Porkamadona ta vlada
Najprej bojlerji, pol omrežnina, zdaj nepremičnine….Vedno NAJEBE raja! Zdaj bomo iz naših žepov plačevali še Madžarsko reševanje planincev, pa koliko smo jih že! Za ceste plačujemo ko žuti, pa cestnina, pa vinjete, vozimo se pa stalno v kolonah.Ker Dars nima denarja, da bi ceste zmogle , kar bi morale! MARŠ, pa taka vlada! Golob se samo kaže, pa hodi naokoli, folk pa najebe!
Točno !
Plešite idioti, vi ste nam izvolili tako oblast, naslednjič kar spet ponovite enako napako, Romunija nas prehiteva po standardu, res hvala vam, dobro ste nas zjebali, tolažim se s tem da ste zjebali tudi sebe, namesto da bi imeli višje plače in pokoristili tistih 10 milijard denarja iz EU imamo oblast katera raje nas obdavčuje.
Kam smo prišli, 26.12.2024 ob 09:02
Najprej bojlerji, pol omrežnina, zdaj nepremičnine….Vedno NAJEBE raja! Zdaj bomo iz naših žepov plačevali še Madžarsko reševanje planincev, pa koliko smo jih že! Za ceste plačujemo ko žuti, pa cestnina, pa vinjete, vozimo se pa stalno v kolonah.Ker Dars nima denarja, da bi ceste zmogle , kar bi morale! MARŠ, pa taka vlada! Golob se samo kaže, pa hodi naokoli, folk pa najebe!
Porkamadona sdsovci, k ne nehaš utrujat bojlerjev se je spomnil vas Vizjak, ta vlada je to neumnost ukinila
Omrežni ne se je spomnila ta Duska in agencija za energijo, ki se ji je zahotelo biti zvezda in ego, ki torira celo državo ..
Res je glede davka pa je vsa krivda na vladi in tega se ni, in upamo, da ga tudi ne bo, da jih prej trojica pameti sreča
KAr sem jaz obdavčen je samo do sedaj 35 evorv zdravstva, kar mi je boljš, mi se vsaj od plače odtegne in to je to, ne rabim sam se ukvarjat s tem… Štrom imam nižji, tako da me ne zanimate bogatuni v megalomanskih bajtah…
nevladniki? NAjvečji je RKC, pa gasilci in invalidi, zakaj moramo RKC financirat in njene šole?
Masterclass, 26.12.2024 ob 12:28
KAr sem jaz obdavčen je samo do sedaj 35 evorv zdravstva, kar mi je boljš, mi se vsaj od plače odtegne in to je to, ne rabim sam se ukvarjat s tem… Štrom imam nižji, tako da me ne zanimate bogatuni v megalomanskih bajtah…
nevladniki? NAjvečji je RKC, pa gasilci in invalidi, zakaj moramo RKC financirat in njene šole?
to pa je dosežek 🤣☝️! Večina nas je že prej imela trajnike. Je enako. Ne boljše kot so obljubljali! Popolnoma enako in še zdaj ni povračil preveč vplačanih premij plus zd.storitev zaradi stavke praktično ni bilo mogoče koristiti. Če je to zate dosežek.. .
Realno, 26.12.2024 ob 17:57
Ljudje plešejo je rekel Golob… Tisti, ki so ga volili jim je iz dneva v dan bolj žal, da so ga volili. Pokazalo se je, da se je v strukture svobode in SD zavleklo ogromno propadlih politikov, ki vlečejo mastne denarje iz državne blagajne.
Meni je žal, da ga nisem volila.
Z desne grem na levo, ker desne ni več. Ostali ste samo verski blazneži in ksenofobi skrajneži, ki dr*** in vam prihaja po ukazu pokvarjenega komunajza šipca.
Ogabni ste, janšitiji
Kletni troli, 26.12.2024 ob 18:02
Meni je žal, da ga nisem volila.
Z desne grem na levo, ker desne ni več. Ostali ste samo verski blazneži in ksenofobi skrajneži, ki dr*** in vam prihaja po ukazu pokvarjenega komunajza šipca.
Ogabni ste, janšitiji
Eni gredo pa z leve na desno…lepo je, da se na 4 leta zamenja stran in uravnoteži.