Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poročilo za Žverči

Poročilo za Žverči

Žverči!
Pri Soči je bilo nebeško….topel vetrič,voda kristalno čista,mrzla ku oštja…..naravna lepota samo ena…pa še tista ni hotla modrca dol vreč,tko,da sem se rajš posvetil meditaciji.Baterije so polne zdaj!
Jutri sem pa sosedko povabil,da greva dol.Me zanima,če jo bo tolk,da bo odložila zgornji del…..pa saj je vseeno,jaz jo itak špegam,ko se naga sonči na balkonu….in tega ne ve.Hihihihihi…sem sprevržen!Prav ponosen sem nase!
Cmoka
Sp

Pa si mi upaš delati take skomine?! Grrrrr…. čaki, čaki, pridem.
Točno – a boš tudi mene povabil meditirat?! Svečano pa izjavljam, da modrca ne bom odložila. Ker bi te kap.
:-)))))
Hvala in cmoka, prijatelj!

Dobro jutro žverči!
Svečano izjavljam,da me nič več ne more presenetiti,še najmanj pa tvoje joškice!
;-)))
En velik kiss na Koroško!
Sp

Naj te preseneti ali ne – ne bom ga dala dol.
Drugače ne bom šla meditirat….:-))))))

Po pravici rečeno,se meni joški bolčj dopadejo,ko so kontrastne barve….okrog osončeno,vsebina bela.(a bi imela zdaj Sončika za kokodakat,če bi bila zdaj tukaj!)….sam kaj….v takem primeru pa to pomeni,da nič ne vidim! 🙁
Sp

P.s.: a nisi rekla,da si nudistka?

Hm, sem, ja… pa ne ob Soči…. tam, kjer me živa duša ne pozna…:-))))

Tu ob Soči te pa res RESNIČNO ne pozna.Tolk pomembna pa na žalost še nisi.No ja,pravzaprav jaz te poznam…in to bo narobe,kajne?
Sem pa upal,da me naučiš bit nudist.Zbiram korajžo za to,ker mi gre na živce,da imam telo rjavo kot čokolada zdaj,rit pa belo(če zanemarim dlake na njej ;-)))
Sp

Pa še tisto je – če bi bila s teboj skupaj nudistka, bi delala reklamo za čokolado in mleko…. prevelik kontrast bi bil, bi mimoidoče kap….:-)))
Nič ne bo.
boš moral najti kako čokoladno…..

Sam,da vem….kolko časa se pustiš prepričevat?Jaz se bližam svojemu 7000-emu postu,pa da vem,a ga bom zapravil zate al bo kaj bolj svečano?
😉
Sp

New Report

Close