poročna obleka (kakšne barve?)
Vse sorte je možno, odvisno od postave in višine. Povej malo koliko si visoka in koliko si (nisi) vitka, da ti predlagamo. Z obleko se da marsikaj povdariti, optično popraviti… Zlato pravilo je: upoštevaj svojo postavo n ne samo modo. Menim, da imaš pri izbiri neklasične svečane obleke res ogromno možnosti. Če si npr. presuha, moraš paziti, da ne bo vse na tebi viselo, če si premočna, si nikakor ne dovoli obleke brez rokavov, ker ni gršega kot razgaljene debele roke, gladki -kratki rokavčki tako pomanjkljivost lepo skrijejo… veliko je takih stvari, zato vsaj približno napiši kaj približno si želiš in kaj si lahko privoščiš(glede postave).
Ne vem, zakaj bi morala biti obleka v belem oz. zadnjih nekaj let priljubljenem šampanjec odtenku…
Meni črna barva pomeni elegantnost, če je v pravi meri – kaj je ta mera, ve vsak zase. Poroka je samo moj (najin) dan in niti slučajno ne mislim svojih zamisli o obleki in dodatkih podrejati nekim kvazi ustaljenim merilom o tem, kaj je primerno in kaj ne.
OK, o šopku pa bom še premislila 😉
LARA – tudi tvoja ideja o rdečih dodatkih se mi zdi zanimiva. Pomojem boš super.
Enako mislim o tvoji živo rdeči, Darja 🙂
LP vsem