Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Porka motorka …

Porka motorka …

Tri tedne se že mučim z eno pupco tle, da ji raztolmačim, kako me bo nadomestila ta cajt, ko bom jaz na porodniškem … in ravno sedaj, ko je nekako ratalo, da je punca zaštekala kako stvari tečejo … mi pridejo šefi z idejo, da to punco, dajo nadomeščat eno drugo, ki je tudi na porodniškem … in mene da bo nadomeščala ena druga … študentka … in samo po nekaj ur na dan … In zdej … jovo na novo kazat pupi kako stvari delujejo in ji kazat te in drugačne programe in gledat blede frise, ko nima pojma kaj se kako dela … …

Oštja!!!! Pa še dobro, da se spomnijo tri tedne preden grem stran … … …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

neč motorke….

bugy, da ji ne bi pozabila povedat nabulj VAŽNE STVARI!

LP

leta letijo - iščem stevardeso.....

Mene neki druzga skrbi srce!
A te cenijo zadost? Mislim,da ti dajo eno študentko in to sam par ur na dan…..non mi piace!
A te bo še čakalo delo ,ko prideš nazaj?

Ha … in katere so to?

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

To,kako z žličko sperme zajebaš delodajalca!
;-))))

a se zajebavaš???a res ne veš?

Ma ja … nekaj mojega dela bo šlo na eno drugo punco … nekaj dela (ta najosnovnejše) bo prevzela ta punca … večino dela pa bo moglo počakat …

Se ni za bat, da ne bi cenili tega dela in definitvno me delo naprej čaka. Sicer pa bodo v tem času videli za kaj vse so me ponucali … Že sedaj jočejo, ko določenih stvari ne morem delat … Kaj bo pele potem, ko me res ne bo …

Lp, Bgv

????

Lp, Bgv

Čist nč se ne zajebavam … :(((

Lp, Bgv

Kaj ti ni jasno srce?
En dober fak….pa imajo eno leto “mir” pred tabo!
😉

nea se zafrkavaj…z mojo bugiko……….

drugače bo tri leta na porodniškem…..

heheh daj no ..tebe bolj obrajta…hihih…kej čeva je nagovorit, da nama prepusti tisti očetovski dodatekkkk…ehheheh

ga bova sraalaaaaaaaaaaa.

A si omisliva ljubice?Men je ideja prav fletna…
;-)))

Ma dej, k’ so me čist iz tira spravli … Imela sem že lepo začrtano kako in kaj s to punco … pa sem zdej opet na začetku …

Sej baje, da je ta nova mal bolj računalniško osveščena … sam … klinc … Kaj sem pa z uno delala zdej tri tedne cajta?

Neč … Bgv … spravi spet hormončke na mesto in naredi novi plan …

Lp, Bgv

100 ragazze per me … posson bastare!!!!! ???? A tako nekako? :)))

Lp, Bgv

Vse v roku službe draga!
😉

Eno…pa tisto dobro!
😉

Ja ja …

Lp, Bgv

A da bi bla zadost sam ena? … … hm … ne vem, ne vem …

Lp, Bgv

maš prav.sam mormo bit skromni….
😉

PA SE!

GRRRRRRRRRRRRRRRR

A zato ker ti noče poslat fotke joškov?
;-)))

Šlik šlak….jest jo pa imam!
:-))

New Report

Close