Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek poravnava doo

poravnava doo

Od zavarovalnie kot so dobili ponudbo, drobiz za oskodnino,seveda se ne strinjam…zdaj pa zvedel od zavarovalnice da oskodnina je ze dva tedna nazaj bila nakazana njim….kar neki…dokumentacijo pa itak ne posiljajo,tako da itak ne vem kaj se natacno dogaja….ne vem a dam zadevo v javnost in odvetniski zbornici…z odvetnikim ko so oni najeli so lewpovedali da imam stik,itak na email ali klic ne odgovarja

Skoraj kot stranka, ki smo jo sprejeli z enakim polozajem in podjetjem. Poravnave ne morete prijaviti na odv. zbornico, ker niso odvetniska druzba. Pogodbe, ki jih imajo pa sklepam, da stranke in vi niste dobro prebrali. Mene cudijo, da so se na trgu in bi bila dobra analiza, iz kakega motiva se ljudje odlocajo/te zanje.
Ce je se cas ukrepajte, da visini odskodnine ugovorite in je ne sprejmete.

Skoraj kot stranka, ki smo jo sprejeli z enakim polozajem in podjetjem. Poravnave ne morete prijaviti na odv. zbornico, ker niso odvetniska druzba. Pogodbe, ki jih imajo pa sklepam, da stranke in vi niste dobro prebrali. Mene cudijo, da so se na trgu in bi bila dobra analiza, iz kakega motiva se ljudje odlocajo/te zanje.
[/quote]

Prijavil bom odvetnika ki so oni najeli,njih pa bom inspekciji…isto kot 10 let nazaj druzbo za posojila ki so se vmes spomnili na dodatne obresti….na koncu niso dobili dodatne obresti ampak kazen…vse bolj so predrzni ti mali lopovi…seveda moja napaka da sem na hitro njih najel…vsak odvetnik bi zadevo bolj uredil….skoda energije in zivcev

[/quote]

Za oskodnino sm ze povedal da se ne strinjam…prejel nisem nic….klical sem direktno v zavarovalnico, so povedali da so oni ze nakazali njim….kar neki…jaz tega denarja ne bom sprejel

Za oskodnino sm ze povedal da se ne strinjam…prejel nisem nic….klical sem direktno v zavarovalnico, so povedali da so oni ze nakazali njim….kar neki…jaz tega denarja ne bom sprejel
[/quote]
Koliko so ti ponudili in kako hude telesne poškodbe si imel? Kako dolgo si bil na bolniški?
Ti potem lahko jaz povem za primerjavo.

Koliko so ti ponudili in kako hude telesne poškodbe si imel? Kako dolgo si bil na bolniški?
Ti potem lahko jaz povem za primerjavo.
[/quote]

Poskodbe hrbtenice,roke in dusevne motnje po zdravniskem zapisu…tri tedne bolniski,prekinitev pocitnic…..550 €..od tega oni vzamejo 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

[/quote]

Tule zal ni medij za izmenjavo dokumentov iz zadeve in izhajam iz napisanega; ce se niste nic podpisali, se morda obrnite na drugega odvetnika, da vam pogleda spis. Do kopij imate vedno pravico, original pa vam v pravni pisarni lahko zadrzijo do poplacila (drugace odvetniki).

Sem prebrala znesek- koliko pa je bila cela vsota; tezko verjamem, da bo kdo to delal za 50-75 eur. Odvetnika placa zavarovalnica, pravnika stranka. Dajte g. Milan tole vzeti za izziv in raziskati zadevo ter vas polozaj ob tem.

Priato a me maš kaj rad? Reč da me maš če ne nebom mogu u miru spat!

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

??!!!! Rad se skrivas za racunalnikom in pametujes…mora da so starsi ponosni na te…bedak

????

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

??!!!! Rad se skrivas za racunalnikom in pametujes…mora da so starsi ponosni na te…bedak
[/quote]

Ne ej, kaka cepca🤣😂🤣

Poskodbe hrbtenice,roke in dusevne motnje po zdravniskem zapisu…tri tedne bolniski,prekinitev pocitnic…..550 €..od tega oni vzamejo 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
[/quote]
Sori, sem šele zdajle videl, da si odpisal.
Kakšne poškodbe so bile? Udarnine? Ali poke kosti ali celo zlomi?
Vidim, da si se moral zatipkati pri ponujeni vsoti =550 EUR??

Zdravo..a pol ni za klicat poravnava d.o.o. imam neki za postimat odskodnina…hvala

Ne, Poravnava in podobne verižne firme so nateguni. Pojdi raje kakšnemu zaupanju vrednemu pravniku. Pač kakšnemu, ki ga osebno poznaš ali pa imaš reference, da je pošten.

Jaz sem šla k njim samo na pogovor,pa dobim čez 14 dni domov predlog poravnave.Kaj,kako?Nič nisem podpisala,niti še zdravljenje ni bilo končano?Na klice ni odgovora,na maile tudi ne pa sem vse potem predala odvetnici.

Glej,škoda živcev,predaj odvetniku to naj se on zajbava z njimi

New Report

Close