Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poročilo

Poročilo

Prvega tedna moje službe(po enoletni odsotnosti).
Služba je enkratna…napisana na kožo(predvsem mladim izobraženim srednješolcem,ki aktivno obvladajo vsaj 5 svetovnih jezikov)…seveda tudi meni,ampak kaj,ko bom tu samo začasno(tko kaže…:-(((( ).Denarja se tu ne zasluži veliko,vendar imaš stik s tako različnimi ljudmi,kulturami,značaji,govoricami…in še in še bi lahko našteval.
Skratka….lepa služba!
Če imaš pa še dve taki sodelavki,kot jih imam jaz….pol pa ajme meni…jao,ne vem če zdržim napad teh tangic,pomanjkljivo oblečenih telesc,izzivalnih dekoltejev,mikic itd.
Če krepnem,vedite,da nisem zaradi preobilice dela,ampak zaradi vsega prej naštetega!
Rad vas imam!
;-)))))

Ja, ja, Sp, saj že vsi vrabci (ne, ne, žverca nima nič s tem) čivkajo…. Samo da ima dve nogi in da vmes nič ne binglja, pa že imaš jezik do tal ;). :)))))

Ti kar uživaj v službi – ti privoščimo ;). Pa kakšno pogodbo za nedoločen čas in “povišico” tudi :).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Pa še tebe zraven….tko za malico(saj baje pripada?,sem že pozabil….)
😉

Nič malice: potem špeh samo raset in raste in raste…. :))

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Jebi ga majstr.

Goes with the work.

Saj jaz se tudi potim od raznih posončanih Čehinj in Francozinj in Italijank…pod pritoskom popokov, tangic in barefoot gleženjčkov.
DA TI PAMET STANE.

Zadnjič sem v Sparu v Postojni hodil kot kak cucek za eno mamico…ki je imela bele prosojne dolge hlače, pod njimi pa črne tangice….kako bi jo vrgel na kako paleto z moko, ej….

Bi mi rekla, ej, za tabo se pa kar kadi.
Seveda….iza dobrog konja, prašina se diže :))))))))))))
(pol me je pa mulc po glavi, pa sem se zbudu)

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Heheheh ojej ojeje…)))))

Mislim al ste moški vsi ene………………..

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Mislim al ste moški vsi ene……………….. SVINJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo vaše pičke nam gredo po glavi!!!!!!Pa od sosede,pa frendice,pa Čehinje,Francozinje,Madžarke…..skratka od vseh!
😉

New Report

Close