Porocni koticek

Pozdravljene!
Danes sem si sla mal ogledovati obleke. Na koncu sem sla v Porocni koticek, kjer mi je zenska povedala da nimajo oblek vecjih od st. 40!? Halo?
Pa sej nismo ravno vse manekenske. Da pa nimajo st.42 se mi zdi pa res malo cudno. Kot bi ji rekla ce imajo st.60, tako glupo je pogledala. Verjetno je tezko taki trlici dopovedat da nismo vsi enake a ne. Prav razocarali so me in odlocila sem se da tudi drugih stvari ne bom vzela od njih (vabil in ostalih stvari).
Ima se katera podobne izkusnje?
Tina

Daj no daj – ne se delat tako pametnega. Kot da je kdo tebe za nasvet vprašal. Jaz pa čisto razumem Tinco – greš pogledat, potem ti pa itak povejo kako naprej.
Jaz osebno si bom obleko sposodila v poročnem salonu Lady – ti priporočam da si greš pogledat, ker imajo velik izbor oblek različnih velikosti.
Veliko sreče pri izbiri!!

Saj ne gre za to ali se poklice ali ne. Ampak ce je nekatera trgovina specializirana za eno stvar, je to drugo kot merkator ki ima veliko razlicnih stvari. Porocni koticek je pac specializiran za poroke, naj se pa ve, da ni vse zlato kar se sveti in na tem forumo smo za to, da se pogovarjamo in si izmenjujemo mnenja. G.Nejc zdaj veste nekaj vec, tako da lahko narocite pri vas vecje stevilke (ki bi jih lahko ze prej).
Naj se ve kaj imate in kaj ne, da druge ne bodo zastonj hodile.
Lp
Tina

Specializirani za kaj punce? Kakor mi je znano so specializirani za modno hišo Cymbeline, se pravi so za njih zastopniki. Kar se pa tiče velikosti. Mislim, da se po Sloveniji sprehaja vedno več vitkih punc. Verjetno je zato potrebno tudi prilagodit ponudbo. V glavnem pokliče se v vsakem primeru prej. Ali bi tudi hodile 100 km stran nekaj iskat, če mogoče nekega artikla nekje nimajo? Logično razmišljanje je torej: prej pokličem, se pozanimam in če to nekje imajo potem grem. Valda, ne?!

Haloooo?!! Da ne bom bruhala! Vitka dekleta!?!?!?!?
Številka 42 je pa valda čisto običajna številka. Pač nismo več 14-letnice in tudi ne anoreksične ali pa bulemične.
Se popolnoma strinjam s pikapolonico – tako glede številk kot tudi s primerjavo Mercatorja in kruha.
Poleg tega je veliko bodočih nevest tudi bodočih mamic – se ti zdi za nosečnico v šestem mesecu številka 40 primerna?
Mislim, na tem mestu moram res podati totalno kritiko na Poročni kotiček, če je to res, da je največja številka številka 40.

Ne vem s kakšno pravico imaš za podcenjevat ljudi iz vasi!? Kdo pa misliš da si?? Dvomim pa tudi, da bi se katera sploh hotela kot ti praviš “dol dat” s tabo, pa če bi ji obljubil ne vem koliko denarja. Pa tudi ni tvoja stvar kdo in kako se s kom kao “dol daje” – to je forum poroka in ne klub iztirjencev v katerega spadaš!!!Ne vem zakaj smatraš, da si med nami vsaj kanček zaželjen?? Kar se mene tiče, te bom odslej ignorirala, mislim pa, da ti tudi poročni kotiček ni hvaležen za tvojo negativno reklamo!!

http://www.mojaporoka.com/lady/
Mislim da je ta pravi naslov od Salona Lady. Vsekakor pojdi pogledat, ker so zelo prijazni in ustrežljivi!! Jaz sem dala skozi kar precej izposojevalnic in sem šele v tem našla “ta pravo” obleko!!
Lep pozdrav,
Pika

Pika hvala za internet stran. Porocni koticek me je definitivno razocaral in pa odnos tegale Nejca, ki ima zgleda nekaj s tem salonom. sej smo vsi odrasli ne moremo se pogovarjati na ta primitiven nacin. in se strinjam s tabo Pika, da porocnemu koticku ne dela prav nobene usluge, ravno nasprotno.
Vsem lep dan. Slovenija je velika, bom ze nasli kaksno obleko, pa saj niso edini, a ne.
Lp
tina

No jst mam številko 40/42 (našo, ne italijansko) in nisem nobena suhica (pr nas ni vedno več suhih deklet- pri nas je vedno več anoreksičnih deklet!!!!, imam izkušnje s prijateljicami).
No pa sej to ni tema. Bla sem v dveh izposojevalnicah na Goriškem- v eni (Pronuptia) so meli obleke, ki so mi ble večinoma ko ulite (oni tako al tko malo prilagajajo velikost-stisnjejo skupaj,…), meli pa so tudi obleko (vsaj eno) za tiste, ki pa so res kar ornk… Drugače je pa v trgovini Nevesta, kjer ti že prodajalka ob vstopu v trgovino prijazno svetuje, kaj ti najbolj pristaja (imajo širok izbor oblek, ki so jih v večini sami izdelali). Drugače pa ti obleko izdelajo po meri- mislim, da je celo možno, da jo naredijo zate, plačaš kot neko izposojevalnino in jo potem vrneš v trgovino.