Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka poročna torta

poročna torta

Kakšno poročno torto boste imele?
Rada bi imela kaj posebnega?

Boste imele kakšno fontano tudi zraven?
Koliko nadstropij boste imele?

Urša

u, midva sva imela s torto cel projekt! sva preiskusila veliko slascicarn…sej ne, da nama je bilo kaj hudega :)))

na koncu sva se odlocilo za slascice hvastija. je bil gospod zelo profesionalen in prijazen… smo imeli sestanek pol ure, preden smo se zmenili… imela bova 4-nadstropno. spodnja bo iz cokolodnage biskvita s svezimi jagodami, sledila ji bo lahko cokoladna torta, nato bo čokoladni biskvit z bananami in na vrhu se bodo ponovila jagode s cokoladnim biskvitom. imajo pa zelo rahle in lahke torte, nic putr-kreme, ki pride zelo tezka… sva hotela nekaj bolj lahkega..ker bo takrat poletje, pa se vsi bodo ze precej siti od vecerje…

glede oblike nisva zelela nic posebnega–nama je zelo vsec klasicna nadstropna torta na stojalu. bo pa torta okrasena s svezim cvetje, ne sladkornim. na internetu sem pa najdla torte norih in posebnih oblik in barv…ampak se ne bi skladale s najino zamislijo poroke…

naja

Mi lahko zaupaš niternet naslov, na katerem si lahko ogledam te torte, mogoče nama bo prišla kakšna v poštev.

Urša

ja, seveda…

tukaj imas zanimive torte, pa na tej strani imas tudi se par idej o dekoraciji restavracije—so zelo zanimive (poglej pod receptions styles)

http://www.modernbride.com/planning/food/?wd_s_cakesmbl0802.html

nekaj tort jih je tudi na tem naslovu:

http://www.weddingcakesbydesign.com/gallery.html

naja

Naja, a lahko prosim njihov naslov in pa približno ceno torte poveš? (slaščice Hvastija)

Hvala, Ana

midva bova dala za 4- nadstropno torto za cca 100 ljudi 42.000 sit.

naslov:

Saveljska cest 60, Ljubljana

http://www.hvastija.si/default.htm

pozdravcek,

naja

Midva bova imela pa šest nadstropno (za 120 ljudi), naredila nama pa jo bo ena gospa privat, ki dela FENOMENALNE torte (vso okrasje ročno izdela, pa tudi zelo lahke so in enkratnega okusa). In še cena: verjeli ali ne od 13 – 18.000 sit, ker gospa dela to ljubiteljsko in je to njen hobi. Res moram priznati, da imava srečo, da jo poznava, ker bo zdaj tudi torta vsa v stilu poroke in ne bo tista kičasta.

Sara

Sara, a lahko daš naslov pa telefon te gospe? Seveda, če ne dela le za prijatelje.

Hvala in lep pozdravček,

Ana

Ana, žal te moram razočarati, tale gospa res dela samo za prijatelje oz. za tiste svoje “redne” stranke, ker poleg hodi še v službo. verjamem pa, da je še veliko takšnih, ki torte delajo tako čisto privat doma, večkrat bistveno lepše od tistih iz različnih slaščiran in tudi bolj dobrih. Poskusi malo povprašati naokoli, sigurna sem, da boš kaj našla.

Lep pozdrav tudi tebi,

Sara

Sara, vseeno hvala za prijaznost.

Ana

v šmartnem pri litiji – slaščičarna piškotek…. ma nisem še jedla boljše torte kot za mojo poroko – štirinadstropna – okrašena z marjetkami kot je bil moj šopek – pa še dostavijo ti jo zastonj, da je ravno ne uničiš…cena pa tudi samo 26.000 – meni se je zdela poceni, glede na to kako zeloooo dobra je bila, da videza sploh ne omenjam 🙂

New Report

Close