poročna obleka nosečnice
Imam problem; poroka bo junija, takrat bom v šestem mesecu (če bo vse OK). Kdaj naj grem na lov za obleko, glede na to da bo postava takrat drugačna? Trebušček bo takrat že viden in ko gledam poročne obleke na internetu, so vse krojene ob telesu. Ste mogoče zasledile kje kakšne kroje poročnih oblek, ki imajo poudarek na prsih in se potem razširijo? Ne vem, ima katera kakšen nasvet???
Hvala.
Jaz se isto poročim junija in takrat bom tudi jaz v šestem mesecu! Kot da sva se zmenili:))) Jaz obleko še iščem. Ne pozabi pa povedat, ko greš iskat obleko, da si noseča in da boš takrat, ko se poročiš že v 6.mesecu. Ti bodo prodajalke takoj svetovale kakšen model je primeren zate. Mene je hotla neka prodajalka stisnit v nek životec, pa sem jo kar na hitro ustavila! Veliko sreče pri iskanju!
Živjo!
Jaz sem se tudi poročila v šestem mesecu. Obleko sem si sposodila pri Grazie na Petkovškovem nabrežju. Bila je narejena ob telesu, celo kosti je imela, super dekolte (joški so bili tako ali tako veliki zaradi bejbike). Tako, da sem izgledala kljub trebušču elegantno super. Pa še cena ja bila zadovoljva.
Jaz s Princem nisem bila čisto nič zadovoljna, grozna postrežba in čudni modeli. Poglej v Grazie.