Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka poročno darilo – kaj kupiti mladoporčencema?

poročno darilo – kaj kupiti mladoporčencema?

prosim nekoliko za pomoč… naslednji mesec sva z mojim fantom vabljena na poroko in ker je tole najina prva udeležba na poroki, nimava blage veze kaj se točno maldoporočencema daje za darilo in v kakšni vrednosti- gre se pa za dokaj dobra prijatelja.
Idejo sem sicer imela, da bi jima podarila njun portret. Na spletu sem zasledila eno gospo, ki riše portrete s svinčnikom in so mi ful všeč njena dela pa tudi tako hudo drago naju to darilo nebi prišlo (cca.170€) in vem da bi jaz bila vesela tega darila, je pa res da je dost nepraktično darilo in mogoče tudi pogojeno s okusom. Sploh sem pa v dilemi ker sem vidla po forumih da drugi podarjajo pohištva, gospodinjske aparate in denar (tudi po 300-400€).

Kaj menite o portretu kot darilu in kakšen je povprečen znesek, ki ga nameniš za poročno darilo?

miši

No ja, verjetno je treba vzet tudi v zakup da eni poroke izrabljajo samo zato da se považijo koliko denarja imajo…. 300-400 € mi se zdi daleč preveč, če nisi poročna priča.
Ko sva se z mojim lansko leto udeležila poroke sva se dogovorila z dvema znancema, da smo skupaj dali za darilo in to je bilo v vrednosti cca 220€- pa ni bilo najbolj praktično darilo, ki bi ga lahko izbrali, pa sta vseeno nevesta in ženin bila navdušena. Če mene kaj vprašaš, bi rekla da je portret super darilo, sploh pa če sta vama to dobra kolega gotovo veš vsaj priibližno kakšen okus imata- če nista neka materialista jima bo darilo gotovo všeč.

če gledam na to kot nevesta bi bila najbolj vesela 100€ v kuverti. pohištvo si lahko kupim sama tako kot je meni všeč, slike – enim so všeč, enim ne. najbolje da kupita kako lepo darilno škatlico pa notri voščilnica pa kuverta z 100€ pa kako malenkost. bosta najbolj vesela. praktična darila niso več “moderna”.

hvala vama za odgovore, so dost v pomoč, pogovarjala sem se še z enimi kolegi in so bli zelo za to da skupaj naročimo portret, verjetno pa bomo še nekaj malega dali denarja zraven…. tako da hvala za pomoč pri dilemi 😉

hej,

sem zasledila tale pogovor, Miši ali bi te lahko prosila za link ali kontakt od te gospe za portrete, sama namreč tut iščem darilo za poroko, pa mi se zdi da bi znala bit zanimiva ideja za darilo.

hvala vnaprej

Živjo,

zadnjič sem mal brskala po netu, pa sem naletela na tole stran (www.svetslik.si). Sem prebrala da ti naredijo tudi portret po sliki katero jim pošlješ po mailu.

LP

katyka, tole je spletna kjer sem jaz naročila portret: http://www.portret.si – ko bo portret končan bom sporočila kako smo bili zadovoljni ;)))

lp

hvala ti Miši za posredovan link…glede na fotke ko sem jih videla mislim, da boma obe zdaovoljne- upam 😉

New Report

Close