Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poročen Bor Zuljan s Klakočarjevo?

Poročen Bor Zuljan s Klakočarjevo?

Odgovor na objavo uporabnika
Grenivka422, 12.03.2025 ob 11:01

Ta hči ima pa dobro vzgojo od mamice da suvereno pere javno umazano perilo. Njeno pisanje je bolj sramotno od očeta. Tudi ČE je res, se to tako ne dela. Uboga ženske kje si išče popularnost.

Vzgajal je tudi očka. Posledica njegove vzgoje je vidna. Krasen človek!

Ja uboga Grenivka… Ti si že zgnila, ko pišeš take bedarije. Ali se hči ali pa njena mati porivata drugje??

To ni res.Tudi Lia tega ni pisala. To je Sdsovska izmišljotina.

Seveda je res, pri njej se vidi da prodaja meglo in je pametna za vse druge. Sama pa daleč najslabša izmed vseh. Največje moralistke so najslabse izmed vseh

Razdiralka zakona, 12.03.2025 ob 10:09

Celo Zuljanova hči Lia je potrdila govorice na svojem profilu!

“Lažeš, varaš mojo mamo s predsednico državnega zbora in zdaj boš še govoril, da je bila moja mama tista, ki te je zmanipulirala. In ti si še drzneš prikazati v hiši? Moji mami pisati sporočila, da boš ti spal v postelji in naj ona spi kje drugje. Kaj tako ponižujočega. Da tega, da nimaš razmerja z mano že 2 leti, ker si v obraz rekel, ‘da sem ti uničila življenje s tem, ko sem se rodila’, sploh ne bomo omenjali. Dovolj imam tega, da moram sebe ponižati pred ljudmi, da branim tvoje ime. Sam si si to zakuhal.”

ampak hči je to že zbrisala, ne samo to, zbrisala je celo svoj FB profil.

Hočemo video, kot tist od Severine. Brez videa ne verjamem nič.☝️😁

Nina757, 12.03.2025 ob 11:43

To ni res.Tudi Lia tega ni pisala. To je Sdsovska izmišljotina.

Profil na FB je njen.

In ja, punca je res nepismena.  Me je presenetilo.

pol pa se čudite če gre država v kurac. če nas nihče resno ne jemlje. mislim. ugabno.  ugabna država, ugabna poltika ugabni ljudje. čiprej da spizdim tu stran. čimpej. pa na stara pa na stara leta.

Anonimno 3469, 12.03.2025 ob 12:06

pol pa se čudite če gre država v kurac. če nas nihče resno ne jemlje. mislim. ugabno.  ugabna država, ugabna poltika ugabni ljudje. čiprej da spizdim tu stran. čimpej. pa na stara pa na stara leta.

Kokoši, piše se Ogabno, ne Ugabno.  Daj si že zapomnit….

Tudi jaz bi brenkal  na njene bradavičke.

KDO JE TA TIP, 12.03.2025 ob 11:19

prvič slišim zanj. Sem pogooglala pa je na njih nek dolgolasec pa tud en turbo čelav. Lep ni pa noben. Se prav: ni lep, poročen, ni bogat verjetno..kako to pol? S to babo neki ne štima :).

Tudi jaz sem poguglala in med tem dvema, predvidevam, da je dolgo  čupo. Ma ga pogledaš v oči, pa ti je jasno. Po moje ima visok libido.

Ta hci je zrtev zanemarjanja slabega oceta, in ce bi bila ti kdaj postavljena v njeno vlogo, draga grenivka, bi jo razumela, da otrok trpi. Upam, da si bo sama nasla boljsega partnerja, kot je bil njen oce in prav je, da se ne skriva, temveč najde svoj glas in ga uporabi, saj si travme cisti in predeljuje zaradi custvenih ran, ki ji ga je neobziren oce povzročil!!!  Grenivka, pusti otroku, da se javno izjoce, ima vso pravico !!! Jok je zdravilen!

In cemu bi si iskalapopularnost!? Ce o tvojem ocetu govorijo slabo, valda ne bos pomislil na dvig lastne popularnosti halo!? Punca je custveno zanemarjena s strani njenega oceta, ki se mu na dalec vidi da hoce biti jebac lepotec in brenka na kitaro, kot da se ljubi z njo … Skratka narcis po katerem se zenske mecejo, navkljub temu, da je (takrat še bil) porocen !!! Sramota za oceta in ne za hči

Pravite, da je ženska po 35 letu stara in da so samo mlade primerne za ***.

No poglejte kako si želijo Urške zale pri njenih rosnih 47 letih. Res dobro zgleda.

Kaj se vam zdi’   A jo ima obrito tam spodaj?

Anonimno 4572

Ja sej, ce nisi opazil, z vecino ljudi vecinoma neki ne stima. Zato pa preprosto ne morm jemat monkelj resno, ko hvalijo “prave” moske ali pa ko ima UKZ neke moske obozevalce, sama pa zelo nefotogenicna in ne zna drugega kot, da se oblaci kot neka kurtizana.

Sam prašam, 12.03.2025 ob 12:30

Kaj se vam zdi’   A jo ima obrito tam spodaj?

Pomojem jo ima na črtico pobrito. Huda je tale naša Urška

Raje bodi tiho in ne pametuj povsod, ne poznaš niti nje, niti njene mame, da lahko tako jih oceniš

Dejstvo je, da je dvignila krilo v državnem zboru, ker se verjetno vsi strinjamo da se ne spodobi. Kot se ne spodobi, da Hojs mamo sredi Covida vozi na Hrvaško plačevat položnice

Dejstvo je, da se ne spodobi lagat, pa SDS trobila nakladajo  z ne eno, ampak dvema fejk slikama, ki z UKZ in njenim krilom nimajo nobene veze

To z Janšo je velika laž.  Tole drugo je pa zelo za zanimiva trditev.

Pokazala je samo noge, in kakšne najlonke ima oblečene. Svečkarji lajajo, doma si ga pa na skrivaj drkajo na njo

Anonimno 9400, 12.03.2025 ob 13:34

Pokazala je samo noge, in kakšne najlonke ima oblečene. Svečkarji lajajo, doma si ga pa na skrivaj drkajo na njo

A fufle ni bilo videti?

sdsovci so videli tudi fufljo, tako kot so videli 30000 ruparjevih protestnikov

Sam prašam, 12.03.2025 ob 13:35

A fufle ni bilo videti?

Fufla pa ni na voljo za svečkarje. Že tako jim je pokazala drk materijala za pou leta

Ja ljudje dobro ločijo družinsko življenje od zunanjega življenja.

Po moje moj tudi vara, pa tvoj tudi…

Pač z nekom živiš in deliš probleme, z nekom drugim pa deliš intimo.

Mislim… to delajo vsi.

New Report

Close