Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POROČILO KOS-a !!!

POROČILO KOS-a !!!

Ane Jani, kako človeka zagrabi nostalgija, je imel
naš Štumpi čisto prav, nostalgija ja, pol pa še njegov
mix …. pa romantika v dežju, ah ne, ples v dežju …..
dež, ki hladi našo dušco, dež, v čigar vztrajnosti lahko
najdemo nekaj, kar nam pomaga pri naši lastni vztrajnosti, dež …. čigar tiha in diskretna monotona glasba nas vabi k razmišljanju, dež ……. dež ……….. dež. ………….
kaj vse človek lahko počne, če mu pomaga dež ……………
M.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Jeza gor ali dol,nekaj pa mora tud kot fit back prletet..kaj ste pa mislil…človeku ob branju vsega tega sline v potokih lijejo,ker pa vas slučajno za nameček še poznamo..nema a ne bi..!!!!.
Zato bova kot solidarna člana jetniške bande tud midvamal uživala..a ma kdo proti?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Jaz ?? ne ! ! !
:))

Jojjj tolj besed o dežju..hmm jest pa pozabila prašat!
A ste se kej lubčkali na dežju?Pa ja niste pozabil.bemti tolk časa poudarjam kak je fino se ljubit na dežju.Zdej ste imel šasno.da čujem.

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

E Bruss, hehehehe !!
Pridružujem se tvojemu lepemu poročilu , in obenem dodajam da sem tako razpoloženje in prijetnost ljudi tudi pričakoval . Čeprav sem celo nedeljo preležal .
Polek izvrstne hrane sem jaz imel še po JUS-u prave domače OCIRKE , heheheh
Cmoka uin šapa za vse

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Ni bilo s kom ):

hmmm???

Ja, so bili vsi zasedeni :))))))))))

Polovička najmlajšega dela KOS-a brez najmanjše trohice dvoma sporoča, da se je ostali del udeležencev obnašal srečanju primerno, kar dokazuje tudi, da je zajček prišel srečno domov. Kljub polaganju ovinkov, hihihi…

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

Kar v varnih in spretnih rokah voznice, sploh ni bilo težko :))))))))

zajček, se je peljal v črnem peugeotu 206 s klimo v neznansko hitri vožnji skozi ovinke……

hihihi…

Bruce-man… kratko, jedrnato in…. lepo! Naj napišem samo še to, da mi je resnično tako, kot bi vas poznal že… dolgo dolgo 🙂 Zato še enkrat vsem skupi…. HVALA!

Jani

heheh a mene tud?

Ja.. valda, muca 🙂 čeprov se še nisva srečala :)))))

seveda.. ampak sva pa z drugo polovičko najmlajšega dela foruma takoj ugotovila, kdo je Lili :)) Samo parkirala je…. :))))

Janiju je všeč P206 s klimo ;)))) za polagat ovinke 🙂

Še dobro, da sem povedala. Vprašanje, h kateri mizi bi se drugače vsedla… in zamudila nepozaben večer… še danes me meče, hehehe…

Lili, metanje je danes čist.. objektivna stvar :)) Jaz imam danes tko še en razlog več :))

Jani je vesel, da je spoznal tudi Lili :))))

…. da rečem ene dve še jaz , ko ste me že omenjali , tam nekje , kdo bi več vedel ,kje – banda , a danes nimate nič dela ?!

Tako.
Nikitka je kljub Bruskovim poskusom , da bi jo na poti do Postojne le zvrnil s ceste , varno , pa tudi prestrašeno , le prišla domov . Vmes je sicer malo pognjavila Maričko – bemti , narod , vam priporočam , da se ne vozite z njo , mora bit še hujša od Bruska , je bila namreč že pred četrto doma – če upoštevamo , kje je doma , no , vam prepuščam predstave o tem , kako je vozila !!!!
Gnjavaža je uspela , po zaslugi Nikitkinega GSM , KI JE DELAL – prosim , zapomnite si !
Torej , Mariči hvala , ker si mi pmagala prebroditi prvo krizo !
Druga je sledila enih deset km dalje , ampak si nisem upala več nikogar klicat.
Naslednjič se bom pustila v celoti zapeljat !

Drugič – Barbi , hvala na komplimentu , po tvoji zaslugi so moji škorenjčki na dobri poti , da zaslovijo. Pa saj si zaslužijo , ne ;)))

Tretjič – Lili , cenim to , da si mojega zajca pripeljala domov v kompaktnem stanju. To bom poročala še čebelici – posebna zahvala ti ne gine !

