Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka poročni prstan

poročni prstan

Kje in za kakšno ceno ste kupile poročne prstane?

Iščeva koga, ki ne bi zaračunal 500% marže, ker vemo da je cena zlata nizka in ne potrebujeva zvenečega imena oblikovalca…

Zlatarstvo MočniK v BTC. Lani junija za dva prstana (kombinacija belega in rumenega zlata) s kupončkom za 10% popust 36.000 SIT.

LP

So slikarji, ki spremenijo sonce v rumen madež, in so tudi tisti, ki s pomočjo svoje umetnosti in inteligence spremenijo rumen madež v sonce.

Kje sepa dobi kuponček za popust?

Midva sva ta kuponček dobila pri nakupu v Intersparu. Saj veš, zadaj so neki popusti. Čisto slučajno je bilo enkrat to zlatarstvo in sva šla pogledat. Kupila sva jih 10 minut preden so zaprli v trgovino (no, potem so jih seveda še priredili za najina prsta). Takoj ko sva jih videla, sva bila ful navdušena.

LP

So slikarji, ki spremenijo sonce v rumen madež, in so tudi tisti, ki s pomočjo svoje umetnosti in inteligence spremenijo rumen madež v sonce.

hej!
Če hočeta prstane poceni in po vajini zamisli, je v MB zlatarstvo Grabušnik, ki ti jih naredi (prineseš mu sliko). Pa ni drag.Poglej pod stari fajl okrasitev gostilne. tam boš našla en link do galerije in je vmes kar nekaj slik s prstani. Midva sma tam našla najine…Če najdeš kaj novega, pa nas obvesti…
Srečno!!!
Buckabucko

Hojla!

Ne bi ravno rada delala antireklame, vendar se meni Zlatarstvo Grabušnik ne zdi ravno najbolj poceni. Poleti, ko sva z mojim (takrat še) bodočim iskala zlatarstvo, kjer bi nama naredili poročne prstane po najini želji, je bil Grabušnik eden dražjih. Izstavljena kalkulacija je znašala cca. 170.000 (+-10.000). Kasneje sva jih dala delat v Ljubljano in sva plačala zanje 100.000 (oba imava vstavljene po 3 briljante), pa še meni je naredil uhane v stilu prstana.

Lep pozdrav!

Debi, kam v Lj sta pa dala delati prstane?
Tudi midva bi jih imela narejene po najini želji, z briljantki – jaz s tremi, bodoči mož pa samo z enim.
Koliko si pa dala za uhane v istem stilu?

kr 1, midva sva dala delat prstane v Šentjur k Zlatarstvu Milan Gajšek. Imajo največjo izbiro prstanov, Grabušnik v Mariboru se lahko skrije nad ponudbo. Sicer sem jaz našla najine prstane na internetu in sem nesla to slikco k njemu in sedaj so v fazi izdelave. Taprvo ti naredi osnutek oz. vzorec prstana in nato lahko še popravljata kolikor vama paše. Rekel je pa tudi, da če mi ne bo všeč, da mi ga ni potrebno vzeti. Zadnjič sem bila na probi in sem bila zelo zadovoljna. Imela bom kombinacijo rumeno/belo in zlata stran bo matirana. Najdeš jih pa na temle linku

http://www.najina-poroka.com/galerija/displayimage.php album=28&pos=46

Kar se pa cen tiče je pa tudi zelo ugoden. Pojdi pogledat ne bo ti žal, saj je Šentjur samo 15 minut oddaljen od Celja.

Lp!

Hojla!

Upam, da je tako reklamiranje dovoljeno…

Zlatarstvo Matija Grčar s.p.
Dobrunjska 34 B
1000 Ljubljana

Uhančki so stali 7000, imajo pa namesto briljantkov cirkonije.

Pa še slikica prstanov v priponki…

Lep pozdrav!

