Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka poročna obleka

poročna obleka

prosim za pomoč. kje bi lahko probala kakšno poročno obleko št. 42-44. včeraj sem bila v domžalah, pa niti niso imeli nobene izbire – edino če naredijo. ravno zaradi tega bi rada kakšno obleko probala , da vidim kako zgleda na meni, pa bi jo dala tudi delati. sploh ne vem kakšno obleko bi rada, ker sem včeraj šele začela iskati. saj ni prepozno ali ne do konca septembra. prosim pomagajte. hvala.

u do konca septembra imaš še čas…jaz sem jo dobila v mod artu v domžalah..in sicer model prima mi je takoj padel v oči…probala sem številko 42, pa jo na hrbtu nisem mogla apeti, je manjkalo ene 15 cm 🙂 videla pa sem, da mi model zelo dobro stoji zato sem se za njo kar odločila in naročili so št 46…zdaj mi jo bodo še po meri prilagodili…tako da ni res ne vem kako pomembno da ti je obleka čisto prav ko jo izbiraš, ker se vse da poštimat, časa je pa še dovolj, da jo tudi naročijo posebi zate…

lp, lara

hvala. jaz sem pa mislila da je v domžalah samo belina. kje pa je mod art?

ja, tudi jaz sem jo vzela v Mod Artu. Ravno zadnjič sem jo še enkrat probala(ko sem šla izbrat nakit) in so mi imeli samo številki 42in 44. Najmanjša je 40 je bila izposojena in meni jo bodo ožali na 36. Vse se da prilagodit.
Bi ti razložila, kje je to, pa imam ful slabo orientacijo . če se pripelješ iz smeri Šentjakoba je kmalu na začetku na desni strani – še preden prideš v mesto. Sicer pa mislim, da je zemljevid na http://www.mod-art.si

LP, Ajs

oj!

Iz smeri Šentjakob pred samaforjem na desni, Iz Trzina pri semaforju desno na levi strani iz smeri Moravče pa čez samafor in na levo.

Anja

Če veš, kje je Belina, potem ne bo težko. Je ob isti cesti, na isti strani kot Belina, samo malo naprej proti Šentjakobu. Ne moreš zgrešit, ker imajo dobro označeno.

hvala za pomoč. sem našla. včeraj sem se ustavila tam in ravno ni bilo nobene, tako da sem probala tri obleke in sem se kar odločila da bom eno izmed teh si izposodila. drugi teden sem pa naročena pa bom s seboj vzela še pričo, da mi pomaga pri izbiri. so bili pa zelo prijazni in ustrežljivi.

poskusi še v grazii na Petkovškovem nabrežju v Ljubljani, kjer sem videla ful novih modelov njihov tel.2328619

Tud jest ti priporočam butik Grazia na Petkovškovem nabrežju, ob Ljubljanci. je ga. Andreja tako zelooo prijazna in dobra svetovalka, verjemi, ne bo ti žal, pa še cenejše so kot v Mod artu, lepe, veliko izbire, ….

Probaj KRINOLINA v LJ. ful so prijazni, pa ful dobre obleke imajo..

LP B

New Report

Close