Poročen Bor Zuljan s Klakočarjevo?
stara forumašica, 12.03.2025 ob 11:28
to je dejstvo, 12.03.2025 ob 11:22
stara forumašica, 12.03.2025 ob 11:00
to je dejstvo, 12.03.2025 ob 10:43
glede na to, 12.03.2025 ob 10:33
Glede na to, kako SDS fejka slike glede krila UKZ, je 95 % šanse, da je tudi to fejk. Najlažje odpret nek fejk fejsbuk profil in lajat prek neta.
Je pa še vedno 5 % možosti, ker je malokateri, ki ne bi šel eno rundo z UKZ, ona je pa tudi samska, kolikor vem.
Dejstvo je, da je dvignila krilo v državnem zboru, ker se verjetno vsi strinjamo da se ne spodobi. Kot se ne spodobi, da Hojs mamo sredi Covida vozi na Hrvaško plačevat položnice.
Saj ni prišel prek meje, je šel “samo preverit, kako hrvaški policisti opravljajo svoje delo”
Res je, ampak on je sicer stara juha, večkrat pogreta.
Sedaj je prav, da je na tapeti tudi neprimerno obnašanje na drugi strani politike.
To, da namerava nek minister brez predpisanih dokumentov prek meje in zavestno ne spoštuje predpisov, ki veljajo in se potem še zapleta s še hujšimi izjavami (kot SLO politik pač nima pravice preverjati dela tujih varnostnih organov!) ali pa ima neka samska predsednica DZ ljubimca, ni ravno primerljivo.
Da pa Zuljan očitno ustreza stereotipu rokerskega kitarista, pa nisem presenečena. Sem bolj presenečena, da je njegova odrasla hči tako nepismena.
daj ne bluzi ti kusa zabita…golobu in klakocarjevi ni mar lastnih otrok in potem bi naj delala v korist ljudi?…spelji se terba lazniva
japonka597, 13.03.2025 ob 10:03
Anonimna607, 12.03.2025 ob 18:33
In kaj Bor vidi na Klakocarci? Doma ima dosti lepšo ženo,vtipkajte Anita Zuljan.Klakočarca se skrije proti njej. Joj moški ,kaj dela dolgčas.
res je..ne seže ji Urška do kolen.
Res je, žena od Bora Anita je videti top, dosti lepša kot ofucana Urška. Verjetno je Bor tak tip da skoz vara, to pa očitno že predolgo traja in je ven prišlo.
daj ne bluzi ti kusa zabita…golobu in klakocarjevi ni mar lastnih otrok in potem bi naj delala v korist ljudi?…spelji se terba lazniva
“za otroke gre”
Če lahko Janševa prva dva otroka sprejmeta, da fotr seksa nekoga drugega kot njuno mamo, še posebej ker jima je verjetno zrihtal službe na plinovodih pa v SDS kabinetih, bojo ša otroc od UKZ pa Zuljana.
kaj poročene, 13.03.2025 ob 18:59
Kaj poročene je lažje dobit kot samske, majo manj ovir ali kako?
Za… kaj poročene… Ja, žal je očitno tako, poročeni gredo najbolje v promet pa naj bodo to moški ali ženske. Očitno je vsem največji fetiš razdiranje družin. Za resno zvezo si bo samski moški/ženska omislil poročeno žensko/moškega. Poročeni pa itak samo čakajo kdaj bo nekdo boljši prišel mimo…
Kamal @rada bi pohvalila tvoje izjemne vrednote. To kar pišeš ti ima dandanes še malokdo.
Jutranja rosa, 14.03.2025 ob 06:32
Kamal @rada bi pohvalila tvoje izjemne vrednote. To kar pišeš ti ima dandanes še malokdo.
Hvala.
Če bi šlo za člana SDS, bi glavni mediji kar pregorevali, tako pa skušajo skriti to svinjarijo. A policija preizkuje tok denarja?
Pri SDS aferi so drugačne seksualne preference bile nazadnje, bolj sočne zadeve
Kar se tiče denarja, imaš vse na erarju, nekdo je napisal,, da je Zuljan dobil 4 jurje od 2017 iz javnih sredstev. Škoda časa policije, ni pa škoda časa SDSovcev, ker ga imajo itak neskončno za bedarije
Jaz pa nič ne obsojam predsednice državnega zbora. To je njeno življenje, naj ga uživa, ji privoščim, enako velja za domnevnega ljubimca. Nima se nihče pravice vmešavati v njihova življenja, tudi lastni otroci ne, če je to sploh res, kar novinarji pišejo o njegovi hčeri. Lahko je lažni profil itd. Otroci so sebični, sicer pa ko odrastejo, odidejo in jim ni mar za svoje starše. Življenje je prekratko, zato ga treba uživati. Sicer pa so glasbeniki posebni, prave duše od človeka in je vsaka lahko samo vesela, če kakšnega sreča v življenju. Jaz sem jih kar nekaj in še vedno ohranjam stike in se še naprej družim z enim, na vse pa imam same lepe spomine. Moralizirati na tem mestu, pa povsem odveč. Poglejte naokoli, se slovenski folk, tudi čisto navaden, po dolgem in počez vara. Izgleda, kot da bi jim to bil nacionalni šport. Potem pa boste eni tu moralizirali, dajte no.
Resnica894, 14.03.2025 ob 15:20
Jaz pa nič ne obsojam predsednice državnega zbora. To je njeno življenje, naj ga uživa, ji privoščim, enako velja za domnevnega ljubimca. Nima se nihče pravice vmešavati v njihova življenja, tudi lastni otroci ne, če je to sploh res, kar novinarji pišejo o njegovi hčeri. Lahko je lažni profil itd. Otroci so sebični, sicer pa ko odrastejo, odidejo in jim ni mar za svoje starše. Življenje je prekratko, zato ga treba uživati. Sicer pa so glasbeniki posebni, prave duše od človeka in je vsaka lahko samo vesela, če kakšnega sreča v življenju. Jaz sem jih kar nekaj in še vedno ohranjam stike in se še naprej družim z enim, na vse pa imam same lepe spomine. Moralizirati na tem mestu, pa povsem odveč. Poglejte naokoli, se slovenski folk, tudi čisto navaden, po dolgem in počez vara. Izgleda, kot da bi jim to bil nacionalni šport. Potem pa boste eni tu moralizirali, dajte no.
Še ena tukaj, 14.03.2025 ob 14:08
Klakočarjeva, Golob,… Ista figa. Brez morale, a na vodilnih funkcijah. Brezsramno. Narcisi, imajo se za nekaj več.
Najbolj pametno potezo tu je naredil bivši mož Klakočarjeve, da se je ločil in se pravi čas distanciral od te greznice. Moje mnenje, pač…..
Res je, ga vsak ne vlačijo po cajtengah.