Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poročen Bor Zuljan s Klakočarjevo?

Poročen Bor Zuljan s Klakočarjevo?

Odgovor na objavo uporabnika
anonimno5768, 12.03.2025 ob 10:05

Evo vam poročene moške

Mja. Ta von der Klakočar je tudi ena leva fašistka, no ,samo moje skromno mnenje.

taka je pol brez vrednot, spari s e s rpvim ki ima kešššš, razdira zakone, vlaga novele, je prebrisana lisica, obenem pa kar na naslovkah medijev, najraje pri svoji pizdetski frendici Sabini Obolnar na ONI, grozi politikom nasprotnih taborov, da se je imajo za kaj bati in DA ONI ŽE VEDO, ZAKAJ SE JE BOJIJO.

Jaz kot ženska se je bojim. Zaradi nje sem zapustila stranko še prej kot zaradi Palomarja. Ko je Palomar javno pomnižal na RTVSLO tedanjega ministzra za zdravje, nato pa sem izvedela,  da si je za gej krinko omislili znano cipo, ki je vsakemu dilerju v Tvioliju vlekla za dve lajni koke, sem protestno izstopila iz stranke in se začela poučevati o levici pri nas.

Želodec se mi je obrnil, da sem glas dala tem tatovom, še hujšim od Janše.

Posebne tretje opcije ni. Bom pač apolitična. Von der Klakočar pa je kriva, da so nas moški iz vse Slovenije zasovražili, nas ženske liberlanih pogledov in intelektualke. Pa čeprav nismo vse von der Klakočar ALI CIPE, ene znamo celo kuhat IN POSLUŠAT PARTNERJA in ne krademo tujih moških….

Spet en primer, kako samska/ločena baba poročenega kurbirja vedno najde. Sej, kdo normalen samski bo zgubljal čas s tako?

glede na to, 12.03.2025 ob 10:33

Glede na to, kako SDS fejka slike glede krila UKZ, je 95 % šanse, da je tudi to fejk. Najlažje odpret nek fejk fejsbuk profil in lajat prek neta.

Je pa še vedno 5 % možosti, ker je malokateri, ki ne bi šel eno rundo z UKZ, ona je pa tudi samska, kolikor vem.

kdo le na tem svetu, vsaj pameten, bi hotel smokija ali zgolj prste usmeriti proti levofašistični feministični lezbači, ki je kriva, da so moški v slo vse intelektualke ter emancipiranke zasovražili do take mere, da se raje lažejo, da so v zvezi ali imajo moža pa otroke v tujini, vse, še izobrazbo prikrivajo.

in tega je kriva izključno SLO von der Laynova, obe pa fašistični ultralevi lezbači in že dolgo samo z dildom namest kurca.

pa če bi mela bjonda glupa kaj konstruktivnega pripomnit. tako pa je njen domet levofašistična hujskačina, nič drugega.

vsakemu normalnemu tipu TIČ ZAMRZNE NA VELIKOST GRAHA, samo da zagleda to pofarbano fufljo s kričeče rdečimi žnablami, ki sikajo samo psvovke in laži.

super, da te taka rajca. pejd zadovoljit zdaj še uno naci kačo v bruselj, saj veš kero.

To vrištavo tečno umetno bjondo prenašat, za to rabiš zlato medaljo. Ni čudno da je ločena. In taka se lahko peča samo s poročenim kurbirjem. pa kateri normalen trezen samski moški hoče tako dramo v lajfu?

a misliš, 13.03.2025 ob 18:24

Kriv je seveda Janša. Ker, če bi jo on zadovoljil, potem se ne bi lajdrala okoli.

A misliš, da hoče puklastega štreberja, ki gre proti 70, namesto dolgolasega divjega rock kitarista? Saj pa ni SDS penzička. Ne projiciratje svojih fantazij

Divjega rokerja? Starca pri 55-ih ki še ful zanič zgleda? O Boru govorim, ja, temu ostarelemu prdcu rokerskemu brez elegance, ima pa najbrž zato tolk več picajzlov med dlakami okoli jajc.

jejžeštetna, 16.03.2025 ob 12:48

Divjega rokerja? Starca pri 55-ih ki še ful zanič zgleda? O Boru govorim, ja, temu ostarelemu prdcu rokerskemu brez elegance, ima pa najbrž zato tolk več picajzlov med dlakami okoli jajc.

