Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poročni prstani Glamira

Poročni prstani Glamira

Je kdo kupoval poročne prstane ali karkoli pri njih ?

So mi bili zelo lepi, ampak ne. It moraš v trgovino in prstan dat na roko. Tisti prstani, ki so mi bili v katalogu najlepši, so na roki izpadli čisto drugače. Če kupuješ preko spleta, se zatakne se tudi pri velikosti, popravilih. Prstan moraš dat gor, prodajalec in ti morata to videt in delat v živo, ne na daljavo.

Odgovor na objavo uporabnika
Mikavno, 11.07.2024 ob 19:02

So mi bili zelo lepi, ampak ne. It moraš v trgovino in prstan dat na roko. Tisti prstani, ki so mi bili v katalogu najlepši, so na roki izpadli čisto drugače. Če kupuješ preko spleta, se zatakne se tudi pri velikosti, popravilih. Prstan moraš dat gor, prodajalec in ti morata to videt in delat v živo, ne na daljavo.

Sicer se strinjam a smo v dobi spletnega nakupovanja in bi se pri vsem stresu okoli poroke le tega rada posluževala kolikor je le mogoče. Mere imam, našla sem točno to kar si želiva in zato sprašujem kako so zanesljivi. Rok dobave, kvaliteta…

Odgovor na objavo uporabnika
nevesta806, 12.07.2024 ob 11:22

Sicer se strinjam a smo v dobi spletnega nakupovanja in bi se pri vsem stresu okoli poroke le tega rada posluževala kolikor je le mogoče. Mere imam, našla sem točno to kar si želiva in zato sprašujem kako so zanesljivi. Rok dobave, kvaliteta…

Tudi obleko boš naročila prek spleta? Mere veš, kaj si želiš tudi….? Torej? Verjetno ne, kajne? Obleko, čevlje in prstan moraš izbrati v živo. Ker pa smo v dobi spletnih nakupov, kot praviš v dobi spletnih nakupov, lahko to izkoristiš in vse drugo urejaš in kupuješ prek spleta. Od cvetja, do vabil, torte, hrane, kakih dekoracij na mizi ali v ambientu, kjer boste imeli žurko….. za vse si lahko prihraniš tekanje sem in tja, ker pri nobeni stvari ni treba da je vse tako natančno in popolno kot pri obleki, čevljih in prstanu. Izbira je tvoja, a iz moje izkušnje vem, da tega trojega ne bi niti slučajno kupovala “na slepo”. Konec koncev niti ne veš, če bo zadeva izgledala res tako, kot na fotki v katalogu.

New Report

Close