Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka poročna agencija

poročna agencija

Zanima me,kaj vse lahko uredi poročna agencija? Npr.,kako vse skupaj poteka…Ali uredijo okrasitev cerkve,torto,poročne šopke…

uredijo vse kar vama bo “padlo v glavo” – za dober denar seveda. če imaš veselje in čas raje vse sama organizirajta.

Jaz sem poročena kratek čas in iz izkušenj ti lahko povem, da ni večjega užitka (oz.bolj malo jih je) kot sama organizacija poroke in vsega ostalega dogajanja. Pa še vse kar je v tvoji glavi boš najboljše in najlažje sama izpeljala, ker točno veš kako in kaj.
Pa srečno!

Hja, midva sva vse organizirala sama in lahko povem le, da sva bila na koncu že naveličana. Naj ti vsaj prijatelji in družina pomagajo pri organizaciji. Sva pa denar za agencijo namenila raje za poročno potovanje;-)

Lp Rok

Ja odvisno od poročne agencija.
naprimer, http://www.porocna-agencija.si (poročna agencija Goga) priskrbi vse, od A do Ž.

Živjo, sem organizatorka porok in naj vprašanje kaj agencija naredi, si mora odgovoriti vsak par sam.
Lahko vama pomagam le pri cvetju, lahko le z organizacijo poročnega dne, lahko z obleko, vabili, svati …povsem po dogovoru.

Skušam pa se držati tudi pravila, da je cena mojega dela vključena v popustih, ki jih uredim za poročni par.

—————-
Agencija komunikacij NEZZA
[email protected]
041 266 399

Imam izkušnje z poročno agencijo Goga. Zelo prijazno osebje, poskrbijo za vse detajle, poslušajo vsako vašo željo in jo tudi uresničijo. Imajo vse na enem mestu tudi vodenje poroke, ki zeloooooo pomaga na poročen dan. Vi lahko samo uživate in se prepustite za vse, da bo tak kot more pa bodo poskrbeli oni…

Zelo priporočam.

New Report

Close