Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poročil sem jo z namenom, da se bom tudi ločil.

Poročil sem jo z namenom, da se bom tudi ločil.

Spoznal sem punco, ki po svojem videzu sploh ne sodi v moj rang. Ona je res zelo lepa medtem ko sem jaz recimo temu nekje v sivem povprečju, kar se izgleda tiče. Pri intelektu je pa zadeva ravno obratna. Po nekaj zmenkih je meni bilo seveda jasno, da to ne bo pilo vode. Ja, sem užival z njo, sva se res imela lepo, ko sva bila sama. V družbi, moji družbi, se pa ona ni znašla.

Samo veste kako je to, tak kot sem jaz, take lepotice ne dobi vsak dan. Zaročil sem jo, dva meseca kasneje sva se poročila. Ona v sedmih nebesih, kontracepcijo na stran in glej ga zlomka! Clearblu pravi, da bo naraščaj. Tega sicer nisem planiral, ampak naj bo!

Ko je mali dopolni leto dni je pa meni že bilo nevzdržno. O ličilih in zdravi prehrani in športu se pač ne morem več pogovarjati.

Posvoje mi je nje žal. Malega obožujem, sedaj je star že skoraj 4 leta in ko je pri meni se imava odlično.

Ona živi spet pri starših in prav zato mi je nje žal, ker čutim, da je depresivna in razočarana. Kolikor vem, tudi nima neke nove veze, ker to bi mi mali sigurno povedal.

Se mi pa zdi, da je vseeno vse vredu. Mali uživa, raste in se ima fino. Jaz tudi kdaj pogledam slike iz poroke in še zdaj ne morem verjeti, da je to res.

in nato svizec zavije čokolado

Marsikateri moški je vedel, da njegova izbranka ni taparav zanj. Pa vseeno vstrajal, ker je pač imela dobro ritkico. V trenutku ko si misliš, da moraš vstrajati, je že jasno, da to ne bo šlo. Ločitev je neizogibna, razen seveda, če si locitve iz finančnih razlogov ne moreš privoščiti. Če v Sloveniji ne bi bila taka splošna revščina, verjemite mi, da bi se jih ločilo vsaj še dvakrat več

Konec sveta res. Je depresivna, ker si ni nič ustvarila. Si pa še bo, za vsakim dežjem posije sonce.

Pač nisi kompatibilen, ni to to, hvala bogu, da si lahko in da si šel. Kaj je pa ona razmišljala prej pa očitno nič. Tako da slaba izbira za mamo, a kar je je. Jebiga.

Mah, kdo pa se je še poročil zaradi intelektualnih debat? Poročiš tako, ki ima dobre joške, rada sexa in ima rada živali/živa bitja. To je material za poročit in delat otroke.

Odgovor na objavo uporabnika
jurček433, 16.01.2024 ob 15:58

Mah, kdo pa se je še poročil zaradi intelektualnih debat? Poročiš tako, ki ima dobre joške, rada sexa in ima rada živali/živa bitja. To je material za poročit in delat otroke.

Pa kaj še 😂 fak jaz ene par zabitih poznam, pa ne vem kako jih njihovi moški gledajo tako dolgo, po 15min pogovor a je skok čez okno iz stolpnice bolj vabljiv, kot nadaljevanje pogovora.

To zdržiš le če si sam zabit ali čorav v glavi.

to je material, za dober vikend izlet. Za 2 tedenski dopust mora imeti že kaj v glavi. Kaj naj sam hodim na večerje?

Hja, 16.01.2024 ob 16:03

Pa kaj še 😂 fak jaz ene par zabitih poznam, pa ne vem kako jih njihovi moški gledajo tako dolgo, po 15min pogovor a je skok čez okno iz stolpnice bolj vabljiv, kot nadaljevanje pogovora.

To zdržiš le če si sam zabit ali čorav v glavi.

veš, zelo veliko tipov je še bolj zabitih od teh bejb. Jaz te popolnoma štekam, rabim intelekt. Jaz imam zase perfektno ženo, mi ni nikoli dolgčas ob njej. Mi pa seveda kdaj zadiši kakšna bimbo, ki izgleda malo drugače, tako kot verjetno vsakomur. Sam jaz s takšno ne bi prerživel niti vikenda.

Copy paste tema. To isto temo berem četrtič. Lani ste jo najmanj že dvakrat nalimal sem gor.

Me prav zanimajo te tvoje intelektualne debate z ženo. Lahko navedeš primer? Drugače pa se na večerji lahko pogovarjaš mnogo vsakdanjih stvari. Od družinskih, službenih zadev, raznoraznih (skupnih) interesov, itd. Ne rabiš za to imeti ženske na nivoju Marie Curie.

jurček266, 16.01.2024 ob 16:13

Me prav zanimajo te tvoje intelektualne debate z ženo. Lahko navedeš primer? Drugače pa se na večerji lahko pogovarjaš mnogo vsakdanjih stvari. Od družinskih, službenih zadev, raznoraznih (skupnih) interesov, itd. Ne rabiš za to imeti ženske na nivoju Marie Curie.

