Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka POROČNA OBLEKA

POROČNA OBLEKA

Eno vparašanje za vas dekleta in žene.
Kdo je šel z vami na ogled za oblekami. ( bodoči mož, sestra, priča, prijateljica, mama)?
Prosim še za odgovor tistih, ki niste imele oz. ne boste imele standardne bele poročne obleke, kje ste našle tisto pravo (opis-obleke) ?

Lep pozdrav.

ps. A ste se(poročene) oz. se boste(neporočene) držale načela, da vas ženin ne vidi v poročni obleki pred poroko?

Z mano na ogkled poročne obleke je šla prvič frendica,drugič pa bodoča tašča:)tretjič pa kar sama ko sem jo šla rezervirat.
Ja načela se bom držala to pa zato da bo moj dragi presenečen ko me bo zagledal-tako tudi sam pravi da je najbolje.Lp

Jaz sem jo dala naredit eni stilistki. Mož me prej seveda v njej ni videl :-).

Oglej si, zelo lepo…

Sama sem obleko izbirala s svojo pričo.

Z mano je šla mami, ker ima najboljši okus, kaj mi paše in mi tudi zna najbolje svetovati in nama je uspelo izbrati res super obleko. Mož jo je pred poroko videl samo na sliki, ker na meni je itak zgledala čisto drugače, v sami obleki pa me je prvič videl na poročni dan in je bil res presenečen.

?

Hvala za odgovore!

Vidim, da se lahko še kdaj obrnem na Vas.

Z mano je šla sestra in do dneva D me ni nihče drug videl v njej. Vsi so bili res zelo pozitivno presenečeni, sploh pa mož. Verjemi, se splača, da te prvič vidi na dan D!

Pri meni je šla zraven mami, ker ji najbolj zaupam, da bo po resnici povedala, tako kot je…
Zdajšnji mož je ni hotel videti – nikakor!!! Jaz sem se že v salonu slikala z obleko, da sem jo pokazala frizerju itd. in mož se je izogibal te slike že na daleč…

Lp, ASjs

New Report

Close