Poročen moški, išče ljubico
Sem poročen, naveličan monotonosti – star 36 let, visok, temen, urejen in simpatičen. Želim si ljubico, katero bi razvajal, tako v postelji, kot tudi nasploh, pri vsakodnevnih težavah….
Povej kaj več, kaj nudiš. Si privlačen? Kako zgledaš? Si kaj izobražen, razgledan?
Ali si majhen in debel neizobraženec?
nudim lepe trenutke v dvoje – pa pač pomoč, tudi v denarni obliki, če se pač to potrbuje… drugače sem pa visok, natreniran, in imam lase 🙂
Koliko visok?
Razgledan pa nisi :(?
ja verjetno je velik kak meter 60, pa razgledan sigurno ni, sej drugač ne bi bil bogat… to so ponavad tazabiti – tavisoki pa tud vedno pod meter 70….
sorči, sam si res butara “kaj pa nudiš”
Butara, odličen nik si si dala.
Ene rutine ne zmoreš in zdaj si boš še drugo nakopal na grbo? Ti pa si mučenik. 🙂
kle babnice še na ženitveno ponudbo brez srečanja v živo po poroki, ne trzajo ☺
Bogatunček, butara, ki niti tega ne razume, da se nick nanaša nanjo je skoraj idealna zate. Razgledana je ravno prav, samo še če seveda ni majhna in debela.
Samo neprivlačni tipi morajo takole iskat seks.
Meni se zdi, da Slovenke tako noge skupaj tiscite, da se moskim ze cisto mesa. 😀
Eh, tule si ga posral. Plešasti moški so baje boljši ljubimci :)))
Eh, tule si ga posral. Plešasti moški so baje boljši ljubimci :)))[/quote]
S tem se plešasti tolažijo. Še nisem spoznala plešastega tipa, ki bi mi bil všeč.
S tem se plešasti tolažijo. Še nisem spoznala plešastega tipa, ki bi mi bil všeč.[/quote]
Še nisem srečala lepe stare ženske, ki se ne bi barvala.
hmm,ne vem če nima denarja da bi se oglaševal na straneh ki so zato namenjene….
zgleda najmanj skopuh da se še tle nastavlja zastonj…:)
Dekleta sicer nisem plešast,baje pa je odvisno kje ima moški plešo,tisti ki jo imajo zadaj so baje najboljši,ker jih ženske vlečete nase :),tisti ki pa imajo plešo spredaj jih pa baje vlečete od sebe….:)))
S tem se plešasti tolažijo. Še nisem spoznala plešastega tipa, ki bi mi bil všeč.[/quote]
Meni so pa plešasti prav seksi. Ali pa pobriti. No, ne vsi, ampak za tiste dlake na glavi mi je pa res vseeno, če jih ima ali pa ne.
..pol je teb ušeč on baš use skiny…..:)
Še nisem srečala lepe stare ženske, ki se ne bi barvala.[/quote]
Glej, ti si poišči plešastega, bo vsaj eden od vaju lep. Pa ne povem, kdo. :)))
Antilopa, sej neplešasti ti tudi niso všeč. če bi ti bili, bi kakšnega že imela.
Spajder, ti je razumeš. Ona se špara za m111čka.
A tle čist nobenega ne moti, da tipson v bistvu išče ku*rbo? Plačan seks?
V bistvu je model prefin, da bi pobrskal med oglasi v Salamonu in si našel
sebi primerno ponudbo, ne, on misli, da bo dobil brhko dvajset(+)letnico, ki
bo čist blažena, da ji bo star (ups, sem mislila napisat ŠARMANTEN) dec
plačeval za seks.
Ja komaj čakajo. V vrsti stojijo. Ne razumem, zakaj torej tale oglas, če je
takih deklic na tone?
Forum je zaprt za komentiranje.