Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Poročna obleka z neta ???

Poročna obleka z neta ???

Imaš spodaj tudi realne slike žensk v tej obleki, komot lahko oceniš, kakšen kroj je, tudi material so lepo slikale, nekatere tudi podrobnosti na obleki.
Osebno bi si upala naročiti obleko, dala bi si sicer dovolj časa za dostavo in popravila, dobro bi premerila sebe, dobro bi pregledal njihove mere in številke, pregledala bi komentaje in realne fotke, nujno gledala na svojo postavo in kroj, da je takega kroja, da paše na mojo postavo in bi naročila.
Če bi prišparala par 100€, super. Če bi morala malenost popravit, nič hudega. Če pa ne bi bila ok, bi itak morala zapravit par 100€ za nakp ali sposojo.
[/quote]

Kitajcev to ne zanima. Oni sešijejo škart in tudi če ti je prav, je vidno na km, da je to neka poceni cota.
Za sto evrov dobiš čudovito poročno obleko na spodobnih spletnih straneh, kjer tudi vračilo ni problem. Če lahko reskiraš 200 evrov, pa sploh ne govorim. Dostava v parih dnevih in obleka je taka kot na fotki.
[/quote]

Ja, super, a ne?
Ampak ti in/ali žilvern sta tako pametni o drugih super dobrih in poceni spletnih trgovinah, nobena od vaju pa ni prilimala linka za katero od teh trgovin.

Kitajcev to ne zanima. Oni sešijejo škart in tudi če ti je prav, je vidno na km, da je to neka poceni cota.
Za sto evrov dobiš čudovito poročno obleko na spodobnih spletnih straneh, kjer tudi vračilo ni problem. Če lahko reskiraš 200 evrov, pa sploh ne govorim. Dostava v parih dnevih in obleka je taka kot na fotki.
[/quote]

Ja, super, a ne?
Ampak ti in/ali žilvern sta tako pametni o drugih super dobrih in poceni spletnih trgovinah, nobena od vaju pa ni prilimala linka za katero od teh trgovin.
[/quote]

malo poglej za nazaj, potem pa govori.

Aliexpress je samo spletna veleblagovnica. Tam ponuja svojo robo veliko število trgovcev, ki se razlikujejo po cenovnem rangu, kvaliteti produktov, obsegu proizvodnje,…

Glede na to, in upoštevaje dejstvo, da itak velika večina svetovnega tekstila prihaja s Kitajske in iz JV Azije, je precej trapasto pisat, da “ne kupovati na Aliju, ker tam Kitajci šivajo tako in tako.” Kot prvo, ne šivajo vsi enako, kot drugo, od kod pa mislite, da prihajajo obleke v Poročni Kotiček? A te pa niso kitajske?

Obstaja par osnovnih pravil kupovanja po netu, ki veljajo tudi za Ali:
1. kupuj od preverjenih prodajalcev (tudi za Ali se da brez težav ugotovit, s kom so kupci zadovoljni),
2. če želiš biti prepričan, da boš robo pravočasno in zagotovo dobil, ne škrtari, ampak doplačaj tistih nekaj evrov za letalsko dostavo,
3. če nekaj zveni prelepo, da bi bilo res, najbrž tudi je. Poročna obleka v princeskastem kroju z vlečko in pajčolanom za 40 evrov, je precej jasno, kakšna bo.

Moj nasvet? Če misliš na Aliju kupit poročno obleko, se tega loti vsaj pol leta vnaprej, doplačaj za prioritetno dostavo in glej cenovni rang 200+ evrov.

Razlika je, ali Kitajci šivajo za točno določeno firmo ali šivajo ponaredke. Poceni oblačila so večinoma ponaredki. Na ebayu sem nenadoma opazila ogromno ponudbo oblačil moje priljubljene znamke, prej jih je bilo pa mogoče tam okoli 150. Na lepem pa več kot 1000 … seveda Hongkong. Fotografije dajo originalne, od firme, šivajo sicer okvirno po kroju, izberejo pa seveda najcenejše materiale. Vse novo brez listkov … Ocene imajo vsi kar solidne, pa ne vem, ali je to nevednost kupcev.
Ne verjamem, da katera koli firma, ki da kaj nase, dejansko prodaja prek aliexpresa, čeprav ima šivalnice na Kitajskem.
Pri ocenah je treba prebrati mnenja tistih, ki niso zadovoljni.

[/quote]

Ja, super, a ne?
[/quote]

Ja halo, lahko ti pač cel internet nalimam! Teh trgovin je na tisoče!

Jst bi jo naročila že, ker se mi po trgovinah ter salonih neda hodit. Pa še cene so obup. Na aliexpressu dobiš 5 oblek za ceno ene pri nas. Izdelava po naročilu, če je le možno. Ti je potem obleka za ziher prav. Drugače so pa itak vedno tam točne mere napisane in izbereš po tistih merah. Od bivšega sošolca žena jo je naročila (5 let nazaj) pa je bila obleka kot iz salona. Itak pa je na alitu max 2 meseca dostave. V tem času ti morajo obleko dostaviti. Pač jo naročiš vsaj 3 mesece prej ali pa pol leta prej pa jo imaš ta čas v omari.