Za svoja leta izgleda super.

Proti Janši je lepotec. Seveda je pa kakim čudakom bolj všeč puklasti Janša kot Zuljan ali pa Jelka Godec bolj  kot UKZ, večini pač ne

Lepotec,navadna čefurska faca.

Vsekakor je Urška Klakočar Zupančič fenomenalna ženska in upam si trditi, da ta hčerka se nima kaj vtikati v življenje svojega očeta

Komur nakloni svojo pozornost Urška Klakočar Zupančič, je očitno več kot kar neki moški.

Ženska, k si upa v državnem zboru dvigniti krilo in pokazati svoje spodnje perilo, je zame super ženska, ki poleg tega obvlada še marsikaj.

In mislim, da tudi Anita Zuljan, Borova žena, nima pri tem kaj oporekati.

Zakaj bi morali večno ljubiti samo enega.

In to z našim denarjem nakazuje 3000 eur da ji snema kvazi spotke…. Banda ušiva treba na cesto kot so na jugu naredili da odnesemo te klovne.

Kobila kateri seka moč in naš denar , kriminalistom pa naj dokazuje sedaj za kaj jebača plačuje.

Vsekakor je Urška Klakočar Zupančič fenomenalna ženska in upam si trditi, da ta hčerka se nima kaj vtikati v življenje svojega očeta

Komur nakloni svojo pozornost Urška Klakočar Zupančič, je očitno več kot kar neki moški.

Ženska, k si upa v državnem zboru dvigniti krilo in pokazati svoje spodnje perilo, je zame super ženska, ki poleg tega obvlada še marsikaj.

Vse drži kot pribito. Samo to, da je pokazala spodnje perilo, je laž, to sliko so SDS moralni in vzorni družinski očetje iskali ure in ure na internetu, da so našli eno podobno, ki pa ni UKZ.

Lepotec,navadna čefurska faca.

Z Janšo primerjamo, ne pozabi:

.https://www.alter.si/attachments/glhsmcywaaacua-jpeg.97391/

Mala terasa včeraj je zmagala. Čez dan Klakočar biča sužnje tako pozicije kot opozicije, ponoči pa ne spi, ker vse noči na orgijah z ostarelimi rokerji preživi.

Jap, bo držalo, tistega uhančka si tud ne da ven iz nosu, pa gnusobno meča kaže, a to je levica, da vam majke da vam…. Fuj in fej. In kaj naj zdaj tisti ki smo proti desnici, levica s kuroklačarjevo pa se nam še bolj gnusi, ena komaj zdaj od Bora približno jebana lgbt feministka, pa tako antipatična, da nimam besed…. nobene mehkobe v njej, en sam fašistoidni nacizem in več kot očitno sovraštvo tako do moških kot pomoje da tud žensk. Kako jo loh magar en star rokerski prdec poriva? Nobenmu normalnemu dedcu ob njej neb mogu vstat, no! Sam za satiro je dobra ta leva kura, za nič drugega.

Ima že sive kocine.

Razdiralka zakona, 12.03.2025 ob 10:09

Celo Zuljanova hči Lia je potrdila govorice na svojem profilu!

“Lažeš, varaš mojo mamo s predsednico državnega zbora in zdaj boš še govoril, da je bila moja mama tista, ki te je zmanipulirala. In ti si še drzneš prikazati v hiši? Moji mami pisati sporočila, da boš ti spal v postelji in naj ona spi kje drugje. Kaj tako ponižujočega. Da tega, da nimaš razmerja z mano že 2 leti, ker si v obraz rekel, ‘da sem ti uničila življenje s tem, ko sem se rodila’, sploh ne bomo omenjali. Dovolj imam tega, da moram sebe ponižati pred ljudmi, da branim tvoje ime. Sam si si to zakuhal.”

Zgrožen sem nad izjavami očeta, ki si upa to reči hčerki, da mu je uničila življenje.

Tak človek nikoli ne bi smel biti oče.

