Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style poraščene roke

poraščene roke

Ojla,

sem temne polti in zato tudi polna temnih dlak in dlačic. Na rokah so le te precej opazne. Kaj naj storim?

Lp,

plobaj z belilno kremo!

Beljenje po rokah??? Malo prevelika površina za take zadeve, razen če imaš pač voljo in čas. Jaz bi bolj priporočala obisk kozmetičnega salona in (strokovno) depilacijo rok. Cena za to je okrok 2.500 SIT. In sčasoma se dlake razredčijo, tako da so obiski kozmetičarke vse manj potrebni. Pri beljenju pa dlake ostajajo ravno tako goste.

Hvala za nesvete!

Oboje sem že poskusila. Če si belim je še nekako ampak imam zelo dolge, tako da bi si jih morala še striči…ampak potem sem v začaranem krogu. Sedaj sem si jih poskusila depilirat. Po depilaciji se mi naredi ogromno mozoljčkov in par dni po njej že vsa pikam. Kako se naj lotim tega?

Lp, na valentinov dan!

Maja, upam, da z besedo depilacija misliš na voskanje in ne na britje. Čeprav potem ne razumem, kaj in zakaj pika po nekaj dneh. Osebno bi ti priporočila obisk kozmetičnega salona, saj je depiliranje (voskanje) rok mnogo težje in zahtevnejše opravilo kot, na primer voskanje nog, ker imaš za operiranje na voljo le eno roko. Kozmetičarke imajo mnogo boljše pripravke za tovrstno opravilo in tudi nekaj izkušenj, zato po depilaciji (skoraj zagotovo) ne boš imela nobenih mozoljčkov pa tudi koža bo kolikor toliko gladka vsaj dva tedna.

Na tvojem mesti bi raje nekaj mesecev “reskirala” tista 2-3 tisočake za obisk kozmetičarke, kot pa da se sama mučiš in si po možnosti delaš več škode kot koristi. Po nekaj mesecih se bojo pa že nekoliko razredčile in postale tanjše. Roke so ipak tak predel, ki ga (vsaj poleti) precej razkazuješ in nespametno bi bilo, da si jih bi morala v vročini zakrivati zaradi nepravilnih postopkov.

Ja Sheryl mislila sem na voskanje. Saj tudi jaz imam občutek, da si verjetno dlake bolj potrgam kot karkoli drugega. Sedaj sem poskusila tudi s strojčkom bom sporočila kakšna je bila reakcija. Čeprav tudi jaz mislim, da bi bilo najbolje oditi k kozmetičarki. Čeprav sem pred leti že bila in za zelo drago depilacijo v priznanem salonu sem dobila rezultat še slabški, kot si ga naredim sama. zato si potem nisem več upala ponoviti. Sedaj bom počakala, da mi zrastejo in potem obiščem salon.

Hvala!

Strojček je najbrž res bolj praktična zadeva, ampak najbrž pa na rokah tudi bolj boli, ker ne moreš kože napeti, tako kot to lahko brez problema narediš na nogah z “napenjanjem” mišic. Poročaj, kakšen bo efekt (glede mozoljčkov). Mogoče tudi to ne bo slaba varianta, če boš le lahko “trpela” bolečine ob depiliranju. ;o)

čao! še jz se vama pridružujem…mam podobne probleme, pa me zanima če vesta za kakšen dober kozmetični salon v ljubljani, kjer depilacijo rok opravijo kvalitetno? lep pozdravček!

Torej poskusila sem s strojčkom samo ne vprašajta kako boli. Ufa kar hudo je. Mezolčkov je bilo malo. Dlakce so tudi že zunaj. To pikanje mi gre res na živce. Kaj pa vem kaj bi bilo najbolje naredit…

Lp!

New Report

Close