Razlika je, ali Kitajci šivajo za točno določeno firmo ali šivajo ponaredke. Poceni oblačila so večinoma ponaredki. Na ebayu sem nenadoma opazila ogromno ponudbo oblačil moje priljubljene znamke, prej jih je bilo pa mogoče tam okoli 150. Na lepem pa več kot 1000 … seveda Hongkong. Fotografije dajo originalne, od firme, šivajo sicer okvirno po kroju, izberejo pa seveda najcenejše materiale. Vse novo brez listkov … Ocene imajo vsi kar solidne, pa ne vem, ali je to nevednost kupcev.
Ne verjamem, da katera koli firma, ki da kaj nase, dejansko prodaja prek aliexpresa, čeprav ima šivalnice na Kitajskem.
Pri ocenah je treba prebrati mnenja tistih, ki niso zadovoljni.
[/quote]

Ne vem, če se tukaj pogovarjamo o istih stvareh.

Jaz ne govorim o nekih Wera Wang ponaredkih ipd., ampak o čisto “običajnih” poročnih oblekah. Dejansko lahko dobiš identično obleko, kot jih pri nas prodajajo (nekateri) poročni saloni. To je preverjeno dejstvo. Jaz se sicer tega nisem šla, sem pa na lastne oči par takih oblek videla in niso slabe, res ne.

Ampak, še enkrat. To niso tista najcenejša čuda za manj kot 50 evrov. Obleka te stane cca. 200 evrov, če všteješ še poštnino in šiviljske popravke (ki bodo skoraj zagotovo potrebni), že skoraj dosežeš ceno izposoje v naših salonih.

Mimogrede, kar se tistih sfaljenih nakupov tiče, imam tudi par komentarjev na fotke:
– seveda je razlika med profesionalno in sfotošopirano fotko, namenjeno marketingu, in tem, da se ženska na hitro doma v špeglu slika
– pri marsikateri se z aviona vidi, da ji obleka preprosto ni prav
– fajn bi jih bilo tudi zlikat pred fotografiranjem
– če je na promo fotki pod obleko podkrilo z obročem, ti se pa slikaš brez, je valjda slabše
– z manjšimi prekrojitvami (ožanje v pasu ipd.) bi se veliko rešilo

Hvala vsem za odgovore in mnenja..je pa res, da bo mogla še mal razmislit in vidit al se bom odločila za to..med odgovori je nekaj pozitivnih kometarjev, zato bo moja odločitev kar težja, saj je obleka tok lepa in nad vse in še stala naj bi 60€..imam pa do poroke leto in pol, tako da čas ni omejitev..res da sem študentka in da denarja nimam na pretek in ne vem če naj reskiram ta denar, ali rajš plačam 200€ za drugo obleko, ki jo bom lahko prej pomerila in še teh 60€ vržem stran, če ne bo v redu..se strinjam z odgovorom, da v današnjem času večina stvari prihaja s Kitajske oziroma vzhoda, tko da glede tega mi ni fore..bom mogla še mal pretehtat rešitve 🙂

Na tvojem mestu bi jo pa kupila. Ker vidim, da si želiš te izkušnje, 60 evrov pa tudi ni nek denar.

Te ustavi policist in dobiš kazen 200 evrov. In si vesel, da je polovička samo 200.

Skratka imela boš izkušnjo, lahko da čisto fajn izpade, lahko pa da bos dobila nekaj podobnega zavesi. Kot da bi kupila malo drazji loto listek.

Samo javi potem tukaj, kako se je zadeva iztekla, držim pesti, da v redu.

Parkrat kupila cunje prek aliexpressa – never again. Slika je eno, reala drugo.
Je pa kolegica kupila vintage obleko z ebaya iz Amerike za 30 dolarjev – fantastična. In jo je oblekla za na poroko.

Mi smo naročili tole obleko:
[urlhttps://www.aliexpress.com/item/wedding-party-black-men-suits-party-dress-Lounge-suit-Wedding-Tuxedos-wedding-suits-Jacket-Pants-Vest/32315880926.html?ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10152_10065_10151_10068_10304_10307_10301_10137_10060_10155_10154_10333_10056_10334_10335_10055_10336_10054_10059_10332_100031_10099_10103_10102_10052_10053_10142_10107_10050_10051_10326_10084_10083_10080_10082_10081_10177_10110_10111_10112_10113_10114_10312_10313_10314_10078_10079_10073,searchweb201603_5,ppcSwitch_2&btsid=4eaf6a55-c120-4532-ae3b-1312084263b1&algo_expid=8cf8af3b-3ce0-4a9d-ac45-922ec5508558-0&algo_pvid=8cf8af3b-3ce0-4a9d-ac45-922ec5508558&transAbTest=ae803_2][/url]

Genau kot na sliki, top obleka.
Moževe zdaj ne najdem, je pa klasična moška obleka, material mešanica z volno, okoli 100€, odlična.
Edini minus je, da sta bili obe zelo zmečkani, zapakirani sta bili v en tak mini paket, da bi šel skoraj v kaselc. Ampak to zlikaš, pa je. Aja, pa kot sem ževčeraj napisala, sinu je ilo potrebno malo zožat hlače, malenkost v pasu, je to zrihtala tašča. Moževo so Kitajci naredili po njegovih merah in je bila ulita.

Ljudje vidimo sliko in mislimo, vau, to je to. Ne ni to. Je treba pogledat podrobne slike, če so, dobre preštudirat mere in dobro premerit samega sebe, sploh žensk, povešena prsa, pa modrc pa to, je treba znat to izmerit, da bo prav, dobro prečekirat komentarje in primerjat, pa vse skupaj še ene 2-3x ponovit.
Da se kupit zelo poceni in v redu stvar, tale zgoraj obleka je 60€, mi smo dali 75€ s poštnino vred, mislim še v C&A n dobiš moške obleke z lajbicem za ta denar! Pa še material je v živo na otip in na pogled lepši od C&A oblek.

Cene za poročne obleke[/url] se sicer gibljejo med 150-1500 €.

New Report

Close