Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Poročni salon Lady – nujno

Poročni salon Lady – nujno

Lep pozdravček!

Zanima me, ali je kdo izmed vas prepustil organizacijo poroke poročnemu salonu Lady iz Ljubljane. Koliko to stane? Ali racunajo za vsako storitev posebej, ali v celoti?

Zelo bi vam bila hvaležna za odgovore.

Nina

Jaz sem se zanimal pri njih za organizacijo, vendar je prišlo veliko predrago tako, da sem potem sam vse organiziral in je odlično izpadlo. Verjemi, da ne rabiš nobenega organizatorja – za vse (torta, obleka, konfeti, glasba, gostilna, fotograf, snemalec..) se lahko sama dogovoriš, saj je na trgu dovolj ponudnikov. Pa še sama najbolj veš, kaj ti odgovarja. Samo organizacijo na ohceti – vodenje (v kolikor jo boš imela) pa tako ali tako prevzame glasbena skupina.

V kolikor bi vse, kar je povezano s poroko vzel preko salona Lady, bi me prišlo dražje za vsaj 30 %.

LP

kalimero ima full prav. Meni je že način s katerim so pristopili do mene bil zelo neprijeten, vsiljiv. Raje si organiziraj zadevo sama s pomočjo staršev. Moji so meni zelo pomagali. Med samo večerjo oz slavjem pa itak ne bo časa za neko pretirano animacijo, ker ljudje ne marajo, da se jim ves cajt neki komandira in vsiljuje. Pevec mojega banda je reku, da so najboljše poroke tiste, ki imajo od 3 do pet igric in nič več kot to. Za te tradicionalne skeče pa so itak dobro vzposobljeni bandi sami. Ne se bat vse gre tako hitro, nek organizator te bo samo posiljeval z nekimi njegovimi idejami in načini. Naj nek bližnji skrbi samo za to, da boljo zadeve časovno štimale….po domače povedano ljudi je treba malo gurat da se premaknejo iz občine v cerkev iz cerkve v gostilno itd. ….

LP!
Omenila si tvoj band? Kje igraš?

Anja

New Report

Close