Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka poročni salon Lady

poročni salon Lady

Ste opazili, da se je v zadnjih 24-ih urah pojavilo najman 8 sporočil od poročnega salona lady?
Saj nimam nič proti njim – a odpisali so na vprašanje o oblekah, prijavah, torti, ansamblu…. vsem pa je skupno to, da …”se naj oglasijo v njihovem salonu, kjer to vse organizirajo.. in naj kupijo revijo Moja poroka, kjer to vse piše….”

Meni je to samo ena zastonj reklama….
A je to dovoljeno….
Ker bi še kdo tako …..

Se povsem strinjam s tabo, le zakaj je treba pisat naj se oglasimo pri njih gelde organizacije poroke, glede oblek, sem bila že tam, pa niso imeli tako dobrih oblek kot npr. v b. Grazia, no, pa se dajmo še mal reklamirat…

Pozdrav Tajči in ostalim!

Meni se zdi to reklamiranje precej prisiljeno, neosebno, amerikanizirano. Ali ni dovolj, da nas z reklamiranjem bombardirajo na vsakem koraku? Kdo pa garantira, da je Salon Lady perfekten? In da jamči za vse, kar omogočajo…

Bolje verjeti izkusnjam toliko bodočih nevest, morda zdaj že žen, kot pa Salonu Lady, ki mu gre le za dobiček.

Morda sem vstala z levo nogo, a tole je tudi mene res pogrelo.

Za Salon Lady pa naslednje. Če se hočete reklamirati na tak način, to naslednjič storite bolj na oseben način in raje pod kakšnim psevdonimom. Sigurno ste najeli osebo, ki se javlja na zastavljena vprašanja v tem forumu. Se boste že znašli. Pa brez zamere.

Lep poletni dan,

Petra.

Bravo Petra, super si tole napisala in nisi vstala z levo nogo, tud men se zdi ta način salona Lady povsem zamerikaniziran …

Spoštovani!
Danes je dovoljeno vse, če ponudba realna in če ta obstaja.Dovolili smo si zaradi tega, ker se pri nas resnično ukvarjamo z organizacijo za poroko.Imamo svetovalnico in je svetovanje brezplačno.Nikoli nismo napisali, da naj se kupi revija Moja poroka, ker nismo avtor in lastnik le te.
Imamo pa iskalnik, kot smo navedli, da si vse informacije in usluge pogodbenikov, kateri se reklamirajo pri nas, predstavijo maksimalno.Mi smo ga poimenovali Poročni vodič http://www.e-poroka.com.Nikogar pri nas nočemo učiti in siliti v nekaj kar je neznano.Tako gdč.Tajči, do dobrega imena je priti teško, do slabega pa vemo, kako hitro ga izgubiš.Vendar se danes vsi učimo na napakah.
Poročni salo Lady

No, vidim da nisem tečnoba, ampak da razmišljam čisto pošteno. V nobenem postu ne dajejo konkretnega nasveta, tri besede, bla, bal… nato pa vedno ista skopirana reklama. Če bo Primož to dovolil, se bo kaj hitro razvedelo in bo forum postal en sam zastonj EPP.

Lep petek (juhuuuuu)

Spoštovani!
Da smo to, kakor smo se predstavili čisto uradno, brez kakršnega koli pompa.Je pa dobo nekomu svetovat.
Včasih se za najavljenimi imeni nekaterih skrivajo osebe, nikoli se ne ve kdo je “primer” Žan, pa xxl in tako naprej.
In seveda še bomo prisotni na teh straneh, se nam zdijo zanimive in pohvalne.Pa na koncu še nekaj,z vašimi predlogi in nekatere tudi z izkušnjami ko ste si sami organizirale poroke pomagate skoraj 7000 parom na leto,ki jim bo Vaš dobrodošel in v veliko pomoč.
Poročni salon Lady

Spoštovani Salon Lady!

Tisti, ki veliko brskamo po internetu, smo vas že imeli možnost spoznati. Veliko prej, predno ste se odločili sodelovati na forumu.

Upam, da so vas zdaj opazili še ostali.

