POROČILO KOS-a !!!
da se posilstva neb nč branila oziroma še manj,bi me ga blo strah…
Zato tisti k me poznajo,bi se prej ustrašli kontra napada z isto tehniko..heheh posilstva namreč!!!
kajneda heheheh???
da se posilstva neb nč branila oziroma še manj,bi me ga blo strah…sploh pa štumpa dejte no prosim
Zato tisti k me poznajo,bi se prej ustrašli kontra napada z isto tehniko..heheh posilstva namreč!!!
kajneda heheheh???
da se posilstva neb nč branila oziroma še manj,bi me ga blo strah…sploh pa štumpa dejte no prosim
kajneda heheheh???
Če maš spomin dober na tisto prigodo o smučanju,hahahaa pol bi policaja s seboj vzele in bi tako vsi trije srečno prišli dostavljeni do cilja!!
P.s. greh je če pustiš nekoga tam ostat ,če vztrajno maha za teboj,pa tud če ma sam liziko v rokah.
Hja , Lili , današnja mladina ni več , kar smo bili mi – prestrašeni , zadržani , vse predpise in omejitve spoštujoči ljudje …..
Nikitka kot šefica razmišlja o svojem uradnem šoferju. Zdaj je en problem . Namreč , o Brusku ne bom zgubljala besed , itak ste že vse slišali , sigurno je že prestar , da bi se spametoval . O tebi ravnokar berem . Hudo , hudo !
Kaj naj napravim ?!
Mislim , da bom probala z Štumpom , itak je docela nenevaren , od njega mi posilstvo NE grozi , pa še fejst avto ima , pa še fejst zgleda ( Štumpi , če tole prebereš , vedi , da samo ponavljam SPLOŠNE vtise drugih članic kluba , he , he …)
Nikitka je za šoferja žicala tud Janija , pa je kar nekam pozabil , ergo ….
… hahahahaha Brus .. zadetek v polno :)))
drugač pa .. kar se mene tiče .. ne vem kako bi me sploh lahko zamorili :)))
res je, da sem se močno zabavala, spoznavala in se še učila hahaha … sej veš, zdaj naju je Nikitka z Lili označila na zeleno … sva namreč v fazi dozorevanja :))))) pa se morava temu primerno obnašat :)))))
B, ki je vesela, da vas je spoznala !!!!!