Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek poraščen nart

poraščen nart

pomoč!

sploh ne vem kaj lahko še naredim…. problem imam namreč s poraščenim nartom na nogah – in zaradi tega postajam prav nesrečna.

poleti me še prav posebno moti, ker se nosijo japonke, sandali in podobni odprti čevlji – jaz pa tega ne morem, ker se prav pozna, da si jih brijem oz. uporabljam epilator v upanju, da dlačice za vedno odstranim.

ima še katera tak problem in kako se z njim spopadate? ali sem bolj osamljen primerek 🙁

prav sram me je, da bi drugi to opazili…

Ma jaz si pri depilaciji z voskom, povoskam še nart in je potem nekaj časa mir.

Kako se pozna? Saj se po depilaciji pozna malo rdečine le kakih 10-15 minut, torej če to narediš zvečer, se do drugega dneva sigurno ne bo več nič videlo!

če bos odstranila z korenino vred, torej voskanje ali epilator ali pinceta, bo mir za dober teden dni in nic se ne vidi, da si imela kdaj tam kocine!!! če pa briješ je pa grdo ja.

ma vseeno se poznajo pikice, najbrž zato, ker imam bolj občutljivo kožo al kaj?!

sem prav zafrustrirana zaradi tega….

Pot pod noge in do kozmetičarke, če si sama še nevešča odstranjevanja dlak z voskom. Ti bo naredila najhitreje in najbolj učinkovito, da boš lahko to nadlogo odmislila za 3 tedne.

lasersko odstranjevanje? bojda je uspešno po nekaj ponovitvah.

Če imaš občutljivo kožo, pa namaži potem z aloe vera gelom, ampak ne s tistimi iz trgovin, ki imajo dodane samo malo aloe vere (npr. 3{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}), ampak kupiš v lekarni 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} gel!

New Report

Close