Porka motorka …
Tri tedne se že mučim z eno pupco tle, da ji raztolmačim, kako me bo nadomestila ta cajt, ko bom jaz na porodniškem … in ravno sedaj, ko je nekako ratalo, da je punca zaštekala kako stvari tečejo … mi pridejo šefi z idejo, da to punco, dajo nadomeščat eno drugo, ki je tudi na porodniškem … in mene da bo nadomeščala ena druga … študentka … in samo po nekaj ur na dan … In zdej … jovo na novo kazat pupi kako stvari delujejo in ji kazat te in drugačne programe in gledat blede frise, ko nima pojma kaj se kako dela … …
Oštja!!!! Pa še dobro, da se spomnijo tri tedne preden grem stran … … …
Lp, Bgv
Ma ja … nekaj mojega dela bo šlo na eno drugo punco … nekaj dela (ta najosnovnejše) bo prevzela ta punca … večino dela pa bo moglo počakat …
Se ni za bat, da ne bi cenili tega dela in definitvno me delo naprej čaka. Sicer pa bodo v tem času videli za kaj vse so me ponucali … Že sedaj jočejo, ko določenih stvari ne morem delat … Kaj bo pele potem, ko me res ne bo …
Lp, Bgv
Ma dej, k’ so me čist iz tira spravli … Imela sem že lepo začrtano kako in kaj s to punco … pa sem zdej opet na začetku …
Sej baje, da je ta nova mal bolj računalniško osveščena … sam … klinc … Kaj sem pa z uno delala zdej tri tedne cajta?
Neč … Bgv … spravi spet hormončke na mesto in naredi novi plan …
Lp, Bgv