Poročne lokacije
Pozdravljeni!
Zanima me na kakšen način ste izbrali kraj civilne poroke.
Malo prebiram forume in se kraji več ali manj ponavljajo (vila Bistrica, Bistra pri Vrhniki, Brdo, Predvor, Podvin, Ljubljanski grad).
Rada bi takšen obred, ki je recimo malo dalji od 10 minut in da ni prevec industrijski. Do sedaj se mi je dopadel edino grad Otočec, samo so cene precej zasoljene.
Sem iz gorenjskega konca in bi bila vesela vašega mnenja glede poročne lokacije.
Odgovorite lahko tisti, ki ste ze poročeni, kot svatje, ki ste stvar spremljali iz druge strani.
Hvala vam.
Male
Jaz sem seporocila v VILI BISTRICI pri Trzicu. Super je bilo. Lep govor maticarke je trajal 30 min, potem smo bili pa se eno uro na lepem placu okoli vile.Postregli so nam z sampanjcem in jagodam. Pa tudi slike naja z naravo so cudovite. Slikal naju je CEBRON iz Trzica. Mi dva sva imela obred ob 17.00 uri popoldan.Tako smo sli na kosilo k Smuk (tudi blizu Trzica). Res je bilo lepo.LP
No, v Bistri pri Vrhniki obred traja več kot le 10 minut. Ampak tam so poroke le za lepo vreme, ker grad notri je že dotrajan in ambient ni tako lep.
Sicer pa sem sama kot najstnica sanjala o poroki na gradu Zemono. Videla sem tudi poroko v Logarski dolini – hotel Plesnik, obred je pa pod slapom v bližini hotela. Res lepo, ampak cene precej visoke. Precej lepega sem pa tudi slišala na račun porok v Štanjelu, doživela je pa nisem.
LP
Jest sem bila nekaj mesecev nazaj na Bogenšperku. Meni osebno je bilo čisto mim, da si se vsedel na razmajano kočijo… in odpeljal en krog okoli gradu….. kr neki!!!!
Dvoranca, kjer se poročiš, je dokaj majhna.. tako da več kot 50 ljudi ne more notri sedeti… potem te pa prisilijo, da greš ven iz gradu mimo njihovega muzeja – spet… kr neki!!!
Nato te pa itak že ven vržejo, ker je v vrsti že naslednja poroka…. in tvojih 5 minut slave je šlo mimo…..
Še dobr, da sem bila samo gledalka in ne nevesta….