Poročen Bor Zuljan s Klakočarjevo?
Grenivka422, 12.03.2025 ob 11:01
Ta hči ima pa dobro vzgojo od mamice da suvereno pere javno umazano perilo. Njeno pisanje je bolj sramotno od očeta. Tudi ČE je res, se to tako ne dela. Uboga ženske kje si išče popularnost.
Grenivka, strašna logika, posiljene ženske tudi perejo javno umazano perilo. Lahko bi bile še najprej tiho, molčale in trpele, kakor da delajo sramoto družini in vse ven povedo.
nana953, 12.03.2025 ob 11:01
In kaj pol, če jo? Sicer bi od nje pričakovala vse prej koga drugega za ljubimca kot Bora Zuljana, ampak če ji paše, potem naj. Se pa nikakor ne strinjam, da je samska ženska v razmerju s poročenim razdiralka družin. Ne, on je razdiralec, saj je on imel odgovornost zvestobe do svoje žene …
Evo, to! Ni ženska kriva če moški vara. On ima odgovornost, on ima družino doma. Morda ljubica niti ne ve da ima družino, kako naj bo potem ona kriva.
Kar se pa Klakočarjeve tiče, ja jebeliš, če je predsednica, DZja ne pomeni, da se je zaprisegla celibatu.
komentar983, 12.03.2025 ob 11:51
Razdiralka zakona, 12.03.2025 ob 10:09
Celo Zuljanova hči Lia je potrdila govorice na svojem profilu!
“Lažeš, varaš mojo mamo s predsednico državnega zbora in zdaj boš še govoril, da je bila moja mama tista, ki te je zmanipulirala. In ti si še drzneš prikazati v hiši? Moji mami pisati sporočila, da boš ti spal v postelji in naj ona spi kje drugje. Kaj tako ponižujočega. Da tega, da nimaš razmerja z mano že 2 leti, ker si v obraz rekel, ‘da sem ti uničila življenje s tem, ko sem se rodila’, sploh ne bomo omenjali. Dovolj imam tega, da moram sebe ponižati pred ljudmi, da branim tvoje ime. Sam si si to zakuhal.”
ampak hči je to že zbrisala, ne samo to, zbrisala je celo svoj FB profil.
Nič ni izbrisala zapisa, zapis je viden in tudi profil še vedno obstaja.
to je dejstvo, 12.03.2025 ob 10:43
glede na to, 12.03.2025 ob 10:33
Glede na to, kako SDS fejka slike glede krila UKZ, je 95 % šanse, da je tudi to fejk. Najlažje odpret nek fejk fejsbuk profil in lajat prek neta.
Je pa še vedno 5 % možosti, ker je malokateri, ki ne bi šel eno rundo z UKZ, ona je pa tudi samska, kolikor vem.
Dejstvo je, da je dvignila krilo v državnem zboru, ker se verjetno vsi strinjamo da se ne spodobi. Kot se ne spodobi, da Hojs mamo sredi Covida vozi na Hrvaško plačevat položnice.
A naj ostarela mama hodi peš? Ti s svojo mamo ravnaš tako?
Glede UKZ pa…how low can you go?
KDO JE TA TIP, 12.03.2025 ob 11:19
prvič slišim zanj. Sem pogooglala pa je na njih nek dolgolasec pa tud en turbo čelav. Lep ni pa noben. Se prav: ni lep, poročen, ni bogat verjetno..kako to pol? S to babo neki ne štima :).
Ha ha ha, ne veš kdo je Bor Zuljan? Ne vem, kdo je tisti čelavi, ker Bor je bil pravi lepotec z lasmi včasih. In ne vem, če je to on.
Čopova, 12.03.2025 ob 16:09
Škoda mi je njegove hčeeke. Zelo prijazna in kul punca. Si ni zaslužila takega fotra. Mame oz žene pa ne poznam.
Res s ni dobro imeti otroke, ket ti ne dajo živeti. Starega pusti na miru in se ne vmešavaj v zgodbe tvojih staršev. To je grdo, ker so odrasli ljudje in sami zase odgovorni. Za vse to velja in vzgoja je v tej smeri zelo pomanjkljiva, ker daje pravice otrokom da lahko staršem do konca lifa serjejo po glavi. Ne pa ne morete. Pa me sploh ne zanima kdo je v tej vlogi. Lahko sam Bog.
No no, 12.03.2025 ob 16:26
Res s ni dobro imeti otroke, ket ti ne dajo živeti. Starega pusti na miru in se ne vmešavaj v zgodbe tvojih staršev. To je grdo, ker so odrasli ljudje in sami zase odgovorni. Za vse to velja in vzgoja je v tej smeri zelo pomanjkljiva, ker daje pravice otrokom da lahko staršem do konca lifa serjejo po glavi. Ne pa ne morete. Pa me sploh ne zanima kdo je v tej vlogi. Lahko sam Bog.
Ja seveda, hči je kriva, da se je fotru odpeljalo in bi se najraje znebil preteklosti! Briljantna logika!
Jaah, nimamo kaj…ne vem kdo je ta Bor …in me ne zanima…Se mi pa nekako smilijo -otroci…Urška ima dvojčka, fanta…Že tako sta nastradala, ko se je razbila primarna celica …pa zdaj se bodo vrstili še mamini -ljubimci pa očetove ljubice…Ni to glih fino in fajn za odraščajoče fante…Ampak saj njiju nihče nič ne vpraša…Važno, da se kompenzira z materialnimi dobrinami, da kao “nič jima ne manjka”…Pride pa cajt, ko ju bodo bulliyal zaradi razuzdane matke, …Bi bilo okej, da bi se malo nazaj držala z naslado, pač -prioriteta fanta gor spravit, kakšen prijatelj pa strogo intimno, zasebno…, ne pa takole neke poročence pa vse v javnosti mešat in perilo prat…
Anonimno 10534, 12.03.2025 ob 16:49
Ne razumem, zakaj, hudiča, bi bilo nam pomembno, kdo s kom fuka. Dobro in pošteno naj opravljajo svoje delo. Kako izgledajo, s kom so intimni…pa me ne briga. Pa naj bodo levi, desni al uni ta naravnost.
Pa ravno to, s kom so in kako so, pove največ o osebni zrelosti! Ampak imaš pa prav, če je ni, se to kaže na vseh področjih življenja.
ja, tudi meni sta v mislih njena mladoletna fanta, kako so jima zafurali otroštvo…to je tak žalostno…saj ,potem pa od kje so taki zblojeni otroci pa vrste pri pedo-psihiatrih, psihologih…
zato ,ker so ta star čist ausglajzali…
namesto mirnega in varnega otroštva, stabilnosti, …nastane zbrka in otroci nosijo največje posledice…j
a, ampak kaj ,ko je super razmišljat z nagoni, …to bog ne daj , malo se s sebi posvečat, se z otroci ukvarjat, …
neee, takoj skakat po novih…pač srbi ali kaj…
ni kriva, 12.03.2025 ob 16:55
Ja seveda, hči je kriva, da se je fotru odpeljalo in bi se najraje znebil preteklosti! Briljantna logika!
Ni kriva, samo blesava in naivna, če misli, da si ga bo fotr odrezal in postal menih, če se bo penila na socialnih omrežjih.
Objavlja se vse, objavlja Janša, Golob, Tina………. in zakaj ne bi ona? Vsi se navzven kažejo kot superduper, ona pa je verjetno imela razlog, da se je razpisala na fejsu in ta razlog ni bil hvaljenje sebe, ampak verjetno neka stiska, se ti ne zdi?