Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Poreč- kateri hotel je ok?

Poreč- kateri hotel je ok?

Živjo,

prosim za svetovanje glede hotela v Poreču, saj jih je ogromno, pa ne vemo za katerega se odločiti.
Predvsem me zanima, da je dobra hrana, solidna plaža ne preveč oddaljena in prijazni ljudje (nearogantni do Slovencev)..pa če ima morda možnost ločene enote (hiške- da živiš v njej, ješ pa v hotelu).

Se odpravljamo z dojenčkom, pa bi se rada tako prej malo bolj pozanimala.

Res hvala za vsak nasvet.

lp

V Poreču je cenovno soliden hotel Delfin,polpenzion na osebo pride okrog 280 E v terminu v začetku Julija.Je 50m stran od obale.Hrana je odlična,raznolika in raznovrstna.Sobe so sicer boj majhne a podrobno(ker imate dojenčka) se pozanimaj na kaki agenciji.
O prijaznosti Hrvatov do Slovencev pa ti ne morem dati kake spodbudnega zagotovila.Vsak normalen človek Hrvat ve ,da nedolžni ljudje,torej Slovenski turisti niso nič krivi za politične nevšečnosti.Je pa dejstvo,da so nekateri nacionalistično neprijazni.

Iz hotelov Kristal, Rubin in Diamant je Poreč dosegljiv peš – luškan sprehod ob obali z vozičkom. Kar se plaže tiče, se ne spomnim natanko, kakšna je (bila pred leti dvakrat po par dni).
Kar se pa tiče prijaznosti oz. arogance do Slovencev – po moje je vse odvisno od sreče, na kakšne ljudi naletiš. Mi ravno iz tega razloga ne hodimo več na Hrvaško. V Italiji, Grčiji, Franciji, Španiji in drugod se ni treba spraševat takih stvari, ker so zmeraj in povsod vsi prijazni do tujcev oziroma turistov. Pa še večinoma bolj zanimivo je in marsikje dobiš več za isti denar.

Hvala obema.. saj sva midva tudi vedno šla drugam (ne na Hrvaško)..dokler sva bila sama..sedaj z dojenčkom pa morda preveč kompliciram,nevem…nevem kako bi šlo z letalom..

Saj ni treba z letalom, tud z avtom se marsikam pride – pa tud ni treba prav daleč – npr. Italija – Grado, Lignano, Jesolo … če je že mal večji dojenček, bi lahko fino pacal po mivki 🙂

Na italijo pa nisem nikoli pomislila..Moram pogledati kakšne imajo kaj cene..

Moram se oglasit. Turistični delavci so zelo prijazni, bila sem lani in letos za prvi maj v Poreču. Hotel Delfin, super hrana, obnovljen razen kopalnice, hrana res super boljša kot v hotelih z ****. Sem bila pa ogorčena nad obnašanjem Slovencev in to družin, ljubljančanov, take afne, kričanje, kot da je vse njihovo, čisto balkansko obnašanje. Tako, da se ne čudim, da nas ne marajo.

hotel zorna v poreču.

No, takšno obnašanje sem jaz doživela v kampu Bijela uvala – Slovenčki si tam postavijo prikolice, naredijo ograje, vrtove … in se pol obnašajo, kot da je cel kamp njihov, se derejo in popivajo sredi noči (pa to ne kakšna mularija, ampak sivolasi starci – pa ne Ljubljančani!). Sem bla sam enkrat za vikend na obisku, pa nikol več.
Neprijaznega obnašanja sama kaj dosti sicer nisem doživela, ker me že precej let ni bilo tam, pa še prej zelo malo, sem pa imela neprijetno izkušnjo z osebjem kampa Valkanela, pa v dveh oštarijah v Poreču (neprijazna, počasna postrežba, ignoranca …).

No, takšno obnašanje sem jaz doživela v kampu Bijela uvala – Slovenčki si tam postavijo prikolice, naredijo ograje, vrtove … in se pol obnašajo, kot da je cel kamp njihov, se derejo in popivajo sredi noči (pa to ne kakšna mularija, ampak sivolasi starci – pa ne Ljubljančani!). Sem bla sam enkrat za vikend na obisku, pa nikol več.
Neprijaznega obnašanja sama kaj dosti sicer nisem doživela, ker me že precej let ni bilo tam, pa še prej zelo malo, sem pa imela neprijetno izkušnjo z osebjem kampa Valkanela, pa v dveh oštarijah v Poreču (neprijazna, počasna postrežba, ignoranca …).[/quote]

Tako je bilo tudi letos ta 1. maja v Rubinu v Poreču. Veliko prepotentnih staršev (Slovencev, da ne bo pomote), ki so mislili, da je ves hotel in osebje njihova last. Čudim se, da zaposleni niso znoreli. Za moje pojme je bilo osebje, hrana in vse ostalo fantastično – a se je našlo kar nekaj ljudi, ki so kritizirali vse stvari od začetka do konca. Me prav zanima kakšni so taki ljudje doma.

Naša družina je bila pet dni med zadnjimi prazniki v hotelu Pical v Poreču. Hotel o.k. za tri zvezdice, hrana zelo dobra, osebje zelo prijazno, posebej šef strežbe g. Ivan. Tudi vsi ostali zaposleni so imeli lep odnos do gostov, čeprav je bil hotel popolnoma zaseden. Bilo je zelo veliko Nemcev in Avstrijcev. Plaža sicer ni nič posebnega, ampak se tudi kopali nismo. Moram pa reči, da s Hrvati nismo imeli nikoli slabih izkušenj pa gremo vsako lepo vsaj dvakrat na morje na Hrvaško. Verjamem pa, da če se obnašaš, kakor da je vse tvoje, ti pa tudi kdo drug lahko pove kaj, kar ti ni všeč.

Mi smo bili čez prvomajske v hotelu Molindrio ex. Galeb. Hotel obnovljen, sobe prostorne, balkoni zelo veliki, smo kamot parkirali voziček itd. Hrana odlična, osebje zelo prijazno. Ko sem prosila, če lahko pri zajtrku (glede na to, da zjutraj jemo še am) vzamem kakšen jogur ali pa puding za pupo, da bo imela za malico ni bilo nobenega problema. Hrana pripravljena večinoma sproti in res odlična. Klima v sobah. Imajo tudi zunanji bazen s sladko vodo.

Za prvomajske je bilo super, sploh ker je okrog veliko poti kjer se lahko sprehajaš z vozičkom, hotel je na mirni lokaciji pa kljub temu ob morju, tako da zvečer ko greš spat se ti ne dogaja hojladri pod balkonom, kar se mi zdi plus, če imaš majhnega otroka. Edino kar je je plaža takoj pod hotelom malo vprašljiva, ker imajo par metrov stran žice za smučanje na vodi… Se pa da najti kako senčko. Je pa ta okoliš okrog zelene in bele ob morju sam ena velika plaža tako da sigurno najdeš kaj primernega zase in ti ni treba hoditi full daleč.

Kateri hotel v Poreču priporočate

New Report

Close