poročna obleka (kakšne barve?)
Čao!
Barva obleke…jz sem govorila, da nikol ne bi imela bele…in potem sem si kupila obleko v barvi fukcije! Sem sekala sto na uro, ker je barva izredno močna!
Mislim, da je bil edin problem pol kupit obleko oz. srajco za moža….po dolgem iskanju nama je uspel tud to!
Uživejte na poročni dan v taki ali drugačni obleki…..!
papa
jaz sem videla belo v kombinaciji z črno in sicer je bil na korzetu črn vzorček. Zraven je imela špičeke, kombinacija belo -črno in je bilo zelo lepo. Izpadlo je res “ful clasy”, tako elegantno… Name je naredilo vtis. Sicer pa je moja prijateljica imela obleko-dala si jo je sešit: šampanjec podlaga in gor temnosivi-skoraj črni tulipani-tako čist simpl na tanke naramnice iz prosojnega blaga(spodaj podlogo), enake temno sive lakaste špičake in šopek(to mi je bilo najbolj všeč) iz temnovijoličnih-na trenutke so izgledali res skoraj črni)tulipanov. Bila je res lepa. Sicer poznam tudi primer, ko se je ena gospa poročila v klasični črni večerni obleki-zelo svečani in je imela kombinacijo nakita iz belega zlata. Poroka je bila pozimi-pozno popoldan-bila je že tema in vse je izpdalo zelo svečano. Sicer je pa razlika v porokah-ene so zelo svečane-skoraj”sterilne” v stilu “visoke družbe”, druge so s krinolino, harmoniko na “hojla-drija”, meni je privlačno oboje, važno je, da se tista , ki se poročita dobro počutita…
Mislila sem potem. Vendar, ko sem prebrala post (ne vem točno katera ga je napisala) o belo črni kombinaciji s temno temno vijoličastimi tulipani v šopku, moram reči, da sem tulipane zagledala v drugi luči. In sicer kot zelo eleganten ekstravaganten šopek. Seveda pa moraš biti pri taki kombinaciji zelo pazljiva in verjamem, da zna vse skupaj izgledati zelo elegantno. Jaz namreč prisegam na eleganco. Želim ti, da bi bila natanko taka, kot si želiš!
Tukaj je en link, ki je meni osebno zelo všeč. Žal ne gre prilepiti direktnih linkov na črno-bele kreacije, vendar če se boste kaj sprehajale med oblekami, boste opazile tudi te.
Sicer pa jaz glede šopka še razmišljam, vsekakor je res odvisno predvsem od tega, kako ti ga naredijo. Če bi bil kombiniran z belimi tulipani, se mi zdi, da bi lahko izpadel super… Sama črne barve ne jemljem kot “mrtvaške”, saj barvam na splošno ne pripisujem nek velik pomen.
LP
JOJ, groza!!! Ko sem napisala psoto do konca, se že pozabila na link in ga seveda nisem porilepila:
http://www.modernbride.com/dressfinder/bride/
Mojca, a lahko prosim malo opišeš, kako si bila oblečena?
LP
Obleka je bila bela z korzetom, korzer je bil črne barve posut z čisto malimi belimi kroglicami ob robi njega, tako da so te kroglice izpadle kot drobni biseri, od korzeta pa do tal pa je bla krinolina ali kak se ji že reče bela in malo preklana, da se je vidla črna podloga ven in še po beli krinolini ob robi so bile posute črne perlice. Zraven sem še pa imela črne rokavice, pa okrasek ki sem ga imela v laseh je bil črno bele barve, čevlji so bili črni, rože pa so bile bele vrtnice, in še neke rože ki so bile bolj ali manj črne barve, pa točno nevem kako se jim reče.