Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka porocna obleka

porocna obleka

Mene pa zanimajo izposojevalnice porocnih oblek. V postev pridejo okolica Gorice, bliznja okolica Ljubljane, tja do Kranja.
Zelela bi izvedeti kje vse jih izposojajo, pa se priblizno ceno za obleko, pa ce tudi cevlje posodijo…. no, saj veste kaj mislim!

Hvala ze vnaprej!

lp

Od izposojevalnic oblek je meni všeč edino Pronuptia. Salon imajo v LJ ( točnega naslova ne vem), sicer si pa lahko pogledaš na http://www.pronuptia.com

lp Vesna

V Gorici ti priporočam poročni boutique Bella, Gradnikove brigade 51, nisem pa prepričana, da imajo tudi čevlje.

lp
m.

Mod`Art na zaloški,…so zelo, zelo prijazni. Imajo pa vse obleke, čevlje, dodatke,…..ogromno izbiro.

Lp,
T.

Če boš kaj iskala v Novi Gorici, se na veliko izogni butiku Nevesta- na zunaj zgledajo zelo fajn, v resnici pa…. jaz sem ostala 14 dni pred poroko brez obleke, ki sem jo naročila 5 mesecev prej, ker jo je njihova “zelo” sposobna šivilja totalno zkazila, pa še očitali so mi, da nimam telesnih mer po standardih, prosim lepo!!! V glavnem , jaz imam slabe izkušnje z njimi, sem slišala pa da tudi drugi niso preveč navdušeni, odločitev pa je itak tvoja, ti pa povem, da se ne splača zgubljat živcev…Pa vso srečo ti želim.

Poglejte si to stran, kjer imajo čudovite poročne obleke 🙂

http://www.mod-art.si/ma1_files/slo/nudimo-po.htm

jaz ti pa toplo priporočam izposojevalnico Kirka na Židovski v Lubljani. Gospa Silvana šiva sama in ima izredno lepe obleke, če pa prideš dovolj zgodaj, si lahko izmisliš kakšno obleko bi imela in ti jo naredi. To obleko si lahko izposodiš in ti je ni potrebno kupiti! Cene ima preverjeno najnižje v Lubljani.

Se strinjam, tudi jaz sem si jo izposodila tam in bila je čudovita: s korzetom, krilo krojeno v A liniji, vse v smetanasti barvi in čevlji obvezno v isti barvi, satenasti. Obleka je bila zelo udobna in bila sem kot princesa. Prav vsi so bili navdušeni, še posebno moj dragi.
Mod Art vsekakor priporočam.

Hvala lep avsem!

Kje pa je tocno ta Mod Art? Naslov bi bil dobrodosel! Pa se nekaj me zanima…ce ti naredi obleko, da si ti prva, ki jo nosi, ali je zato cena tudi kaj visja, kot ce vzames ze noseno obleko???
Koliko pa priblizno stane izposoja pri njej?

Hvala se enkrat!

Je na Zaloški 193a, malo naprej od Petrola, na levi strani. Jaz sem plačala 57.000 Sit.

Hvala Pika!

V NG je tudi en butik Kerstin (Kerstin Troha), eden je tudi v Ajdovscini (Marija Hrobat), pa tudi v Vipavi (Martina Lavrencic)… Baje so vsi dobri in ugodni.
Srecno.

Mislim, da te izposojevalnice v Lj ni več, imajo le prodajo oblek.

New Report

Close