porocna obleka
Od izposojevalnic oblek je meni všeč edino Pronuptia. Salon imajo v LJ ( točnega naslova ne vem), sicer si pa lahko pogledaš na http://www.pronuptia.com
lp Vesna
Če boš kaj iskala v Novi Gorici, se na veliko izogni butiku Nevesta- na zunaj zgledajo zelo fajn, v resnici pa…. jaz sem ostala 14 dni pred poroko brez obleke, ki sem jo naročila 5 mesecev prej, ker jo je njihova “zelo” sposobna šivilja totalno zkazila, pa še očitali so mi, da nimam telesnih mer po standardih, prosim lepo!!! V glavnem , jaz imam slabe izkušnje z njimi, sem slišala pa da tudi drugi niso preveč navdušeni, odločitev pa je itak tvoja, ti pa povem, da se ne splača zgubljat živcev…Pa vso srečo ti želim.
Poglejte si to stran, kjer imajo čudovite poročne obleke 🙂
jaz ti pa toplo priporočam izposojevalnico Kirka na Židovski v Lubljani. Gospa Silvana šiva sama in ima izredno lepe obleke, če pa prideš dovolj zgodaj, si lahko izmisliš kakšno obleko bi imela in ti jo naredi. To obleko si lahko izposodiš in ti je ni potrebno kupiti! Cene ima preverjeno najnižje v Lubljani.
Se strinjam, tudi jaz sem si jo izposodila tam in bila je čudovita: s korzetom, krilo krojeno v A liniji, vse v smetanasti barvi in čevlji obvezno v isti barvi, satenasti. Obleka je bila zelo udobna in bila sem kot princesa. Prav vsi so bili navdušeni, še posebno moj dragi.
Mod Art vsekakor priporočam.