Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka poročna obleka (kakšne barve?)

poročna obleka (kakšne barve?)

Zdravo!
Mene pa zanima kakšne poročne obleke boste imele?
Jaz ne bi imela tiste klasične bele poročne obleke. Bolj me vleče na kaj bolj modernega. Tak bolj glamurozen stil (hollywood), Pa bela ne sme bit.
Kaj mislite? In kaj predlagate?
LP

Vse sorte je možno, odvisno od postave in višine. Povej malo koliko si visoka in koliko si (nisi) vitka, da ti predlagamo. Z obleko se da marsikaj povdariti, optično popraviti… Zlato pravilo je: upoštevaj svojo postavo n ne samo modo. Menim, da imaš pri izbiri neklasične svečane obleke res ogromno možnosti. Če si npr. presuha, moraš paziti, da ne bo vse na tebi viselo, če si premočna, si nikakor ne dovoli obleke brez rokavov, ker ni gršega kot razgaljene debele roke, gladki -kratki rokavčki tako pomanjkljivost lepo skrijejo… veliko je takih stvari, zato vsaj približno napiši kaj približno si želiš in kaj si lahko privoščiš(glede postave).

moja bo pa lepo bela..no malo bež…ampak je pa kroj mal bl extra….vedno sem si želela bele obleke!

Sigurno ne bele.

lp

Jaz bom vsekakor imela črne detajle (nogavice, čevlji, rokavice, nakit, dekoracija v laseh…), obleka bo najbrž bela, ampak le zaradi kontrasta z dodatki (drugače tudi jaz nikakor ne bi imela bele barve).Mimogrede, a mislite, da bi šopek iz črnih tulipanov deloval preveč morbidno?

LP

hehe ja to pa skor res…jaz sem se zato odločila za rdečo…rdeče rože rdeči čevlji če jih bom še kje dobila primerne, rdeče ogrinjalce in tko

Moja bo živo rdeča.

lepo vas prosim,…obleka mora biti svetla,…..saj se vendar poročite!
al greste na maturantski ples?

in črne rože?????????? KATASTROFA!

ja lina vsak ma svoj okus, zakaj pa ne..a si kako poročno revijo prelistala?

Mislim, bodi realna,…..črne rože za poroko??????????
Žalostno,……to bi naj bin jasvetlejši dan v življenju,…..

ja za rože sem tut jest rekla da črne niso ok…sam rdeča obleka je pa ja strast in veselje in ljubezen!

no, kakor za koga,……sam da bo tebi všeč. jaz pač prisegam na belo ali pa šampanjec barvo. Rdeča se mi zdi preveč vsiljiva, morda celo napadalna. A tvojega dragega pa nič ne moti, da ne boš v belem?

Pa sej ni Lara napisala, da bo v rdeči obleki. Jaz bom. Mojga pa nič ne moti. Meni se zdi zlagano, da bi bila v beli obleki za mano bi pa capljal skoraj 2 leti star sonček.

Sicer pa vsak po svoje.

Lep dan še naprej.

D

Pa sej ni Lara napisala, da bo v rdeči obleki. Jaz bom. Mojga pa nič ne moti. Meni se zdi zlagano, da bi bila v beli obleki za mano bi pa capljal skoraj 2 leti star sonček.

Sicer pa vsak po svoje.

Lep dan še naprej.

D

Tudi jaz bom rdeča. Če ni skrivnost – kakšen bo šopek?

By

mm

Ne vem še, k če bi bil rdeč ga na slikah ne bo videti, pa tvoj šopek?

Moja obleka bo pa nežno zlata, skoraj rumena z zlatim leskom.

Jaz imam v mislih nekj modrega. Sem blond z plavimi očmi. Najraje bi imela turkizno. Pa da je taka, z odprtim hrbtom. Sam ne vem, če bi bilo primerno (za poroko). Bele pa NI ŠANS ( sej nisem več nedolžna).

Ne vem, zakaj bi morala biti obleka v belem oz. zadnjih nekaj let priljubljenem šampanjec odtenku…

Meni črna barva pomeni elegantnost, če je v pravi meri – kaj je ta mera, ve vsak zase. Poroka je samo moj (najin) dan in niti slučajno ne mislim svojih zamisli o obleki in dodatkih podrejati nekim kvazi ustaljenim merilom o tem, kaj je primerno in kaj ne.

OK, o šopku pa bom še premislila 😉

LARA – tudi tvoja ideja o rdečih dodatkih se mi zdi zanimiva. Pomojem boš super.
Enako mislim o tvoji živo rdeči, Darja 🙂

LP vsem

Tudi jaz sem blond in svetle polti, zato nujno rabim ali kontrastne dodatke (če bi bila obleka bela) ali pa obleko, ki bo daleč vstran od bele barve.

Imam občutek, da se vedno več nevest odloča za barvne obleke. In ne vidim razloga, zakaj bi to bilo narobe.

LP

ja jaz sem trenutno tudi še iste barve kot moja obleka 🙂 in veselo hodim v solarij kre drugače bo katastrofa 🙂

levo in desno šop zelene trave, na nekaj bilkah bele perle (ga jo upogne dol) in na eno stran veja bele orhideje…

ful lepo!

Bravo, punce. Tako se govori. Tale stereotip o belih oblekah mi gre na jetra.
Pa vso srečo!!!

Jaz tudi nikakor ne bele….modra? Morda! Ste pa nekatere res ekstremne. In zakaj ne bi bilo tako? Sicer pa bela tudi ni napačna – za tiste ki jim je to pri srcu. Edino črna me moti…mene osebno, da se razumemo.

New Report

Close