Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Porec-Novigrad_Vrsar

Porec-Novigrad_Vrsar

Z 2 letnim otrokom se spravljamo na morje-ne bi sli dalec, pa smo razmisljali o novigradu, Porecu… Kaksne izkusnje imate s hoteli:
Novigrad: Maestral
Porec: Pical, Kristal, Diamant,Rubin,Laguna park,Laguna Galijot,Mediteran,Parentium,Laguna gran vista

Morda se Funtana – hotelsko naselje Funtana

Vrsar-hotel Pineta

Te hotele sem izbrala iz kataloga, pa me zanima kaksni so-da je soba dovolj velika za postavit noter otr.posteljo, solidno velik balkon, v okolici kaj sencnih poti za sprehode, plaza z nizko vodo,po moznosti prodnata, se kaksno drevo je super…

Hvala vsem za nasvete in lahko noc!

POznam hotelsko naselje Funtanta, čeprav v sobah še nisem bila, ampak okolica je lepa, prijetna

Vrsar – hotel Pineta
prav tako vem kje je, nisem bila še notri, ampak mi ne deluje nič kaj simpatično.
Bolj bi priporočala hotel Belvedere – to so depandanse, v oddaljenosti 50 metrov pa je potem restavracija s hrano. Tam smo bili pred 12 leti, pa je kar luškano.

Za hotele ne vem kakšni so. Poznam pa okolico, zato ti povem, da je med Plavo laguno in mestom Poreč prelep borov gozdiček z asfaltirano cestico (po kateri vozi tudi vlakec), idealen za sprehode z vozičkom, rolanje…. V gozdički so igrišča, moji otroci so bili navdušeni. Plaža peščena in prodnata sicer ni (tu in tam malo, res malo), tega v tem delu Istre ne boš našla; večinoma je betonirana in skale, sence pa omenjen gozdiček nudi dovolj.

Jaz poznam Novigrad: hotel Maestral in Laguna. V Maestralu ocitno ni klime in baje je poleti tam za znoret. Hrana pa je zelo dobra samopostrezna.
Laguna pa je zraven, malo manjsi, vendar s klimo. Hrana je baje tudi ok. Okolica pa je zelo fina za otrocke. Mi smo bili tam za 1. maja s triletnico in imas cisto pri plazi en igrisce, pa trampolin, pa mini golf, pa sprehod po sprehajalni potki do Novega grada. Lustno, ceprav plaze glih ni veliko. Je en tak mali zaliv z majhnimi kamencki, kjer je najbrz zdaj v sezoni guzva, pa se malo naprej je betonska plaza. Betonska je tudi tam bolj proti centru mesta. Jaz osebno tam na kak daljsi dopust ne bi sla, za par dni je pa ok.
Uzivajte

Moja izkušnja :-(((
V Maestralu smo bili pred 5 leti, ko je imela mala 4 leta. Naj povem, da razen tega dopusta nimam na nobenega slabih spominov.
Soba MINI, balkon MINI, od 12 žarnic so gorele le tri, odtok v tuš kabini ni požiral in povrhu še puščal, vroče za znoret, strgane rjuhe, hrana ???!!! samopostrežna je, a žal v jedilnici smrdi kot v kaki toverniški menzi, prta nam niso zamenjali 4 dni (mala je polila sok) in povrhu smo mogli večerjati v dveh izmenah, saj je jedilnica premajhna za tako velik hotel. Torej, večerja je bila ob 18 ??? in do 19 smo mogli zapustiti jedilnico. Bazen pred hotelom je sicer slikovit a majhen in ob 8 zjutraj moraš zasesti ležalnik, drugače lahko le stojiš. V otroškem sem dvakrat neletela na kakec. Edina izjema pri vsem skupaj pa je plaža, ki je res primerna za otroke. Nasuta je z drobnimi kamenčki, žal pa ne premore niti nejmanjše senčke. Po vrhu vsega je bila takrat cena precej visoka.

Hotel Laguna Istra v Poreču je zakon 🙂

Poznam naselje Funtana, v istoimenski vasi. Sobe so prenovljene, vse imajo TV, vse imajo tudi malo večji balkon. Klimatizirane so družinske sobe, ostale kolikor vem ne, a po moje to niti ni problem, saj je naselje ob morju in se mi nikoli ni zdelo nevzdržno vroče. Restavracija je prav tako klimatizirana, ogromna, parkirišče v senci, okolica prekrasna. Hotelska plaža je izredno urejena, za otroke je v redu, so mali kamenčki. Na terasi sta dva bazena, za goste hotela seveda brezplačna, tu je ogromno malih otrok, saj je en bazen prav za malčke. Plaža je v celoti senčna, ogromno je borovcev, za sončit je kar malo problem, a si verjetno tega itak ne želite. V bližini je trgovina (res blizu), trafika, lokal na plaži, seveda tudi tuši, skratka, priporočam. Aja, za otroke je na travi kakšen meter nad plažo organizirana celodnevna animacija, se res zelo potrudijo. Prav tako je animacija zvečer na terasi. No v bazenu je vodena vodna aerobika, jih je prav zabavno gledat, so tudi teniška igrišča in mini glof, pink ponk mize…Uff, če te še kaj zanima kar vprašaj, sem se fajn razpisala.

New Report

Close