Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka poročni čevlji – MOD ART

poročni čevlji – MOD ART

jaz vem samo za eno ki je v city parku al pa je to to..HUMANIC namreč..je to to al je še kaj drugega?

LP!

nasledno soboto grem v LJ pa ti/ vam sporočim, kaj je pravzaprav notr in kako se kliče trgovina.

Anja

super! saj jaz moram tit it en dan, ker rabim tudi tako čevlje za vsak dan

Se strinjam-iz lastnih izkušenj, saj sem se poročila lani junija. Satenasti čevlji so bili zelo udobni in brez težav sem preplesala celo noč!
Sicer pa je zelo pomembno, da so čevlji v enakem odtenku kot obleka. Moja npr. je bila smetanaste barve in zelo grdo je, če so čevlji svetlejše barve. Obleka izgleda potem, kot da bi bila umazana.
Velja pa tudi obratno. Pred kratkim sem si ogledovala poročne slike znanke, ki je imela snežno belo obleko, obute pa za par nians temnejše čevlje s črno peto. Čevlji so kar “izstopali” na sliki, kar se ne sme zgoditi, mar ne?

Dekleta, kako visoke pete pa boste imele?

Meni so rekli, da naj ciljam na 7cm, ker je moja obleka takega kroja, da bo precej lepše izpadla z visokim petami, polega tega je pa moj dragi precej višji od mene. Vse lepo in prav, ampak mene vseeno malce skrbi – 7cm pa hoja, pa ples,…..
Kaj menite?

Hvala in en sončen pozdravček, Ana

Jaz bom kakšen mesec prej doma malo hodila, s sicer drugimi čevlji, vendar z isto višino pete! To sem enako naredila za maturantski ples in se je odlično obneslo!

Lp

Moda Art – OBUP …imajo se za najboljše so pa podn!!! kot že napisano ..edini zaračunajo probo oblek …???? dobr da pač neveste želijo najti pravo poročno obleko in potem to plačajo.

cene oblek imajo itak najdražje.

sama pa sem pri njih vzela poročne čevlje…uglavnm upam da jih ne vzame nobena več!!!! čevlji so bili 150€ imela sem jih samo na poročni dan in kakšni so bili naslednji dan? ….Vsi razcefrani. nisem mogla verjeti ko sem jih pogledala!! Od česa so tako mi še dons ni jasno ker vendar nisem v čevljih počela drugega kot hodila in plesala.
in pa kar je še huje…čevlje so mi v moda art pobarvali v modro, gospe tam niso niti omenile da bi pa čevlji lahko spustili barvo (verjetno zato ker jih potem nobena ne bi vzela, z mano na čelu) no in kaj je bilo …zjutraj je še padal dež, zato so bila tla malo mokra in kakšna sem bila jaz….modraaaaa, čevlji pa namesto temno modri svetlo modri. Čevlji so spustili barvo na cel notranji del obleke in pa moje noge so bile temno modre!!!! sem potem klicala v salon kot stranka ki se zanima za barvane čevlje in uprašala, če je možno da čevlji spustijo barvo na noge in je zatrdila da niti slučajo, ker so čevlji barvani samo zunaj in ne notri…no tako o zavajanju strank!!!!!
kar pa se oblek tiče….par kolegic je tam vzelo obleko in kot povsod plačale kavcijo za obleko, ki pa je potem moda art ni hotela vrniti, ker naj bi bila obleka preveč umazan…mislm haloooo vsaka dolga obleka je spodaj umazana in to vsi normalni saloni vejo!!! jst sm vzela obleko v Ena in edina in dam lahko same pohvale …prijaznost, ustrežljivost in normalne cene!!! + vrnila sem jim mojo spodaj res umazano obleko in ne samo umazano tudi modro od čevljev in ga ni nič komplicirala…kavcije ni vzela čeprav sem rekla da jo dam ker je vendar bila obleka modra. Uglavnm obleko so dali spucat …vse je šlo ven in so mi lepo sporočili da je obleka taka kot mora biti.

Jaz sem čevlje naročila v čevljarstvu Peta. Naredijo ti po meri poročne čevlje. Jaz sem dala mislim da cca 120 in bili so tako udobni kot bi imela samo ene copatke gor. Imela sem jih s peto in brez težav sem jih imela na nogi cel dan. Priporočam 😉 Lahko pošljem tudi slikco, če katero zanima kako so čevlji izgledali 😉 (Kontaktirate me lahko na [email protected])

New Report

Close