POROČILO KOS-a !!!
Torej dragi moji – brez mojega komentarja je pa ne boste odnesli, čeprav z enodnevno zamudo.
Torej – Brusko, zadolžen za tale zapisnik – hm, zakaj sem imela v spominu, da je bila uradno za zapisnikarco določena Nikitka (ali pa gre tu že za organizirano delitev dela po hierarhični lestvici?)
Štump – kraljeviči s CD-ja so mi (bili) všeč, a kaj, ko je včeraj prišlo do nenapovedane zaplembe CD-ja… Jaz sem se z njim pohvalila, ga dala na poslušanje, prijateljica pa hop po njem in.,.. no sedaj ima točno določen namen – zdravstvene narave (kot se za ta forum spodobi) – trenutno se vrti v neki ljubljanski fiziotrapiji in če koga kaj boli, lahko gre tja in ga bo slišal….
Mariči – tvoji žlikrofi so mi pa v nedeljo vseen na misel hodili. Človek bi mislil, da bom po vsem, kar sem pojedla ene tri dni sita. Pa nič od tega….
V nedeljo bi hudičevo prav prišli….
Lili in Barbara – mislim, da sta se po takšnem srečanju iz zelenih jabolk spremenili v rdeča. Saj človek v takšni družbi in takšnih pogovorih mora (hočeš nočeš) dozoret. Torej – morda vama Mariči naslednjič že dovoli piti brez poprejšnjega pogovora z vama….
Mambica – dobr da te mam, drugač bi me čist povozil…pa posilili…. pa prisilili, da spremenim svoje zajebano stališče….itd. Torej z rokco v rokci….
Janček Koštrunček – ime ti pristoji….
Lep dan vsem
Špela