Poredne misli
Packa, 08.06.2024 ob 15:42
A se še kateri dogaja, da po M fantazira o spolnosti s svojim moškim in ljubimcem hkrati, ali sem samo jaz čudna? Jaz bi imela oba v sebi hkrati? Ne vem kaj je z mano narobe?
Ne, to pa ni niti približno moja fantazija. To so bolj moške fantazije, dvomim, da kakšna ženska fantazira o tem.
Uh, sem velikokrat fantazirala o celi gužvi moških okoli mene, ne le dveh. Prav škoda, da ni bilo izvedljivo. Moški so presramežljivi za take akcije. Takoj bi tekmovali med sabo. To pa vse pokvari.
Nič nisi packa. Samo malo bolj nebrzdano erotično fantazijo imaš. Večina žensk bo seveda prisegala, da nikoli niso pomislile na malo ekstravagance v spolnosti… so pa množične nakupovalke v sex- shopih.
Ja pa kaj potem, 08.06.2024 ob 16:00
Uh, sem velikokrat fantazirala o celi gužvi moških okoli mene, ne le dveh. Prav škoda, da ni bilo izvedljivo. Moški so presramežljivi za take akcije. Takoj bi tekmovali med sabo. To pa vse pokvari.
Nič nisi packa. Samo malo bolj nebrzdano erotično fantazijo imaš. Večina žensk bo seveda prisegala, da nikoli niso pomislile na malo ekstravagance v spolnosti… so pa množične nakupovalke v sex- shopih.
Kaksna je to woke ekstravaganca če ima ženska enega kurca v riti enega v pizdi enega v ustih? Istočasno!
Samo pijanke zmešanke in iz socialnega dna o tem mislijo
Smrdljivke, 08.06.2024 ob 16:09
Kaksna je to woke ekstravaganca če ima ženska enega kurca v riti enega v pizdi enega v ustih? Istočasno!
Samo pijanke zmešanke in iz socialnega dna o tem mislijo
Uuuu, kako zelo se motiš!
Tiste s socialnega dna imajo samo eno fantazijo – kako na račun seksa pridobiti – karkoli že – deda, družino, pokrite stroške, malo več financ… ker so spolni organi v njihovi filozofiji edini kapital, ki ga imajo. Fantazije pri takih ne boš našla.
Fantazirati o verzijah spolnosti imajo čas tiste iz precej višjih slojev, ki se ob klasiki dolgočasijo in imajo hkrati dovolj samozavesti, da si nekatere fantazije drznejo tudi uresničiti.
Ni to le imeti vse luknje polne, daaaleč od tega.
Fju, sem že mislila, da sem motena. Ne vem zakaj, a to me noro vzburja. Pa tudi to, da me moj opazuje med spolnostjo z ljubincem, o tem tudi rada fantaziram. Tako zelo narobe in proti vsem mojim načelom, a hkrati tako mamljivo v mislih. Vem tudi to, da je neizvedljivo in morda si ravno zato tako želim.
Packa, 08.06.2024 ob 16:23
Fju, sem že mislila, da sem motena. Ne vem zakaj, a to me noro vzburja. Pa tudi to, da me moj opazuje med spolnostjo z ljubincem, o tem tudi rada fantaziram. Tako zelo narobe in proti vsem mojim načelom, a hkrati tako mamljivo v mislih. Vem tudi to, da je neizvedljivo in morda si ravno zato tako želim.
Absolutno je mikavno v velikem deležu prav zato, ker so nam privzgojili, da se to ne sme.
So pa fantazije lep intimen šport in v neki obliki ga ima vsak od nas.
Največ frustracij pa nastaja prav zaradi prisilnega zanikanja in sramovanja svoje spolnosti.
@ gabica
čustveni primanjkljaji se kažejo prej v zavrti spolnosti, kot v bujnih fantazijah. Malo se pouči.
Montgomery, 12.06.2024 ob 08:26
Avtorica, vsaka ti cast, jaz sem pa imel eno ljubico, z katero sva si privoscila trojcka, veckrat, je uzivala sto na uro, ne beri tukajsnjih moralistov in nevednezev, ki o zadevi pojma nimajo, slej ko prej uresnici svojo zeljo, enkrat se zivi, a ne,…
Bumbar
Pozdravljena
V kolikor bi rada z dvem pošlji kontakt na [email protected] . S prijeteljem, oba sva hetero si že dlje časa želiva spoznati prijateljico, ki bi rada z dvema.