Naj ta forum ostane namenjen res POMOČI oz. NASVETOV POTREBNIM in ne PODJETNIKOM. Če vas bo pa kdo omenil, pa nimam nič proti.

Lep dan. Petra.

Spoštovani!
Gospodični Petri, pri nas nismo najeli nikogar, ki bi lahko zastopal nas in našo ponudo.Razmišljamo samo pozitivno in radi ustrežemo,če je le v naši moči.Če smo kakšnega užalili se opravičujemo, tako delo smo si izbrali da z nasveti pomagamo kolikor je v naših močeh.Da imamo zmeraj prav, ne drži.Nikoli ne vsilimo nekaj za kar bi obžalovali mladoporočenci, je dobro poslušati tudi njih, saj se prav od njih in njihovih želja največ naučimo.Če pa boste želeli se pa naš kolektiv tudi poimensko predstavi, kar ni skrivnost.V imenu našega podjetja pa piše ena oseba in prav ta oseba je moški se ukvarja in skrbi za organizacije porok in vse ostale malenkosti.
Še enkrat lep pozdrav Poročni salon lady

Ne morem si kaj, da ne bi se jaz dodala svoj piskercek. Mene sicer moti predvsem nekaj drugega – lepo bi bilo, da bi bili ljudje v salonu Lady in pa tisti, ki skrbijo za informiranje preko e-maila, pismeni. Njihovi odgovori so namrec dalec od slovenscine. To trdim tudi iz lastnih izkusenj – enkrat sem jih po mailu nekaj vprasala in sem dobila tak odgovor, da sem morala kar veckrat prebrati, da sem vsaj kaj razumela. Zgrozila sem se! In danes spet.

Pa se ena malenkost. Enkrat spomladi sem bila pri njih v Siski in moram reci, da je bila ponudba milo receno nikakrsna. Imeli so obleke, ki so jih neveste nosile pred petimi ali se vec leti. Joj!! Kar ven sem morala.

Upam, da so si ponudbo zdaj kaj izboljsali. Stvar je namrec v tem – ce placamo (in pri poroki gre denar kar sam od sebe za sto in eno stvar), hocemo tudi ponudbo in usluge na nivoju. Ne podcenjujte strank!!!

Pa brez zamere in lep pozdrav!

Spoštovana Taja!
Očitno smo mi žulj, ne vemo komu, ampak smo.Da, popravili smo nivo in to kar pišete ni malenkost o naših poročnih oblekah.Lahko pa rečem da naše obleke niso bile stare pet in več let.Veliko nevest je bilo z našo ponudbo zadovolnih in od marsikatere in njihovih spremljevalcev smo dobili tudi pohvale glede prijaznosti.Slovnične napake, tudi možno.Vendar je nekaj, nikoli nismo kritizirali noben Poročni salon, celo če nismo imeli nekaj kar bi ponudili nevestam smo jih napotili v druge poročne salone.Iz našega salona še nobena nevesta ni zbežala.Mislim, da je dosti opravičevanj, upam da se še slišimo oziroma pišemo bralcem foruma, da jim kaj svetujemo.
L.P.salon Lady

lp!

Zanima me če imate koga ,ki dela korzete ala sp.perilo(za pod obleko)?

anja

Spošptovana Anja!
Korzetov za pod obleko ne delamo, vendar jih mi nabavljamo od podjetja Kocman iz Postojne.Imajo prelepe modele in še veliko različnega spodnjega perila, primernega za neveste.Prosite jih za katalog modelov.
L.P.Poročni salon Lady

Najlepša hvala, se bom pozanimala.
Anja

Pred dvemi leti sem se tudi sama poročila in obleko sem si sposodila v poročnem salonu Lady. NIkoli nisem imela občutka, da bi me v kaj silili je pa res, da če se le da ti radi pomagajo. Naličila sem se v Lancomu in ravno tisti dan imela poskus obleke. Bila sem čisto nesrečna z make-upom in gospa mi je priskočila na pomoč in dogovorila sem se z eno izmed njenih kozmetičark. Noro-zelo lepo me je uredila in še sedaj sem jim hvaležna. Žal mi je samo, da mi niso organizirali cele poroke.

New Report

Close