Najdi forum

Letos julija bomo dva tedna dopustovali v Poreču. Ker nismo “na plaži zaležani” turisti, me zanima, kaj si je v Poreču ali okolici vredno ogledati, tudi z majhnimi otroci?

Poreč?

Sam poreč je zelo zanimiv, posebej proti večeru! Za otroke je tudi ringlšpil.
Potem imate pa zraven tudi novigrad, kjer se tudi skoz kaj dogaja! Za čez dan pa ne vem kam bi vas napotil. Pol pa tudi Vrsar je blizu! Lahko se tudi odločite za izletek z ladjo v Limski kanal precej zanimivo, gre iz Poreča.
Osebno sem že vsa leta v okolici Novi grada in je vedno luštno!

Lepo se imejte

lp

Sharkon (he, he, všeč mi je tvoj Nick) hvala. V Limski kanal in v Rovinj smo se že peljali, mene zanima tudi, če je v okolici primerno za kolesarjenje, če je kakšna dobra “Konoba” z Istarsko supico, pršutom in podobnim, kakšen zanimiv muzej, ruševine, kakšna slikovita vasica,…

Glede konobe:
Pojdi iz Novigrada proti Poreču, ko si pri ocepu lanterna ki gre na desno greš lahko že tukaj desno ali čez ene 100m kjer je velika tabla
VILA MARINA
Poslušaj me in pojdite tja kaj takega ne boš pozabila, konoba v zalivu, hrana perfektna, cene normalne. Sam ne hodit ko se začne že mračit, ker ne boš dočakala proste mize!

Za ostalo boš pa ja malo povprašala tam domačine.
Sicer pa je bil izlet v neznano vedno najlepši!

lp

ŽIV!!
jaz v Poreču še nisem bila, vendar si želim iti. Zanima me, če mogoče veš, kje bi bile kakšne ugodne sobe ali apartmaji?!
Že v naprej hvala za informacije!!

IRENA

Hvala.

Irena žal ti ne vem odgovoriti, ker mi letujemo v Poreču bolj občasno (drugače gremo raje v Dalmacijo in na otoke, toda letos je pač tako naneslo) v apartmaju prijateljevega očeta, ki ga najamemo. Je pa apartma v ljubki vasici, kakšne 2 km stran od Poreča, s čudovitim pogledom na morje. Kakor vem, ima on že vse polno za to poletje, lahko pa povprašam.

Ma punce tega je cel kup no, zapelji se sedaj en vikend dol. Pa greš mal okol in imaš rešeno morje!

Poglej tudi malo na internetu!

lp

Irena sem povprašala, toda pri prijateljih imajo že se apartmaje oddane. Sorry.

Živjo,
ogledati si moraš katedralo v centru Poreča.
Renata

New Report

Close