Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POROČILO KOS-a !!!

POROČILO KOS-a !!!

Ma ke govoriš, niti mu nisem pustila dijo mijo. Kaj bi rad, da šefinja podivja. Sama sem brisala. mam priče!! Ponavljam, Brusko ni niti bil, niti ni moja last, je last ma kaj vem vsh, saj smo rekli, vsi smo od vseh, samo čebelica je moja, porko dijo !

Tako je ljuba moja šefica !!
Hvaležna sem, da imam pri tebi roza barvo skupaj z Bruskom, ajde cmoka tebi ********************************************************

Ma oštja zajček ma kaj ti že po po primorsko mal zavija.??.hehehe

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

heheh, brus sistem, hehe

sem se izdala):

hehehe aha!!!Pa še paše ti!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

hehehe, veliiiiiikega cmoka za mojo muco!!!!!!!!!!!!!

Torej dragi moji – brez mojega komentarja je pa ne boste odnesli, čeprav z enodnevno zamudo.
Torej – Brusko, zadolžen za tale zapisnik – hm, zakaj sem imela v spominu, da je bila uradno za zapisnikarco določena Nikitka (ali pa gre tu že za organizirano delitev dela po hierarhični lestvici?)
Štump – kraljeviči s CD-ja so mi (bili) všeč, a kaj, ko je včeraj prišlo do nenapovedane zaplembe CD-ja… Jaz sem se z njim pohvalila, ga dala na poslušanje, prijateljica pa hop po njem in.,.. no sedaj ima točno določen namen – zdravstvene narave (kot se za ta forum spodobi) – trenutno se vrti v neki ljubljanski fiziotrapiji in če koga kaj boli, lahko gre tja in ga bo slišal….
Mariči – tvoji žlikrofi so mi pa v nedeljo vseen na misel hodili. Človek bi mislil, da bom po vsem, kar sem pojedla ene tri dni sita. Pa nič od tega….
V nedeljo bi hudičevo prav prišli….
Lili in Barbara – mislim, da sta se po takšnem srečanju iz zelenih jabolk spremenili v rdeča. Saj človek v takšni družbi in takšnih pogovorih mora (hočeš nočeš) dozoret. Torej – morda vama Mariči naslednjič že dovoli piti brez poprejšnjega pogovora z vama….
Mambica – dobr da te mam, drugač bi me čist povozil…pa posilili…. pa prisilili, da spremenim svoje zajebano stališče….itd. Torej z rokco v rokci….
Janček Koštrunček – ime ti pristoji….

Lep dan vsem

Špela

New Report

Close