Poročanje-še 1 dan
Sem v službi in se tega komaj zavedam hihi. Danes končam že ob 11, saj takrat pride pome :)))) In kako je bilo? Hihihi, sej boste mislile da sem nora:)))) pa vam vseeno povem, saj mora to ven iz mene:)))
Prišel je pome, jaz vsa zrihtana, sfrizirana…zavila sva na obvoznico, potem pa je zavil kar na prvi odstavni pas in začelo se je veselje. Čez nekaj minut mi je že odletel uhan….frizura je takoj popustila…..sredi belega dne, v avtu, na odstavnem pasu na obvoznici! Če bi me vprašali preden sem ga spoznala, ali bi se kdaj prepustila strastem na tak način sredi belega dne, bi vam odgovorila da saj nisem NORA. Zdelo se mi je da sva bila par minutk, pa je v hipu minilo 2 uri….. Potem sva šla na zgodno večerjo, po večerji pa naprej… Punce, takšne nežnosti in strasti hkrati do sedaj nisem poznala pa imam 40 let in kar nekaj izkušenj za sabo.
Kondomi bodo danes razprodani :)))) Zjutraj sem si komaj razčesala lase, saj sem mela zadaj takšne vozle kot so velike češnje.
Juhu :)))))
Mi je vseeno če mislite, da vam govorim pravljice in mi je vseeno če katera ne odobrava mojih dejanj. Pred mano je še 1 dan in ne zamudim ga za nobeno stvar!!!!! Se bom imela vsaj kaj lepega spominjat na stara leta in pika. Rada vas imam vse :)))))))
Draga Sangrija
Jaz ti vse privoščim, pa če bi vidva rada še kakšno zraven, se javi….
hm, kar mravljinci so mi šli po telesu… fouuušiiiija me daje.
Bravo – ti zelo privoščim:))))))))))))))
Uživaaaaaaaaaaaaj :)))))))))))))))))))))))
Upam, da bom jaz tudi kdaj doživela kaj takega. Uživaj, dokler boš lahko.
….to so sanje marsikatere od nas, kajne??’
Just do it!
He he, enim so ostali lepi spomini… Ki pridejo prav, ko je dan turoben in zaspan 😉
čao
uživaj še naprej :))
pa seveda ne pozabi nam poročat!!!! ej sangrija, ti si ena taka super popestritev na forumu. čau!
OJLA-tud od mene sporocilce – IZKORISTI LEPE TRENUTKE!!!!
Dragocenost zivljenja so trenutki, ki dajejo lepoto spominom in smisel prihodnosti.
tole me pa spominja name in na mojega možka…kakšnih 9 let nazaj….uhhhhh, je bilo vroče…..pa še sedaj je včasih podobna situacija….
Kako imam rada takšne in podobne pravljice………….:))))))
Ok sm obljubu, da še jst neki napišem. Sam nism vedu o čem je teklo pisanje. Une smotke iz Mb bojo že vedle;)))) ostalim pa ni kaj dost jasno hehe
Torej komentar…ja fino in super…ammmmm sej v avtu lepo, sam čez obzidje ga pa ni:))
Pzdravček
Takšne stvari delajo zivljenje lepo, take iskre lepšajo vsak dan, če pa znas vse to delat z ljubljeno osebo je zivljenje kot pravljica.Privoščim ti, to privoščim vsakemu, ma je lepo bit učasih odštekan,hihi.
Forum je zaprt za komentiranje.