Četrtič – Jani , v povprečju sva imela normalno barvo las , he , he …
V povprečju sva primerno , normalno visoka , he , he ….
Če boš tudi naslednjič tako zadržan , bo Nikitka navalila , pa bo spet vse v povprečju , he , he ….

Petič – čebelica , muca in Sandra – brez skrbi ste lahko , naslednjič le pridite , od Štumpa vam zaziher ne grozi posilstvo !

Šestič – Mariči , zato se nikar več ne žri , bomo uredil kako drugače ! Sigurno je kje kdo , ki se bo naslednjič prostovoljno javil ;))

Sedmič – Brusi je čist nor ! Nikarte z njim v avto brez dodatnega življenjskega zavarovanja , zato

osmič – Štumpi , imaš nalogo , da preučiš in izdelaš plan zavarovnja . Če pogruntaš način , kako se da olupit zavarovalnico , evo , grem že koj jutri z Bruskom v avto , saj itak krvavo rabim dnar !

Devetič in zadnjič – čebelica in ježek sta moje razočaranje ! Evo ! Jokcam !

Nikitka trenutno nima več kaj dodat

Veseli me, da si uspešno prikrmarila do cilja 🙂 In hudiča, zakaj nisi klicala 🙂 bi ti naredil drušno do cilja pa nazaj do Kitajske :)))

Jani računa na naslednje uravnavanje povprečja :)))))

Zavarovalnica – to je samo splet okoliščin !!!!!!!!

Danes je zadnji dan , namreč nekaj sem zvedel po jutranjih poročilih in mi se po glavi prepletajo nove zamisli ,samo ne vem če bodo tista moja čokoladna jajčka še tako trdna !!??

Spet je treba finančno vlagat , samo sedaj sem malo v kriznih letih / neodločnih – cvikaških – pa še donos ni ravno 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

Ko si mlajši imaš več poguma in mogoče tudi več uspeha ali SREČE
Sedaj v teh letih pa že postajamo v življenju skleptični in stalno se nam pred očmi pojavlja ČE..ČE…

obrazložitev ::
malo zelo nesramna – saj si že navajena mojega žargona

Ali veš da med muco in debelim črevom (heheheheheheh) loči samo ena majhna membranca in………….,če samo malo fališ si v dreku :::)???

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Točka 3: lepo, da ceniš. To cenim tudi jaz, da ti mene ceniš.

Le zajči se je tako oklepal tistega ročaja pri vratih, zato me malo skrbi, da ne bo nikoli več prestopil praga mojega avta.

Oprosti Lili, ampak bom kar povedala.
Ne samo v tvojega, v noben avto se ne vsedem, vsaj nekaj časa ne. Žal ! Če samo pomislim na ubogega policaja, ki je z liziko mahal za nama, pa neodgovorno prevoženi de rumeni luči, če samo si drznem pomisliti na oviek pri Ljubljnici, ko sem se že videla, kot krasna nočna družba racam, ki tam živijo, oziroma so mirno živele do takrat, res oprosti, ampak danes nisem več niti sposobna biti tu na netu. Šok je v meni, je prehud in premočan, živce imam na koncu, potrebna sem psihiatričnega zdravljenja, zato sedaj mirno in ponižno, da me ja spet ne zahakljaš, odhajam….

Zajček, a tko je blo hudo….. o vraga, samo.. ne ne verjamem.. Lili pa že ni taka.. po moje si ti mal vse skupi zamešala… z Brusom… na poti DO Kitajske… to pa verjamem… man on the road :)))

Jani je prepričan, da zajček ne potrebuje takega zdravljenja… samo na cviček se spomni, pa bo boljše 🙂

Joj, zajček, sori, sori, sori…

Nočna vožnja je meni zelo slabo v spominu ostala. V bistvu se spomnim le malo. Najbolj tvojega čisto belega obraza, ko si izstopil tam, kjer je samo en stolpič.
Lizika, rumeni semaforji… oh, ja… nimam pripomb…

Lili, ki se bolj slabo spomni, kako je prišla na cilj

… samo na cviček naj se ne spominja !
Sej veš , da je vsa prestrašena takoj odklonila tisto sebično Bruskovo pomoč – ko jo je zalil cviček , namreč !

Nikitka misli , da je še najboljše , če se zajec drži nas gvišnih in preskušenih

New Report

Close