Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poročne obleke

Poročne obleke

Kje ste kaj kupovale poročne obleke ? Gledam splet in povsod same čipke, ki za moje pojme še za zavese niso lepe, vsako žensko postarajo. Pa kamenčki in kristalčki in bleščice… Rada bi nekaj enostavnega brez kiča, elegantnega, prefinjenega. Imate kakšno priporočilo ?

Poglej še na Zalando.

Ne bi na netu kupovala, mislim da je poročno obleko potrebno pomeriti. Hvala vseeno.

Pred 26imi leti sem ravno zato obupala in mesec pred poroko prosila svojo odlično šivilijo, da mi jo je sešila. Enostavno, samo na naramnice, brez čipk, kristalčkov.

Enako je letos naredila hči. Je našla lepe, a drage za znoret. Po željah ji jo sešila šivilija.

Odgovor na objavo uporabnika
Pred 26imi, 07.11.2024 ob 11:44

Pred 26imi leti sem ravno zato obupala in mesec pred poroko prosila svojo odlično šivilijo, da mi jo je sešila. Enostavno, samo na naramnice, brez čipk, kristalčkov.

Enako je letos naredila hči. Je našla lepe, a drage za znoret. Po željah ji jo sešila šivilija.

Se strinjam a dobro šiviljo dobiti je tudi loterija.

nevesta bom, 07.11.2024 ob 11:46

Se strinjam a dobro šiviljo dobiti je tudi loterija.

ŠIvaM.

Poglej fb, ista….

Pred 26imi, 07.11.2024 ob 11:47

ŠIvaM.

Poglej fb, ista….

Hvala.

nevesta bom, 07.11.2024 ob 11:43

Ne bi na netu kupovala, mislim da je poročno obleko potrebno pomeriti. Hvala vseeno.

Saj ni preko neta. Odlična kreatorka izdela obleko po meti, željah…preko neta jo samo poiščeš, nato vse v živo.

Tale šivam, če gledam pravo, ima na fb zadnje objave od zaščitnih mask iz leta 2020in samo otroška oblačila.

nevesta bom, 07.11.2024 ob 12:26

Tale šivam, če gledam pravo, ima na fb zadnje objave od zaščitnih mask iz leta 2020in samo otroška oblačila.

Ne, ni prava.

Šiva M

nevesta bom, 07.11.2024 ob 10:47

Kje ste kaj kupovale poročne obleke ? Gledam splet in povsod same čipke, ki za moje pojme še za zavese niso lepe, vsako žensko postarajo. Pa kamenčki in kristalčki in bleščice… Rada bi nekaj enostavnega brez kiča, elegantnega, prefinjenega. Imate kakšno priporočilo ?

Moja sestrična jo je naročila v Kranju, Poročne obleke Studio Vesna.

Pred 26imi, 07.11.2024 ob 12:34

Ne, ni prava.

Šiva M

Hvala.

Obstajajo. Poznam eno, ki ni dobra, ampak odlična. Šiva vse od  frakov do gimnastičnih trikojev, spalnih srajc, oblek  in korzetov. Couture studio.

Pojdi v poročni salon na Trubarjevi, če si iz Ljubljane

Nečakinja jo je kupila v salonu v Kamniku. Čisto gladko in brez okrasja.

New Report

Close