Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka poročni prstani

poročni prstani

Zdravo.
Zanima me kakšne so okvirne cene prstanov, npr. jeklenih ali tistih v kombinaciji belega in rumenega zlata. Kje se lahko dobi najcenejse prstane? Je ceneje, če jih daš delat? Je možno dobiti 2 lepa prstana za 80.000 ali manj upoštevajoč dobro kvaliteto ali preveč sanjam? Ne bi rada predragih prstanov, a kljub temu želim, da je sta kvalitetna in držita vso večnost. Kaj pa izkušnje? S katerimi prstani imate najboljse izkušnje? Kateri najbolj “držijo”? A je treba vsak prstan čistit?

Hvala za pomoč in lp

Midva sva dala za prstane okoli 70. 000 sit (mislim, da še malo manj) so iz belega zlata, želela sva celo malo močnejše kot so bili tam. Se mi zdi, da največ nanese, če želiš kakšen kamenček (npr. briljant). Drugače pa mislim, da za 80. 000 dobiš že zelo kvalitetne prstane, saj poročni so ponavadi narejeni za ta namen, da se vsak dan nosijo. Ne vem, če so te opozorili, da če vzames matiran prstan, da kar hitro postane gladek.

Uspešen nakup vama želim in vso srečo.

Lili, najlepša hvala. Zelo si mi pomagala in mi vlila upanje, da mogoče pa le ne bo tako zelo drago vse skupaj. Briljantkov verjetno tak ne bi imela na prstanu, mogoče samo kaj vgravirano…drugače pa preprost malo debelejši obroček.
papa

Ko sva pred 6 meseci iskala poročne prstane sva obiskala veliko zlatarn in lahko ti zagotovim, da bosta za ta denar našla lepa prstana. Midva sva sliko našla na internetu jo sprintala, nesla k zlatarju, dodala še nekaj starega zlata, tako da sta naju prstana debeline 6mm v kombinaciji belega in rumenega zlata moj ima vdelan še briljant stala 45.000 sit + staro zlato, za katerega so nama priznali kar 20.000 sit.

Lep dan in uspešen izbor vama želim!

Oj!
Mi2 sva prstane dala delat v MB in zanje odštela 40k. Imela sva svoj material. Če ga ne bi, bi pa dala 80k. So kombinacija rumenega in belega zlata in so dokaj masivni. So matirani, a po pol leta še lepo držijo
BB

Midva sva dala prstane delat. Podobno, kot je rekla ena od punc prej, sva našla sliko na internetu, jo nesla zlatarju, on pa je naredil prstana, ki sta bila približno taka kot na sliki (točno taka ne, ker bi bilo treba lasersko gravirat). Za par sva dala 80.000, prstana pa sta imela nekaj čez 13g (oba skupaj). Cena na gram je bila 6.000 sit. Sta pa iz belega zlata, zato ne vem koliko pride kombinacija belega in rumenega zlata.

Midva sva jih kupila na Bledu, sta iz belega zlata, moj je bil 65k s tremi kamenčki, možev pa 39k.
Šele kasneje sem gledala na internetu od Zlatarne Celje.
Res super izbira po zmernih cenak, naredijo ti pa po naročilu….

New Report

Close