Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Poročni kotiček "VIDI"

Poročni kotiček "VIDI"

Živjo!

Ima katera mogoče izkušnje S “Poročnim kotičkom VIDI ” iz Ljubljane? Ste bile zadovoljne? So dragi? Mi lahko napišete ceno, koliko ste plačale za vabila, konfete in pdb.
Hvala.

Midva sva bila z njimi zadovoljna. Naredili so nama le vabila, zahvale sva vzela pri fotografu, konfetov pa nisva imela.
Cena za 30 trodelnih vabil s tiskom je bila 11.000 SIT. Za september sva jih naročila konec meseca maja in jih dobila v štirinajstih dneh. Če se prav spomnim je bila cena za zahvale enaka.

Veliko veselja pri pripravah ti želim.

S konfeti, vabili in zahvalami sva bila zelo zadovoljna. Lepo je, če je vse narejeno v enakem stilu. Upoštevajo tudi želje, midva sva na primer, sama določila kakšen naj bo konfet. Ti so bili v lično dekorirani košari prava paša za oči.
Cene? Zelo različno, imajo cel katalog stvari.
Lep dan.

midva sva si samo ogledala njihovo ponudbo in ob tem ugotovila, da lahko doma naredim ravno taka vabila – razen, da oni besedilo natisnejo. in res sem jih naredila sama in tekst tudi sama napisala, kar se mi zdi še bolj osebno. pri tem sva prihranila cca 5.000 sit.

Zdravo Barbi!

Hvala za odgovor.
Ma kako pa si naredila ta vabila?

anna, upam da ni prepozno za odgovor:

ko sva si ogledala njihova vabila, sem si pač zapomnila tistega ki nama je bil najbolj všeč. kupila sem valovito lepenko, prozoren (paus) papir, kuverte v primerni barvi, alkoholno pisalo in se lotila dela. malo sem improvizirala: na njihovem vabilu je bila nalepljena papirnata rožica (sončnica), vendar take nisem nikjer dobila. pa sem v hobi trgovini kupila take barvice, ki se samo stiskaj direktno na podlago in sama narisala sončnice. tudi tekst sem napisala lastnoročno, ker se mi to zdi bolj osebno. tako: na valovito lepenko sem nalepila malo manjši prozoren papir s tekstom in narisano sončnico. vse skupaj je bilo v rumeno-modri barvi, vključno s kuverto. sicer je bilo dela kar veliko, vendar mi je bilo v zadovoljstvo. poskusi, mogoče ti bo uspelo – če imaš le nekaj ustvarjalne žilice. srečno!

New Report

Close