Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Poročni salon Lady

Poročni salon Lady

Živjo!

Zanima me, če ima katere že kakšne izkušnje s tem salonom. Tam se probala cca. 10 oblek in vse so mi ble dobre, še posebej tiste, ki jih dela ena kreatorka Damjana. Edino cena se mi zdi kar visoka, 70.000 za izposojo. Kaj pravite?

oj!
Moja stane 59.000 v Graciji na Petkovškemu nabrežju, se mi zdi da so vse obleke take vrednosti.

Anja

Moja pa 68.000 v ModArtu.

lp

Moja je stala 40.000 v Gradišču pri Vipavi.
Pa zelo lepa je bila, so me vsi pohvalili.
Poroka je namreč že mimo.

Lp Urša

Se pravi, da je povsod približno enaka cena. Čeprav mi je rekla v Poročnem salonu, da moram za 70.000 sit dobit že res dobro obleko, ker pri njih recimo najcenejša pride okoli 120.000 sit (za kupit seveda). Ampak saj mate prav, šparal pa ne bomo pri tako pomembni stvari, a ne.

lp.

Mogoče se izplača it pogledat izposojevalnice v MB. Tam je povrečna izposojevalnina cca 40.000. kar razlika-salonov in oblek pa je veliko-za vsak okus…

jaz sem jo dobila za 45.000 s čevlji ful lepo, nič kičasto – ker take nisem marala v Atis – u Gornji trg v stari lj. Se splača pogledat

Ja, jaz sem tut bla v Atisu na Gornjem trgu. Saj tam majo tut lepe samo jaz ne bi rada mele klasične poročne obleke, zato sem se odločila, da bom kar to za 70 vzela. Sej je res draga, ampak ker je samo enkrat v življenju (upam), naj bo. Uživajte, punce!

Spoštovana gdč.Bibi!
Prav ste se odločila, 5.000 sit ne igra vloge pri izposoji obleke.Res imajo saloni različne cene, pa vendar je prav tako odnos do bodočih mladoporočencev pomemben in da je denar zadnja stvar, ko je nekdo zadovoljen, da dobi tisto kar išče.
Osebje Poročnega salona Lady

New Report

Close