Poročen Bor Zuljan s Klakočarjevo?
Grenivka422, 12.03.2025 ob 11:01
Ta hči ima pa dobro vzgojo od mamice da suvereno pere javno umazano perilo. Njeno pisanje je bolj sramotno od očeta. Tudi ČE je res, se to tako ne dela. Uboga ženske kje si išče popularnost.
Vzgajal je tudi očka. Posledica njegove vzgoje je vidna. Krasen človek!
Razdiralka zakona, 12.03.2025 ob 10:09
Celo Zuljanova hči Lia je potrdila govorice na svojem profilu!
“Lažeš, varaš mojo mamo s predsednico državnega zbora in zdaj boš še govoril, da je bila moja mama tista, ki te je zmanipulirala. In ti si še drzneš prikazati v hiši? Moji mami pisati sporočila, da boš ti spal v postelji in naj ona spi kje drugje. Kaj tako ponižujočega. Da tega, da nimaš razmerja z mano že 2 leti, ker si v obraz rekel, ‘da sem ti uničila življenje s tem, ko sem se rodila’, sploh ne bomo omenjali. Dovolj imam tega, da moram sebe ponižati pred ljudmi, da branim tvoje ime. Sam si si to zakuhal.”
ampak hči je to že zbrisala, ne samo to, zbrisala je celo svoj FB profil.
Anonimno 3469, 12.03.2025 ob 12:06
pol pa se čudite če gre država v kurac. če nas nihče resno ne jemlje. mislim. ugabno. ugabna država, ugabna poltika ugabni ljudje. čiprej da spizdim tu stran. čimpej. pa na stara pa na stara leta.
Kokoši, piše se Ogabno, ne Ugabno. Daj si že zapomnit….
KDO JE TA TIP, 12.03.2025 ob 11:19
prvič slišim zanj. Sem pogooglala pa je na njih nek dolgolasec pa tud en turbo čelav. Lep ni pa noben. Se prav: ni lep, poročen, ni bogat verjetno..kako to pol? S to babo neki ne štima :).
Tudi jaz sem poguglala in med tem dvema, predvidevam, da je dolgo čupo. Ma ga pogledaš v oči, pa ti je jasno. Po moje ima visok libido.
Ta hci je zrtev zanemarjanja slabega oceta, in ce bi bila ti kdaj postavljena v njeno vlogo, draga grenivka, bi jo razumela, da otrok trpi. Upam, da si bo sama nasla boljsega partnerja, kot je bil njen oce in prav je, da se ne skriva, temveč najde svoj glas in ga uporabi, saj si travme cisti in predeljuje zaradi custvenih ran, ki ji ga je neobziren oce povzročil!!! Grenivka, pusti otroku, da se javno izjoce, ima vso pravico !!! Jok je zdravilen!
In cemu bi si iskalapopularnost!? Ce o tvojem ocetu govorijo slabo, valda ne bos pomislil na dvig lastne popularnosti halo!? Punca je custveno zanemarjena s strani njenega oceta, ki se mu na dalec vidi da hoce biti jebac lepotec in brenka na kitaro, kot da se ljubi z njo … Skratka narcis po katerem se zenske mecejo, navkljub temu, da je (takrat še bil) porocen !!! Sramota za oceta in ne za hči
Dejstvo je, da je dvignila krilo v državnem zboru, ker se verjetno vsi strinjamo da se ne spodobi. Kot se ne spodobi, da Hojs mamo sredi Covida vozi na Hrvaško plačevat položnice
Dejstvo je, da se ne spodobi lagat, pa SDS trobila nakladajo z ne eno, ampak dvema fejk slikama, ki z UKZ in njenim krilom nimajo nobene veze