Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice POREČ- Zelena laguna

POREČ- Zelena laguna

Mene pa zanima, če ima kdo kakšno izkušnjo – dobro ali slabo, s katerim od hotelov v Zeleni laguni?

Hotel Delfin je kar v redu, tudi ni predrag. Veliko zelenja, prostrana plaža, dolg sprehod do Poreča. lp

Kaj pa hotel Plavi, Parentium, Laguna Gran Vista ali Laguna Istra? Je že kdo bil v katerem izmed teh?

Jaz sem že bil v Laguni gran visti in Laguni istri, poznam pa tudi druga dva hotela kot tudi vse ostale na tej lokaciji.

Vsi hoteli za katereš sprašuješ so dobri. Za Parentium se boš odločila, v kolikor hočeš, da ima notranji bazen sicer pa nima smisla plačevati več za hotel. Ostali trije hoteli so čisto skupaj. Pri hotelu plavi me moti, da nima balkona saj je prijetno kaj posedeti na balkonu tako, da bi jaz šel v eno izmed Lagun. Hotela stav bistvu identična – Gran vista ima mogoče malo boljši razgled. Če ne rabiš notranjega bazena je Gran vista ali laguna istra prava izbira.

Zgoraj ti je NIKA priporočala hotel Galeb. Hotel Galeb je kar skromen – zelo majhne sobe, sicer pa je hotel največji na jadranu in s tem povezanimi problemi zaradi velike množine ljudi.

LP

Jst sm bla lani za prvi maj v hotelu plavi in je blo full fajn. Res je, da nima balkona, ma pa ogromna drsna steklena vrata, ki jih lahko imaš cel dan odprta in imaš občutek kot da si na balkonu. Pa še cenejši je bil kot ostali hoteli, pa nič slabši.

Nisem rekel, da je hotel kot tak slabši. Je pa dejstvo, da imata druga dva bolje urejeno glede parkingov, oba sta lokacijsko nad tem hotelom, kar jima daje boljši razgled, glede balkona pa – ne vem, zakaj bi si morala v hotelu predstavljati, kako bi bilo če imaš balkon oz. probati imeti isti občutek ob odprtih drsnih vratih, če pa pri drugih dveh to imaš že v osnovi. Hotel plavi je tudi tik nad raznimi bari,… – verjetno se kakšen hrup gor v sobe ne sliši, ali pa? Res pa je, da je Gran vista malo dražji od Hotela Plavi.

Bi rekel takole, če ti balkon vendarle nekaj pomeni, da lahko tam ob lepem razgledu malo posediš, potem pojdi v Gran visto. Če pa ti nič ne pomeni, bi pa raje prihranila nekaj minimalnega, potem je pa tudi hotel plavi dobra izbira.

LP

Kaj pa hotel Zorna? Po moje čisto soliden hotel. Edina moteča stvar….roza pohištvo v sobah:) Nahaja se poleg hotela Plavi. Gran vista ima pa za moje pojme absolutno preveč stopnic…. še posebej poleti, ko je obupna vročina.

Za hotel Zorna je v bistvu isti opis, kot sem napisal za hotel Plavi.

Da pa bi imel hotel Gran vista preveč stopnic pa ne vem, kje si pobrala – do hotela ni nobenih stopnic v kolikor nočeš!

LP

Mogoče sem kaj zamešala….. ampak če me spomin ne vara, je od gran viste do plaže cel kup stopnic. Res pa je, da nisem čisto prepričaa, če je to ta hotel.

New Report

Close