Poročna frizura
Pozdravljeni!
Zanima me, če mi lahko svetujete kakšno internet stran ali revijo s poročnimi frizurami. Rada bi imela spete lase, vendar malo bolj moderno. V vseh poročni revijah so namreč samo kodrčki, jaz pa bi rada kakšne špice – pa seveda ne prehudo. Ne vem, če bi znala frizerju razložiti, kakšno frizuro želim.
Pa še to: ali mislite, da je bolje, da grem h kakšnemu strokovnjaku za spenjanje las (če sploh je kakšen na Gorenjskem) – kot ima npr. Mič. Pravega frizerja tako ali tako še nisem odkrila, tako da bo vseeno h kateremu grem za poroko – vendar Ljubljana mi je predaleč.
Lp in hvala,
Ajs
Poročne revije so Naj poroka ali Moja poroka, tam se kaj najde, Drugače pa pri frizerjih imamo knjige,,,Mislim, da se moraš pogovoriti s frizerko ali frizerjem, povedati svoje želje, probati frizuro in se odločiti.
Na Gorenjskem poznam gospo Pompe Olgo (preselila se je iz Krškega), ki je pred kratkim odprla svoj salon na Bledu, ne vem točno kje, mislim pa da na dobri lokaciji nekje v centru Bleda. Ona ima dosti izkušenj s spenjanjem las in tudi razumela te bo kaj si želiš.
Drugače pa mislim, da pri Miču v Kranju dela ena frizerka Aska, ji je ime in ona je pri njih zadolžena za spenjanje in vodi salon v Kranju.
lp alenka