POROČENI MOŠKI
Očitno si “zgrešila” ta prave moške (o tem, kakšni so, znajo bolj povedati ženske, ki jih poznajo) in imaš izkušnje samo z nezrelimi osebki, ki samo mislijo, da so moški. In, da, obstajajo tudi v resnici, in znajo svojo ženkico ljubiti z vsem (velikim) srcem in dušo, jo ljubkovati, spoštovati, razvajati, skrbeti, da je dejansko srečna. In – lej ga zlomka – ob tem biti in ostati res pravi moški.
Pa še nekaj – denar je res pomemben, žal ga pač potrebujemo, če hočemo spodobno živeti. Ampak – vse, kar sem gor napisal, so dejanja in obnašanje zrelega moškega, za kar ne potrebujemo denarja. Še več – z denarjem tega ne boš nikoli mogla kupiti. Za to potrebuješ samo ljubezen in pravega moškega.
lp,
Sreč
Jaz bi se kar strinjal s Srečkom mgoče ti Strela nisi našla nobenega takšnega sedaj pa vse mečeš v isti koš ali pa nisi znala temu prisluhnit se fantje potem niso več zastonj matrali :-)- -JAZ ne,ne pritožujem se za kaj bi se mi pa ni kul,ko se pol one včasih med sabo prcajo.No itak meni osebno je samo ena sodelavka všeč.
čisto enostavno… ko si bil neporočen, si bil greenhorn. Pa kaj bo poročena baba z greenhornom, ki se bo povrhu nazadnje še zaljubil vanjo in ji grenil složno zakonsko življenje!?
ok, malo pretiravam z greenhotrnom, ampoak dejstvo je, da nisi bil enakovreden.
Zdaj ko si poročen, je zgodba seveda drugačna. Si v enakovrednem položaju; pomeni da če se greš avanturo bolj ali manj enako reskiraš kot ona.
Vedet moraš, da poročena ženska ne išče princa svojih sanj, ampak praviloma avanturo. Le to se pa lažje gre s poročenim moškim kot neporočenim. Seveda pa velja tudi obratno.