Poročni kotiček "VIDI"
Midva sva bila z njimi zadovoljna. Naredili so nama le vabila, zahvale sva vzela pri fotografu, konfetov pa nisva imela.
Cena za 30 trodelnih vabil s tiskom je bila 11.000 SIT. Za september sva jih naročila konec meseca maja in jih dobila v štirinajstih dneh. Če se prav spomnim je bila cena za zahvale enaka.
Veliko veselja pri pripravah ti želim.
anna, upam da ni prepozno za odgovor:
ko sva si ogledala njihova vabila, sem si pač zapomnila tistega ki nama je bil najbolj všeč. kupila sem valovito lepenko, prozoren (paus) papir, kuverte v primerni barvi, alkoholno pisalo in se lotila dela. malo sem improvizirala: na njihovem vabilu je bila nalepljena papirnata rožica (sončnica), vendar take nisem nikjer dobila. pa sem v hobi trgovini kupila take barvice, ki se samo stiskaj direktno na podlago in sama narisala sončnice. tudi tekst sem napisala lastnoročno, ker se mi to zdi bolj osebno. tako: na valovito lepenko sem nalepila malo manjši prozoren papir s tekstom in narisano sončnico. vse skupaj je bilo v rumeno-modri barvi, vključno s kuverto. sicer je bilo dela kar veliko, vendar mi je bilo v zadovoljstvo. poskusi, mogoče ti bo uspelo – če imaš le nekaj ustvarjalne žilice. srečno!