Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka “Poročna zapestnica” namesto poročnega prstana – moški

“Poročna zapestnica” namesto poročnega prstana – moški

Ali menite, da bi lahko namesto poročnega PRSTANA moški nosil poročno ZAPESTNICO, ker resnično ne nosi rad prstanov že od nekdaj.

jaz mislim da lahko

jaz tudi ne nosim poročnega prstana ker me enostavno moti…mož ga nosi ampak jaz ga ne morem. Ga dam gor in po 2 dneh dol in tam tudi ostane .:-))

seveda lahko. pa še zelo lepo je.

Yonix

joj brklc, kva to limaš gor noooo…..

In zakaj točno ne bi smel nositi zapestnice?

Zakaj bi pa sploh moral nosit kak poročni znak? To ga ne bo obvarovalo pred nezvestobo!

Prstanov ne nosi, a zapestnico bo pa nosil? Če morda nosi verižico, si lahko da prstan kot obesek. Če bo nosil zapestnico jo lahko ima če tako želi.

Lahko si ga dasta vtetovirat.

Zakaj pa to? Zato, da si ga ne bi mogel sneti, ko bi šel na osvajalski pohod?

Če je kaj od moškega nakita bolj pederskega kot zapestnica, potem pa tud ne vem.

zadnje čase je v modi tetoviranje na mesto prstana, vtetoviraš ime

mi2 imava tattoo na prstancu in sicer prvo črko imena (on mojo, jst njegovo) in simbol ki nama nekej pomeni. je pa idejo za prstan tattoo dal mož, ker ima tako službo da prstanov ne more nosit (moteče in nevarno).

jst ti svetujem, dače on izrazi željo po takšnem ali drugačnem poročnem nakitu, naj ga pač ima, ne pa forsirat da naj nosi. ker itak ne bo.

Lahko, če je gej.

mi2 imava tattoo na prstancu in sicer prvo črko imena (on mojo, jst njegovo) in simbol ki nama nekej pomeni. je pa idejo za prstan tattoo dal mož, ker ima tako službo da prstanov ne more nosit (moteče in nevarno).

jst ti svetujem, dače on izrazi željo po takšnem ali drugačnem poročnem nakitu, naj ga pač ima, ne pa forsirat da naj nosi. ker itak ne bo.[/quote]

so mi tatuji všeč, ampak nič ni gršega kot tetorivan prstan.
da o možnosti ločitve ali bog ne daj smrti enega od partnerjev raje ne govorim.

jst ti svetujem, dače on izrazi željo po takšnem ali drugačnem poročnem nakitu, naj ga pač ima, ne pa forsirat da naj nosi. ker itak ne bo.[/quote]

so mi tatuji všeč, ampak nič ni gršega kot tetorivan prstan.
da o možnosti ločitve ali bog ne daj smrti enega od partnerjev raje ne govorim.[/quote]

kar se tiče ločitve ali smrti partnerja; a če bi mela pa navadn prstan bi blo pa to rešeno al kako? dejstvo je, da se da tattoo odstrant (če ga pač želiš odstrant) oba pa sva mnenja, da naju noben simbol ne bo bolj povezal, kot naju je otrok. ne glede na to, kaj pride, če se ločiva…vedno (razen po smrti) bova povezana prek otroka.

Kako pa sta izvedla zadevo brez prstanov pred matičarjem oz. duhovnikom. Sama se prav tako nagibama k temu, da bova namesto prstana imela tatoo.

New Report

Close