porocni make up
jaz bom sla na licenje k lancômu. enkrat sem ze bila in je bilo super. nalicijo te tako, da sploh ne zgleda, da si nalicen, zgledas pa super. porocno licenje stane cca 7000 sit in imas v to vkljuceno se probo (traja eno uro) in potem samo licenje na dan poroke. frizur pa mislim, da ne delajo.
ce zelis imeti licenje in frizerja skupaj, potem je po moje najbolje, da vprasas pri frizerjih. ponavadi vecina frizerjeskih salonov tudi lici…
lanna
Slisala sem ze od parih kolegic, da ful dobro ličijo in frizirajo pri Mič Styling. jest sm že prijavljena, najprej maš svetovalni razgovor in probo, pol te pa na dan poroke zrihtajo, da boš najlepša. Men se zdijo ful prijazni, pa še drago se mi nezdi. S probo vred pride od 10.000 do 13.000 sit.
Lepe priprave še naprej! Barbara
Živjo! Rada bi samo povedala, da če se odločiš za ličenje in frizuro pri miču, se najprej zmeni za probo, da ne bo izpadlo tako kot pri meni za maturantski ples. Par dni prej sem se šla postriči k njim in so mi čisto po svoje naredili frizuro, tako da sploh nisem bila zadovoljna in to še takšno da iz nje niso mogli naresti nobene svečane. Glede ličenja pa: s sošolko sva izgledali kot 50 letnici, s tem da so njej še obleko s pudrom popackali.Ne vem,jaz bi se prej dobro pozanimala, ker nisem edina ki se pritožuje, tako da ti ne bodo uničili tako pomembnega dne kot so ga meni. pa brez zamere!