HEJ, punce!
Hvala za vse podatke. Sem vesela, da sporočite tudi tiste manj pozitivne stvari, sploh ksr se tiče cen!Nama osebno se ni zdel drag. morda tudi zaradi modela. Vsekakor bova pa še šle pogledat. Koliko boste pa ve plačale za prstane?
Lp, buckabucko

kje bi lahko dobila lepe in odbite prstane!upam da poznate koga ki je enejši in jih izdeluje po naročilu!če ima kdo izkušnje in ve kje to dobit bi prosil če napiše!hvala

Če ni nujno po naročilu, ga lahko kupiš tudi v tujini preko interneta. Preverjeno deluje. 😉

Midva sva jih kupila v zlatarni Trtnik (pri sinu – Jaka). Izdela prstane po naročilu, pa tudi po pravici pove ali bo to za nosit ali ne. Nama je izredno pomagal.

Predlagam vama Zlatarstvo Lavtižar na Jesenicah

Izdelajo po želji in imajo preko 200 parov vzorcev 🙂 full lepe

Ta vikend so bili na sejmu poročni in maturantski utrinki v Unionu v Ljubljani

Preverjeno so najcenejši-

Se strinjam s Tanijo,tudi jaz sem ta vikend videla na sejmu prstane od zlatarstva Lavtižar,res imajo zelo lepe prstane.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si [email protected] 05 995 40 10 040 829 988

Mene pa zanima, koliko pri izbiri prstana razmišljajte o vzdrževanju? Ali tiste, ki izbirate prstane z diamanti, z njimi ravnate bolj previdno, jih nesete kdaj očistiti? Na kaj ste pozorne pri obliki?

lp,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Midva o tem nisva še nič razmišljala. Jaz bi kar imela kakšen kamenček, moj seveda ne. Moram kakšnega zlatarja vprašat ali je to problem. Pri vsakem umivanju rok ali pranju zelenjave ne mislim prstana dol dajat. Mogoče pa bi bilo potem lažje namesto diamanta raje vzet kombinacijo belega in rumenega zlata, ker en tak prstan nama je tudi všeč od Zlatarne Celje.

nama so bolj všeč simpl prstani brez kakih dragih diamantov, če že so uni stekleni “diamantki” čist dovolj pa še poceni. ma pa kolegica diamantni prstan, dobila ga je za darilo in ga očisti na simpl način, vsake tioliko časa ga da dol, v žep ene jakne z zadrgo na žepih in da prat v pralni stroj. prstan se sveti kot nov :))

Dobila sva jih v Avstriji za dobrih 1000 EUR. Za oba enaka, precej masivna iz belega in rumenega zlata, brez briljantov.

Najprej sva mislila vzeti pri ZC, vendar sva potem slučajno ugotovila, da za skorajda enaka prstana priznanega avstrijskega proizvajalca odštejeva v Celovcu skoraj 150 eur/prstan manj. Na koncu sva se itak na prvi pogled zaljubila v povsem drug model 😀

Kriteriji pri izbiri:
1. udobna oblika
2. brez utorov, čimbolj gladek
3. ob izpolnjevanju 1. in 2. kriterija čimbolj estetski, nekaj posebnega.

Takole punce berem, ker iščem in raziskujem nažalost se zelo motite, vse zlatarje, ki smo jih midva obiskala prodajajo, kar nekaj, edini do sedaj, ki prstane izdela ročno in unikatno je nažalost Grabušnik vsi ostali prodajajo replike, ker najin dan bo unikaten bodo temu primerni tudi prstani, Cena je res primerna vendar na tan dan ne bova gledala na to. Poroka je nekaj, kar sva se pripravljala nekaj časa in prstana morata biti unikatna ne neka štanca, kot drugod. Če že jemljete štanco vzamite prstane za golobe isti šmorn. Vglavnem lahko samo pohvalim Grabušnika in njegovo gospo ustrežljivost in prijaznost res na vrhuncu, da ne omenim izdelave, ki je čista perfekcija, dva dijamanta in gravura po želji, glede na to da sva oba strastna morjeplovca, so nam prstane naredili take, da je nama je dih zastal, ko sva jih videla. Hvala Zlatarstvo Grabušnik.

New Report

Close