Pa tako nedolžno se je delala Urška…skoraj bi ji verjeli. Da je to izmišljena laž, ponoči pa obiski…

.

https://novice.najdi.si/novica/a1b1284d52b9e67bb58f26a5bfff38e8/strogo-zaupno/ko-sem-mislila-da-nizje-ne-gre-pa-ugotovim-da-sem-se-motila-urski-klakocar-zupancic-v-aferi-sank-rock-stopila-v-bran-dominika-svarc-pipan

Da fotr meni to reče, dobi tako batino v fris, da samega sebe v ogledalu ne bi prepoznal.

Pa ne moreš moralizirat celi Sloveniji obenem pa družine razbit

Tale tipica UKZ se je dol dala za martinovo z nekom, ki ni Bor Zuljan! Ptujski podjetnik in naprej pa ne bom….

Anonimno 6554, 16.03.2025 ob 15:02

Klakocar, Golob, Gaber, Jankovic,… nimajo več kej delat na teh  stolčkih … upam, da se spokajo saj sramotijo našo državo!! SRAMOTA ste Slovenska poberte se kradljivci naše Slovenije!

martinova urša, 14.04.2025 ob 18:03

Tale tipica UKZ se je dol dala za martinovo z nekom, ki ni Bor Zuljan! Ptujski podjetnik in naprej pa ne bom….

Mu je ime Andrej?

UKZ + Peter Gregorčič = 🧨🎉

Sramota za vse v stranki Svoboda z Golobom na čelu.On potratnež ljubimec/a če drži trditev novinarjev je peder/,ona prevarantka nemaništarica z kufrom,ki gre,ko je med polizan in mlekec popit!

Urša iz kraja,kjer si za zajtrk voščijo:mat kurba je šolana,a nora kot 15 letna frklja,resnična pohotna kurba z ustnami vagine polnimi krvi,ter je izbočena kot pavijankina vagina,ki jo kaže na veji sedeča.

Je sramota za Štajerke.

Se oblači kot najstnica,česar je ta ZUPAN,vajen,saj so ob bini na koncertih Šank roka najstnice metale hlačke na bino,ena celo debeli črnoi dildo!Kot dokaz,da bo zmogla vsaki kaliber.

Zuljan je 57 starec za muziko,morebiti bo kot njegovi predniki le še v kakšni gasilski godbi,ter išče zavetje pri skoraj 50 letni Klakočerki,ona pa ob 2 sinovih,kobili nima dosti časa za sedenje v bifejih,hotelskih avlah čakajoč pomembne loverje za eno njoč ali resnejše samce,vdovce ali ločence.

Kot se oblači,tako se obnaša.Brezsramno!Zato ji je muzikantar všeč,ter,ker ima mamino lice.A pasjo dušo!

Še bomo čitali o tepežu,ter izselitvi iz Urškinega stanovanja.

Če ne zmore biti ta muzikantar,nočna ptica  ata hčeri,kako bo dvema tujina otrokoma?

In kaj bo porekel bivši mož in oče teh dveh fantov,eden mora še biti posebno skrbno negovan?Bo le gledal,kako mu ta Zuljan odtujuje njegova sinova ali bo kupil Glock?

Je se je na Mobitelo pokazal njegov dolgi opis družine,ki so bili vsi muzikantarji.Glede na barvo polti,ki je kot pri Tini,temnejša,jaz sumim,da je Rom!Tudi Tina ni Slovernka od obeh staršev!!!

Ni kot mi Slovenci Slovanskih potez.

Klakočerka pa bi itak se dala pojahati konju,ki dela družbo njeni kobili,če nebi bilo okoli vedno nekaj ljudi.Konj pa iz štale v bližnje grmovje z njo noče, noče,brez vodstva lastnika,a lastnik ima svojo hudo ženo  zraven,ko obišče henksa ter falingo,da ima še mali kurac.

Pa kako je pred kamero govorila, da je vse to laž o njeni aferi z Borom in kako nizko gredo nekateri, da bi žensko uničili. Skoraj bi ji verjeli… Pa se je izkazalo za resnico. Potem pa tišina. UKZ je pozabila kako kratke noge imajo njene laži.

New Report

Close