Jaz ne rabim se pogovarjati o kvantni fiziki. Če pa ženska ne ve in ne razume, kako naprimer inflacija vpliva na gospodarstvo, pol je zame pod nivojem, pa naj ima najlepše joške na svetu

Aja? Zanimivo, jaz pa nikoli nisem prioritiziral na tak način. In sem dejansko poročil tako, ki ji je dnevna politika bolj ali manj španska vas, v razloge za inflacijo ali pa recimo vojno v Ukrajini, se ne poglablja. Me ne moti, v meni pomembnih zadevah je top in to zadostuje. Ostalo najdem v knjigah, na internetu, itd.

Jz sem v maldosti imel eno punco, tak cukrcek za pogledat. Pameti pa ni imela, niti kancka. Prijatelji so se vprico nje norcevali iz nje. Po srcu je bila res taka dobricina, sam kaj, ko me je bilo sram pred drugimi. Ne mores imeti take punce, pac enostavno ne mores.

jurček842, 16.01.2024 ob 16:24

Aja? Zanimivo, jaz pa nikoli nisem prioritiziral na tak način. In sem dejansko poročil tako, ki ji je dnevna politika bolj ali manj španska vas, v razloge za inflacijo ali pa recimo vojno v Ukrajini, se ne poglablja. Me ne moti, v meni pomembnih zadevah je top in to zadostuje. Ostalo najdem v knjigah, na internetu, itd.

Glej, ce je tebi dobra, je to za vaju odlicno. Jaz s tako ne bi bil in sram bi me bilo jo pripeljati v druzbo. Za fukat mas bejbe na vsakem koraku, IG jih je poln, za poceni vecerjo v rangu 100/2 osebi lahko polozis katerokoli. Za domov pripeljat in imeti, je pa to nekaj drugega. Mene bi skrbelo, kaksne otroke bi mi rodila. Ce so mulci zabiti kot ona, ufff, men bi se zmesalo

Mene ni pa prav nič sram. Saj ni neumna ali nedružabna. Ne bo pa prav rada trpela, da ji boš najedal o politiki ali inflaciji. Otroci so kul, nimam pripomb.

Podobno razmišljam, le, da o mowkih. Nikoli ne bi mogla biti v zvezi z nekom, ki je nerazgledan, ki se ne znajde v debati, ne pozna dnevnih aktualnih političnih dogodkov, nima smilsla za črni humor, gleda pop tv ali A kanal, bedaste ameriške filme, namesto  dokumentarcev.

Radiatorčki, nabildanost in majhna glava na mišičastem trupu ne igrajo vloge..

Zase eni pravite da ste razgledani…da ne bom crknila od smeha! Dokler verbalno serjete tukaj na forumu ste na nivoju IG vplivnice.

Držite se svojih glupih bab. Saj edino na njihov račun, dobite lažen občutek, da ste pametni.

Uf, kak narcizem…

verjetno sem pokvarjenec, 16.01.2024 ob 15:31

Spoznal sem punco, ki po svojem videzu sploh ne sodi v moj rang. Ona je res zelo lepa medtem ko sem jaz recimo temu nekje v sivem povprečju, kar se izgleda tiče. Pri intelektu je pa zadeva ravno obratna. Po nekaj zmenkih je meni bilo seveda jasno, da to ne bo pilo vode. Ja, sem užival z njo, sva se res imela lepo, ko sva bila sama. V družbi, moji družbi, se pa ona ni znašla.

Samo veste kako je to, tak kot sem jaz, take lepotice ne dobi vsak dan. Zaročil sem jo, dva meseca kasneje sva se poročila. Ona v sedmih nebesih, kontracepcijo na stran in glej ga zlomka! Clearblu pravi, da bo naraščaj. Tega sicer nisem planiral, ampak naj bo!

Ko je mali dopolni leto dni je pa meni že bilo nevzdržno. O ličilih in zdravi prehrani in športu se pač ne morem več pogovarjati.

Posvoje mi je nje žal. Malega obožujem, sedaj je star že skoraj 4 leta in ko je pri meni se imava odlično.

Ona živi spet pri starših in prav zato mi je nje žal, ker čutim, da je depresivna in razočarana. Kolikor vem, tudi nima neke nove veze, ker to bi mi mali sigurno povedal.

Se mi pa zdi, da je vseeno vse vredu. Mali uživa, raste in se ima fino. Jaz tudi kdaj pogledam slike iz poroke in še zdaj ne morem verjeti, da je to res.

Bruh. Ne zaslužiš si ne nje, ne otroka. S takim očetom, večje kazni v življenju niti ne potrebuješ…

Daj ne piši nebuloze. Tvoja zgodbica zemljoravnalec ne drži vode.

Takšna lepotica pa po 4 letih nikogar nima, jaja ja zavij čokolado idiot. Taka je, da je nihče noče, butl.

Definitivno

New Report

Close